![]() |
Pa znam o cemu pricas, o tom ritmu pricam, probao sam ga, ima ga
u songbook, whats above rock, nije ni S od mog stila za tu pesmu niti ima ikakve veze sa tom pesmom, budi realan. |
Jbg...ipak si me naterao da ti snimim...evo ti brate pa poslusaj...to sam svirao pre 15 godina...:rolleyes:
http://www.speedyshare.com/478394270.html Citat:
|
E moj Gala, daleko si ti od ove muzike...
|
|
Cekaj sada, jel se vi zezate??? Otkud Perica da ovo pravi? Nisam nit znao.
...Juzni Vetar svira, u srcu vas dira, ajde igraj Gala nije JV Shala...! |
:lol:=))...roookaaaaaj...:lol:=))
|
Nedime,ti stvarno sam sebi navlacis "belaj" na ledja.;)
Ako si znao,a znao si sigurno,da ti bubanj nije dobar,sto si uopste postavljao snimak.Ritam je OK ali eto ima manu.Popravi ako moze i gotovo-ako ne moze sta je tu je. Ipak si ti "studijski radnik" i vidis da ljudi od tebe ocekuju ekstra-sto je i logicno. Pozdrav, |
Moj prvi post se odnosio na 'metriku" bubnja,tacnije noge,ne na sam zvuk...cisto da ne bude nejasnoca...:)
|
Ma kada nesto izadje iz Bassari studia,nema da fali-mora perfekcija da bude.
A mi obicni smrtnici,treba da slusamo i uzivamo.... |
Ahahahaha, ma meni nije vazno dal se nekome svidja il ne, manje vise je to,
vazno da se svidja onome ko placa 450-500$ za to, samo sam htio reci kolko da je dobar onaj sa PA opet nije dobar jer nije za tu pesmu, priblizno je, a to za bubanj, ko kaze da ne valja? Ti kazes to, ja kazem da valja, neko reci reci ce da je onako...zar licni ukus predmet debate??? Evo ovu verziju sto je Juzni Vetar uradio sa njihovim bubnjem meni se potpuno svidja al nekome nepase taj bubanj...ahahahahahaha... |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org