![]() |
###Mislio sam, mogu li ove zezalice od triton le na studio/extreme###
Hare,da mi nisi drug sad bi galamio na tebe...Kako možeš pitati možel na Studio/Extreme?Pa njih može šta ti duša poželi i mnogo kvalitetnije zvuči nego na TR i LE SKUPA...Premda ti ne traba za ovakve đavole nikakvih ekstra kvaliteta zvuka,čućeš odlomke iz maratonaca i još pac caki...pozdrav! |
e kad smo vec kod zezalica ima li neko mozda onaj deo "a be iskacajte mi iz kucu" iz filma Ivkova slava???
|
Ma nista Alix jarane, nije zbog mene, nemam ja nikakav triton, nego sam htio da vidim da posaljem jednom jaranu koji ima studio, mozda bi njemu koristilo mada je ovo vise za zajebancije:D
pozz |
Hare sine ako nemas zezalica ili koga da te zeza, mozes mene iznajmiti nisam skup.
|
Tranzit hehe ti si znaci zajebant. Svi te zajebavaju. Salim se pozz
|
Bas tako moj darko i ne popustaju.
|
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...?t=6554&page=2 vidi druze kako mene tek jebu hehe
|
Ama sam si kriv sto raspravljas sa polugluvima.
|
Ja htedoh da pomognem ali bojim se da cu morati da popustim :D bolje da bude g mol pa kad na svirku krene pevac da mu peva ima da bude smeh do suza jeb.. zguza
|
Hahaahahahaha a jos veca tuga on ne zna da transponuje on the fly, hahahahaa. Shebace pjevaca za jednu strofu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org