![]() |
2 Gb je velicina. Ali nebi trebalo biti do porta jer pise da na ekranu da sacekam malo jer sam ubacio usb. Mozda je nekakva softwerska greska na klavijaturi
|
Moguce...Probaj da upises zadnji os 2.01 i resurse, koje mozes skinuti sa www.korgpa.com
|
Evo supat cu jos malo, naci cu drugi usb pa probati. Stvarno nije mi jasno! Samo da pitam jos, jel na mozes na tvojoj klavijaturi birati opciju SSD-usb kada on nije ubacen?
|
Ne mogu :)
|
AHH. Hvala! pozz
|
pogledaj global drug dali ti je tamo podeseno sve, kolega skoricnik ti je sve objasnio neznam sta bi drugo moglo da bude pozz..
|
Sta ti npokazuje na ekranu kada ubacis USB stick?
|
prijatelju problem ti je u ovome :
ubacis USB Kliknes Media izaberes USB onda dole na desno na ekranu imas gde treba da napravs ENABLE and DISABLE kod tebe je vjrojatno DISABLE USB to promeni na ENABLE ...i bi trebalo da radi ko saat :) ziv bio :) Dodato: Skoricnik da te popravim za velicinu USB :) ja ne radim sa USB nego sa EXTERAN HARD DRIVER i to 160GB i cita ga ko SUZA :) ziv bio prijatelju moj :) Citat:
|
Ej druze, najbezbolnije i najbrze resenje je da probas drugi USB stick, nema veze koje velicine, sve ih on prepoznaje...ja sam imao isti problem sa fleshom od 2 gb, a svi drugi rade..PROMENI USB STICK
|
Samo ti probaj drugi usb flash, nece pa800 bas svaki da prepozna...;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org