![]() |
Prodajem ja YAMAHA EMX5000 12 kanala ,dva efekta, 2x500w sa koferom i papirima . malo je koristena stara godinu i po mislim da je bolja od 5014C. cijena 650eur pozz
|
ja imam peavey xr 800f i impuls 12.2 kutije zadovoljan sam ali ako imas para kupi power mate i tros. evoice 1503 razbices sve
|
posto vidim da nema nisi u nekom vecem bendu po meni ti ne treba dynacord. uzmes fino emx5000 ili emx5016cf i neces se pokajat:)
"ja imam Yamahu EMX - 2000....nije skupa a radi dobro" kolike je snage ova mikseta? |
Citat:
Šta sa svima nama koji smo poslije Power Mate probali razne Yamahe, Mackie, Sound Craftove, Alenn&Heathove, Midace i sl. pa uvidjeli da za iste i manje pare ima mnoooogo bolje??? Osim toga čovjek je pitao šta da nabavi za male pare, a da mu pri tom ne treba više od 6 kanala(dva pjevača+on sa klavijaturom) a ti mu preporučuješ Power Mate 1000 ili još gore 1600??? Moj savjet dragom kolegi bi bio da on sebi kupi pasivni mixer do 8 kanala, dvije aktivne kutije, eventualno efekat procesor i da vidiš ljepote... @svirac007 Jel' ti imaš više oglasa u "Super Oglasima"??? |
sa pasivom nisam radio cesto. mada nije ni to los izbor kao sto je kolega Burli napisao.
|
Soundcraft FX8 ili noviji model EFX8 sa ugradjenim Lexiconom!
Sto se tice sounda,mozda i najbolja solucija,svakako u svoju klasu. Ako koristite eksterni FX procesor, tu je Mackie Onyx 1202 vrh. Za manje nastupe koristim Onyx 1640,u kojem su ugradjena ista predpojacala i mogu ga toplo preporuciti. Pozdrav |
Yamahe su se odlicno pokazale.....
Odnos cene i kvaliteta je sasvim realan.... Tako da moj glas ide njima..... |
I moj uvek za Yamahu.
|
khm...
Power Mate 600.
To je već drugi glas za taj mixer! |
Neko je spomenuo Berindžer PMH 2000, ja bih se složio sa time, to je dobra spravica, radi odlično, a jeftina je i izdržljiva mikseta, imam istu. Imam i YAMAHA EMX 5014c i nikad u životu ništa ružnije i odvratnije nisam imao, tako da je moj savjet da bježiš od te miksete, a na kraju ti uradi onako kako ti vidiš ... Pozdrav ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org