![]() |
Nista, prvo Loadiraj taj INIT PCG sto sam ti dao prvo pa onda dalje teraj ostalo.
|
Evo ovako za sve kolege koje bi imali poteškoće sa MOSS...
Prvo zahvala kolegi Nedimu za INIT.PCG I kolegi MICO23 za jednostavni MOSS.set Ako vam se pojavi kad u Moss banki ADRESS ERROR ili da vam zamrzne sinth,ili se počnu ispisivati 00000x000001,00000x000002,itd ili prosto neke brojeve ne prime u F-banki evo rješenja...Prvo učitajte folder INIT.PCG kojeg sam postavio u Download centu,a zatim ugasite sinth...Ponovo ga upalite i MOSS radi kako treba,banke se sve postave na tvorničke parametre i čini mi se sa tim učitavanjem INIT.PCG da se "resetuje" MOSS...Jedino još šta vam preostaje jeste da naloadate neki MOSS set i to je to...Dakle ja sam cjelu zbrku digo uvezi toga,već bio na rubu plača a problemčić i nije bio tako ozbiljan...Još jednom hvala svima koji ste mi pomogli sa odgovorima i nadam se da će ovaj post pomoći još kome ko bude imo poteškoće sa MOSS boardom...Ali da dodam---Brate ala ima sladak portamento...Jaaj i boje kad ih sviram,ježim se od dragosti...Još samo nebil ovaj Extreme došo i ispunio sam životnu želju,Pozdrav! |
Polako bolan, nemoj svrsiti, gotov si, otjerace te zena.
|
Bas mi je drago da si uspio sredit,sada polako i sretno.pozdrav
|
Citat:
A ova je za kandzije....(trebao bi da znas sta je kandzija)....:) |
Zna zna.Magarac je to matori ...
|
Kakve to, Orlovske? Eto vam ga na sad, bolja slika.
|
..ma nedim je raga i to ona iz 16-tog vijeka.hehe...svaka cast.
|
Alix ajd javi prve utiske o MOSS cim stigne extreme.Pozzz;)
|
Dakle stvar je sljedeća...
MOSS je apsolutno jaka i potrebna stvar ali ima jednu manu... Nema materiala za ono što meni treba...Dakle imam 5-6 setova ali sve albanija,turkish,itd... A to meni ne treba....Premda ima najbolji portamensto koji sam ikad čuo,moram da dođem nekako do DubleRedd-a sa cz-ja,oboe,itd...E sad jedno važno pitanje: KAKO PRAVITI TERCE U MOSS? Dakle u Combi banci na mjesto terce ubacim MOSS sound i ne radi... Nedime,ti si to sigurno radio pa bi te zamolio za objašnjenje... |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org