![]() |
To zavisi odakle si i koji tip svirke sviras!
|
Evo kolega @doce,
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8103 Samo da si se malo bolje potrudio:mad::mad: |
Ja ove instrumentale obicno sviram u zavisnosti od mog raspolozenja:
1. Svilen konac 2. Besame mucho 3. Madjarka igra - Johanes Brams 4. Ballade pour Adeline - Richard Clayderman 5. Tico Tico 6. Otac na sluzbenom putu (tema iz filma) + neki valcer pride Te su mi omiljene. I uvek su prolazile sta god svirao. Pogotovo kada ulaze mladenci, kada se skupljaju gosti... Mada mozes i neke poznatije balade da ubacis kao instrumental npr. od Olivera Dragojevica itd. |
Careless Whisper, Hotel California, Saving All My Love For You
Na kraju - A sad adio |
Ja obicno sviram Nizamski rastanak i dobar je za sve zanrove svirki;)
|
kod mene su najcesce domace balade ,jer se pevac ne snalazi bas najbolje sa engleskim. . .;)
|
Pozdrav
Nas dezurni blok instrumentala na pocetku svirke Solenzara,Besame Mucho,Indijansko leto,Kazi zasto me ostavi... O Sole mio,Jabuke i tresnje,La Paloma. Jesenje lisce,Dunavski valovi...i drugi valceri Moze i splet laganih dvojki instrumentalno kao kod Pavketa otprilike. |
Najslicnije kao SKYPI...to je to, i najcesce odgovara prilikama...
|
svi skoro sviraju strane instrumentale...a meni se skoro dopala muzika iz filma zavet..rumba i gitara..extra je :D
|
Ja odprangijam par laganih dvojki , pa onda malko brze dvojke , pa malo rumunski dvojki i na kraju kolca i malko rumunskih instrumentala .Sve to dosta tiho , a posle te baladice , begini , mozda koja sedmica i stop... Zveknem dva vinjacica i krenem sa kombajniranjem
to je to ..... :) :) :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org