![]() |
Ide ali bez globala od pa1 a poenta jednog softvera i jeste u globalu!
|
Dalabu : To bi onda značilo da setovi mogu da idu i od pa800 i pa2 u pa1 BEZ GLOBALA, jel?
|
Ide ali bez globala uvek!Nadam se da vam nije riknuo RAM!Odradite ponovo OS i Full Restore,ako nesto bude frke zovi brate ;)
|
No comment
|
Mozda da se vratis rolandu brate? :)
|
Ja kada sam ljudima objalsjavao da je Pa1xPro doktor za zvuk spram Pa800, pljuvali su me. Nisam imao ni jedno ni drugo ali cujem sa strane :-@. No nije vreme ni mesto. Ali ako global ne resi stvar, dovidjenja drustvo staro. Trebalo bi da ima factory restore, ili ucitaj global iz bilo kog seta radjen iskljucivo za Pa800....
|
18.11.2008, 14:21
bas ste pomogli kolegi koji je postavio ovu temu pre pet godina. Ajde da razumem @nesa2511 da ocigledno skuplja postove za download ali ne razumem tebe @rolandx,jedino ako i tebi nije isti cilj. Nemojte ljudi to raditi,nije fer prema ostalim clanovima koji gube svoje dragoceno vreme ulazeci na ovako staru temu. Dodato: 18.11.2008, 13:22 #1 Igorčina Vredan član društva Registrovan/a dana: 01.04.2008 Mjesto: Nekad Priština, sada Aranđelovac Godina: 35 Postovi: 148 Rekao HVALA: 1 Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova Downloads: 918 Uploads: 12 Instrumenti: Guerrini superior 2, Korg Pa2xpro Interesi: Pecanje |
Citat:
Treba znati raditi sa klavijaturama ,nije kompijuter za zamljoradnike itd... |
Ma ajde brate Neso i ti bas gledas sitnice,pa samo 5g je star post! :-j
(Dr Nesa,spec za skljupljace postova)Brate,kako ih samo lovi!!!! >:/ |
Ja taman pomislim neka dobra tema i onda naletim na skupljace perja.Pa mislim stvarnooo.Samo je pet godina stara tema i covek se vise ne pojavljuje na forumu uopste.ne znam kome su pomogli,izgleda meni i tebi.
Poruka za sve koji zele besplatan download ja cu im pokloniti sve setove koje ima sem za BK5.Taj ne dam za dzabe,:lol: Naravno salim se malo,:lol: Imam uradjen set i za transaudio;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org