YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   OSKAR na Beoviziji (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7963)

tesla 20.02.2009 02:03

Moze li iko da prevede onu gore pesmicu "jožen spažen...."
a za ali-g da bre to vec zna ju svi ja sam se setio te emisije kada je bio u najavi "ami-gi" reko kakav slepac maznuo ime samo promenio slovo kad ono on maznuo celu emisiju...

milanche007 20.02.2009 05:52

ovaj amidzic je tezak indijanac,svuda se gura...covek je nikakav svirac pa je napravio svoju emisiju u kojoj bi mogao da svira i peva i da truje ljdue svojim glupom emisijom u kojoj covek nema sta da cuje pametno...smece!

makso68 20.02.2009 08:43

Što je najgore,nije ni neki voditelj.Nije on jedini.Što je najgore,milance007,takvi nam danas otimaju hljeb.

jager 20.02.2009 16:54

Au, ne znam ljudi moji, ali meni se iskreno dize zeludac vise od ovakvih svari... I sto je najstrasnije, ne moze se ni jednostavno ignorisati.... Narodu se SVIDJA???!!?
Jebiga, izgleda da smo nacija idiota... :(

milanche007 20.02.2009 17:01

brate to normalnom coveku ne bi trebalo da se svidja...ako se to svidja vecini ljudi onda je ovaj narod zapao u tesku moralnu i duhovnu krizu!nikada nisam odgledao emisiju do karaja jer su mu stalno ista pitanja...kad si prvi put,sa koliko godina i kako je bilo. zamisli ti sad sedis sa tvojima kuci u deset sati gledas program i slusas idiota sta prica a tu ti keva ili sestra sedi.ali eto posto nemamo para ostaje nam samo da se hranimo tim glupostima,a jos gora je ona emisija TRENUTAK ISTINE koja isto ide unekom udarnom terminu kaada su svi kuci...nemam ja nista protiv toga ali neka se pusta kasnije....to lose utice na psihu.eto tako napisah ja roman,a u p.m....pozdrav svima;)

jeftabgd 26.02.2009 23:48

Radio 21 Jaga Jaga - Oskar Slavica Zaba Zaba Original
You need to upgrade your Flash Player
Evo jos jedan 'original',od Ognjena i Slavice(rumunski),

Katya Lel' Moy marmeladnii - Oskar Slavica Zaba Zaba Original 3
You need to upgrade your Flash Player
i jos jedan,ruski.

mykeli 27.02.2009 00:11

Eeee...Amidzicu i vi gospodo iz Pink televizije sram vas bilo !!!

Ja se na radiju malo trgnem kad uzmem par taktova za reklamu od neke poznate strane pesme, a vi kradete cele emisije...

De su autorska prava, sramota !!!

milanceshow 27.02.2009 00:28

Nemam neko lepo misljenje o plagijatima,ali meni se svidjaju sve verzije!I JAGA,JAGA i Zmija,Zaba i Katya Lel' Moy marmeladnii!

Posebno mi se svidjaju ovi narodnjacki forspili!
Ja sam skinuo pesmu,skinite i vi!
Budite profesionalci!!!!!

milanche007 27.02.2009 07:33

pazite na sve ovo cuo sam i izraelsku verziju...od svega toga najbola mi je ova dvojkaska verzija....to treba nasem narodu ,dosta je vise rumbi i ostalih ritmova,bolje da dodje malo dvojka pa makar i sve bilo naopako:D.onog indijanca sam vec prokomentarisao...pozdrav svima

jager 27.02.2009 13:27

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 73546)
Ja sam skinuo pesmu,skinite i vi!
Budite profesionalci!!!!!

Milance, jel` ti to mene malo j....?

=))

Trenutno vrijeme na Forumu 05:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org