![]() |
necete vjerovati ,ima sempler
|
Video sam ovo, prodavalo se svojevremeno na TeleShopu, kosta nekih 50 - 60 evra, ali ima mogucnosti kao neke decije klavijaturice, nista posebno. Cisto za zajebanciju. Mislim da nema ni MIDI OUT, sto ga cini neupotrebljivim za bilo kakav ozbiljniji poduhvat.
|
I think... This is mamipara... :D
|
Pa cim to nije dugmetara,znaci da je neko zezanje.=))
|
Moje iskreno misljenje je da je na ovu glupost suvisno trositi reci i prostor foruma... Naime najobicnija decija igracka!! Pa zar iko misli da se na ovome moze svirati i bilo sta raditi???
|
Jefta je u pravu!:P:D
Eto, i frula ima konkurenciju, i ovo moze da se zadene za pojas!:lol: |
Korgminator i Tesla su potpuno u pravu!
Ovo jedino dode dobro kupiti i drzati okaceno na zidu, ako vec neko kaca suvenire po zidu :) ... Ovo spada u klasu zezancije ali nikako u klasu instrumenata! |
Pa zato sam reko dobro je da ga imas kod kuce kao suvenir tako nesto kad dodje neko ti si muzicar:" jaoo kakvu klavijaturu imas" :)) ja nisam reko da vezbas ili sa to da vades love :confused: nego sta ima jeli ima drugih boja osven piano za zezancije kod kuce.pozdrav
|
http://cgi.ebay.de/37-Tasten-Rollkeyboard-Rollpiano-Roll-Piano-Keyboard_W0QQitemZ350184911314QQcmdZViewItemQQptZT asteninstrumente?hash=item350184911314&_trksid=p32 86.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A 1|240%3A1307
Moze naravno da koristi i druge tonove, ima oko 100 tonova i ritmova. A pise da ima i midi. A imas dosta i na YT ako ukucas "piano roll" |
Imam i ja Casio klavijaturu koja ima 100 boja i 100 ritmova, ali je apsolutno neupotrebljiva osim da klinac nosi u skolu kad imaju muzicko, jer ima takav zvuk da misevi beze iz kuce kad pocnes da sviras na njoj.
Cista zajebancija, verujte na rec. Sto rece neko, suvenir za muzicare. |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org