![]() |
Čestitam Josipe...G6 pa M3...
|
Čestitke i sa moje strane...
Nedime pobogu brate kako može M3 da postigne MOSS? Ne može pa da ga ubiješ,već onaj slatki portamento koji se pravi preko MOSS-a M3 nikad nema...E sad ako govoriš za Turkish i Arabic to je drugo ali one "južnjačke" stvari na M3 nema...A da mi je znati ko ima pare da doplaćiva i Radias?Preskupo je to... |
Citat:
|
Almire, ja mislim da si skroz pogresno informisan o ovome buraz, bez ljutnje,
vidim da jos nista neznas o M3. Nije preskup, sint je mnogo jeftiniji no sto je EXTREME ikad bio, sad se nadje i do 1800$, Radias kosta samo 300$. A sto se tice sinta i kako on postize MOSS nemogu objasnjivati jer nista me neces razumeti, kompleksne stvari su to i da, moze da postigne kad kazem. To je vrlo kompleksna masina, samo njegovi filter vredi ko Extreme. Muzika nema razlike dal je Arapska il Balkanska...veruj mi, drugacije bi razmisljao kad bi se razumeo u taj programing, pricamo samo sto smo culi. |
Kako da povezem M3 za kompjuterom,kod extrema je to bilo na UTILITY i bila je opcija za ulkjucivanje veze sa pc,a na ovom to nema? KAda prikopcam usb kabal nista se ne dogada,drivere sam inastalirao!!!!
|
Kod mene nema nikakve potrebe za Drivere nit za nesto na M3.
Samo sam ukljucio i sve kompletno radi, bilo M3 Editor ili Cubase. |
Znaci cim se usteka u pc i m3 mora ga pc prepoznat?
|
Da.
|
Skoro sam prodo jedan M3 sa Radias ,nisam puno se pozabavio tom masinom ali za taj radias kaze mi jedan svabo za razliku od moss-a da je babaroga.
|
Naravno da jeste Babaroga, bog zna koliko puta je kompleksniji
a dodaj na to i kompleksnost M3. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org