![]() |
Posto si ti tako dobar u objasnjavanju ja bi se tebi posvetio da mi mozda i odgovoris ovo pitanje..... Kako mogu konvertovat file koji je .RAR u zip file... znaci Pa50 mi neprima .rar filove, pise Not a PA series. znaci kad skidam ritmove moram gledat samo da skinem one koje su u zip folderu. ima dosta ritmova ovdje koji su pod .rar ali kako ih ja mogu stavit da mi ih pa50 procita... Ako odgovoris, velika hvala.
|
jel se zezas il si ozbiljan ?? :D
ni jedan sintisajzer i aranzer ne cita winzip. winrar, 7zip..samo raspakuj taj rar na racunar i ucitaj ritam ili set pa i cepaj ;) |
Znam da ne cita ZIP, ali cita sta stavim iz Zipa.. znaci otvorim folder i to cita.. ali nisi me razumio... sa ovim RAR nemogu nista uradit. kako mislis raspakuj rar na racunar i ucitaj ritam ???? ?
|
prijatelju skini program winrar i sa njim otvaraj to sto skines i ima da ide ko podmazano...pozzz
|
Kao sto je kolega rekao,da ih raspakujes.To znaci ti failovi su spakovani da bi olaksalo skidanje sa interneta.A ti ih raspakujes .Ima nekih programa za to,ali vecinom je to u windovsu vec standart.Kliknes desno dugme na misu na taj fail koji oces da raspakujes,i tu treba nesto da pise u vezi raspakivanja.Ja jedino znam na nemackom jeziku.Isprobaj pa ces videti ,sretno.
|
Ja obicno raspakujem na isti nacin kao i zipovane filove
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org