![]() |
Trebas da imas neko uputstvo.Tesko je ovako napamet svakome.
Evo ti link,pa skini uputstvo za Roland VA5,na engleskom je jeziku,ali moze sigurno dosta pomoci: http://www.manualnguide.com/manual-get/5076/ Ides na opciju Go to View/Download page i tamo na View/Download skines. Postavio bih ja ovo uputstvo na download,ali ima 24,5MB. A kome treba,skinuce. Mogao bih jedino mozda da postavim ovaj link na download. Pozdrav, |
OK hvala,videcu sata mogu s njim...Pozz
|
A,sigurno da mozes dosta toga.
User manual za svaku klavijaturu pomaze,ako ga dobro procitas. I onda jos malo i sam ce pomucis,i to je to. |
Ma pomoci ce sigurno,a i dosta sam veci sam pohvatao,kako radi,i nasao jos par skrivenih funkcija,i nadam se da cu naci jos koju...
|
Uploadovao sam nesto ritmova za VA seriju...probajte pa da potrazim josh?;)
|
E hvala rolandinjos,dobri su,posluzice...Ako naletis na set boja,stavi ih,ko lebac mi trebaju :)...Hvala jos jednom Pozz
|
pa druze imas na njemu sincro strat stop!!!!!!!!
drzi malo duze sync i pokazace ti se na displeju 3 ikone i sve ti pise prva je Start 2 stop a 3 start-stop |
Da da provalio sam,tj. napisao je neko ovde na postu,hvala u svakom slucaju...
|
Boje VA 5
Aj drugari pomagajte,tri dana vec trazim ovde na forumu boje za VA 5,i niko nema il neda,kao da trazim boje za klavir ili tritona =))=))=))=))...Salim se,a sad ozbiljno,aj ako neko ima bilo kakav set boja neka stavi u download,ili preko MSN da mi posalje,trebaju mi,imam svirku,a pre neki dan kupio klavijaturu,skroz nesredjenu sto se tice boja,a nemam vremena da ih sam pravim sada,svirka u petak,taman da skinem jos neku pesmicu...Aj drugari pomagajte ako boga znate...Hvala i pozz
|
Citat:
Klavijatura je super... Potrebno je samo malo vremena da se naviknes, da naucis na dupli klik na dugmetu za prelaz, na poslednja 4 takta promenis ritam i tako smanjis vreme ucitavanja ritma... imas i onu skrivenu foru - zadrzis tap tempo, i pojavice ti se novi prozor gde mozes da aktiviras opciju lock... zakljucavanje tempa... i jos puno toga... Na dobrom sam putu da ugradim zip uredjaj, HDD nije moguce ugraditi!!! Nadam se da cu uspeti...:)))) |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org