![]() |
Meni nije jasno zbog radi cega :) dizete tog kosmajca u zvijeze i pravite od njega nekog virtouza?
Sta je to toliko interesantno kod njega i njegovoj svirci i tim bojama sto koristi? |
ako mene pitas ja se iskreno divim koliko je covek razdvojen.za ono sto on radi potrebno je mnogo truda.e sad o boje ne bih da komentarisem,to je stvar ukusa,kao i nacin svirke.ali da je dobar svirac jeste to se mora priznati.mozda nacin na koji se on prodaje ne odgovara svima...pozdrav
|
kolega morfium prvo obrati paznju na datum teme, a onda i na sadrzaj same teme i o cemu se prica. Ovo nije tema za blacenje ili hvaljenje Kosmajca, nego covjek fino pita sta su samplovi a sta vocoder ;) i procitaj pravilnik, da ne te ne moraju opominjati moderatori ;)
|
Pa naravno da nije za blacenje ili hvaljenje slazem se :) a slazem se da ga ja nisam prvi ni pomenuo!
To ste trebali da opomenete onog koji je prvi pomenuo onog kog je na neki nacin pohvalio. A i sto se tice datuma ne znam kakve to ima veze sa tim sto ti pominjes, forum je forum,mislim da mozes napisati kad hoces naravno da nikog ne vrijedjas :) !!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org