![]() |
..bio sam sinoć na koncertu Stanley Clarka,Marcusa Millera i Victora Votena.....dali možete da zamislite kakva je svirka bila s'obzirom da su njih trojica najbolji basisti na svetu.......inače koncert je bio u Sava Centru u okviru jazzsumer festivala.....pozdrav
|
Mi koji nismo bili mozemo samo da probamo da zamislimo... :)
|
Mogao si kume i da pozoves nekog da ti pravi drustvo.Ja nisam znao za taj koncert dok nisam procitao u novinama,jbg.A to su stvari koje zasluzuju da se vide.Sutra je Santana a ja radim neko u*rano krstenje.:mad:
|
Santana-studijski,vrhunski gitarista.Uzivo, na koncertima,nesto me nije
odusevljavavao,mada izuzetno volim slusati one sto ga prate i taj lijepi latino-americki sound. A ovi basisti,koliko sam ja informisan su na najboljem glasu i kod kritike i kod publike.Bio je spektakl,sigurno. |
|
I ovaj ga dobro pici....
|
E,ovaj je nekako nama najbliskiji.Ubica,kao i svi u bendu.
|
ma to su genijalci, samo mi ih je zao sto nemogu da daju krv iz prsta za laboratirij dok basisti na klavijaturama to mogu bez problema heh.
|
kad smo kod basista, ovo me zanima sto ovaj mali svira, inace vidjao sam ovo i u crna macka beli macor, koliki je raspon tonova, kako se to svira i moze li se na ovom bas svirati dobro, mislim pritom na narodni repertoar, vise ciganija i slicno
|
U pitanju su takozvane "DROMBULJE", ali stvarno ne znam kakav je to instrument, nisam imao nikad priliku da ga vidim i probam...Barem znam ime :lol::D
Pozz! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org