![]() |
I odsvira li ti @gibanice onu pjesmu sa 28 akorda????
I svaki si upotrijebio ili ne. Ja niti imam zelje,volje niti strpljenja da ono ni probam. Nema veze sa temom,ali valjda ce momak dobiti "normalnu" harmoniju za ovu pjesmu,koja mu treba. |
solo. fis mol
/gis mol / gis-mol H cis / E fis-mol gis mol / gis-mol E fis-mol gis-mol / x2 strofa / gis-mol Cis / Fis / E E Fis / gis-mol / x2 / cis-mol H A fis-mol / gis-mol / cis-mol H A cis-mol / Dis / refren / H H Gis7 / cis-mol / E cis-mol / Dis / / H H Gis7 / cis-mol / A fis-mol / gis-mol / Otprilike ovako... onaj fis-mol na početku je kao neki predudarac... |
Eeeee hvala ti puno Romario za ove akorde stvarno su mi bili potrebni i također sejirolandu sto mi je rekao za onaj program digital music mentor i poz.. svim clanovima YU-MIDIA
|
Drago mi je ako su ti pomogli...
|
@sejoroland
jednom pogadjaj.. :) svirao sam je nekako indijanski..pune akorde,bez instr itd. i ja se upetljam da radim nesto sto niko ziv ne radi..mentol |
Probaj ove akorde,ovo sam juče skidao.
|
ma on misli na prokleta bila od sergeja..a
ovu pesmu nisam ni cuo nikad..moguce da je dobra kad vidim da je svi svirate.. |
Ne sviram je.
Samo sam napisao akorde,da se čovjeku nađe... |
POZDRAV KOLEGE DALI IMA MOZDA TKO TAJ PROGRAM Digital Mentor ?
|
pa ljudi sta je desilo se sa skidanjem pjesme evo cak sad ima sviraca koji na ovoj stranici traze akorde pjesme a svastaa! vidis i program koji daje akorde wowww, nisam nikad ni pomislio na ovo. Sta ce se desiti ako pjevac kaze da mu odsviras na koji ton visi???? ohh da ima transpozicija zaboravio sam nista nema veze
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org