![]() |
A gde se nalazis?
|
poslao sam ti pp
|
skinuh manual...... deluje jako slicno kao PSR9000....
ali, ne uspevam da nadjem popis preset styles i patches... zivo me zanima sta sve ima unutra |
Koliko se ja razumijem PSR 9000 nema sempler,ima ga PSR 9000 pro.Za ono što si napisao da ti treba PSR s 700 je idealan aranžer,već sam ranije objasnio zašto.Ja imam PSR 3000,koji je stariji od PSR s 700,na kojem ritmovi vrhunski zvuče(dakle,fazon je u megavoice semplovima,koje ove Yamahe koriste u stylovima).Samo PSR s 700 je sa kvalitetom materijala od kojeg je napravljen i sa dirkama daleko iza PSR 9000.Pozdrav!!!
|
Yamaha PSR-9000 ima sempler 65MB,isto kao i 9000pro!
Sto se tice odluke da li zameniti PSR-9000 za S700 zavisi da li ti je potreban sempler i da li ti je bitan kvalitet dirki i izrada klavijature. Sto se mene tice i moje potrebe ja nikad ne bi menjao PSR-9000 za S700,takodje ni za S900. Ako sviras najvise zabavnjake onda mozda i treba razmisliti za zamenu. Dosta fabrickih ritmova se moze iskoristiti za zabavnjake,pop,rock,...kao i kod vecina PSR aranzera pocevsi od PSR-1000 pa nadalje. PSR S700 noviji aranzer,novija tehnologija,MegaVoice,USB Stick,lagan je za transport,itd... |
Ma jasno, sve zavisi od potrebe.....
Ipak je nekad PSR9000 bio najskuplji aranzer (oko 6000dmkad je izasao).... tome bi sad mogla samo Audiya da parira sa cenom. Izrada psr9000 je dosta dobra, ali mi ni te dirke nisu nesto preterano dobre, ali je steta da teglim toliko kilograma a ne koristim ni sampler ni desnu ruku..... Nego.... koliko bi bila brza tranzicija sa 9000 na 700.... kao ovo malo cudo cita ritmove... i moze li registracije da prepozna sa 9000? |
Ako ne koristis sempler i desnu ruku uopste onda uzmi PSR S700.
Sto se tice ritmova mozes da prebacis ritmove iz PSR-9000 na PSR S700 bez problema!A registracije su u razlicitom formatu tako da mora da se konvertuje. Nisam probao,ali mislim da cak i kad iskonvertujes registracije nece to biti onako kako je bilo na PSR-9000.Ipak bih ti preporucio da registracije uradis iznova. |
Prijatelju čupaj zvučnike iz psr9000 .ja napravio tj. naš kolega sa foruma i super je
|
Ja mislim da je nova S700 skuplja od polovne 9000. Ipak je novija i savremenija masina, bez obzira na prednosti sa ove ili one stvari.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org