![]() |
i na yamahi i na pc kad formatiram isto *ranje... mora da je samo do tog OS-a
|
Nema to veze s OS. Vi stick mozete u FUNCTION>UTILITY>MEDIA da formatirate i sve rijeseno, ili je problem u samom sticku tj mozda nesto ne stima eventualno sa njime.
|
Najlakse da resis dilemu dali je do USB ili do OS je da vidis negde jos jedan USB manjeg kapaciteta i dali ce ga sint da prepozna.Ako njega procita znaci da je do samog operativnog sistema.Pokusaj naci onda smart kartu i nadgraditi sistem mada nije sto posto sigurno da ce i onda da radi .Jer koliko se secam da je bio upgrade sistema radjen najvise za internet konekciju da moze da koristi vise modema mada nije iskljuceno da ce resiti i problem kod tebe .A za USB manjeg kapaciteta mozes naci jos sigurno negde u krajnjoj sili se javi meni na PP verovatno ima koji kod mene koji mi ne treba .
|
Ja na psr1500 koristim 2GB usb stick i radi bez problema, nikakve manipulacije a niti OS ne može pomoći, mislim da psr prepoznaje do 8GB stick, znaci trebalo bi sve da radi kakao treba osim ako nije do samog sticka greska, pozz
|
pa i ja sam mislio da je do sticka pa sam uzeo pored ovoga(512mb) jos tri veca i ni jedan ne ocitava...
|
uzmi drugi model sticka jer se meni isto desavala nece sve modele stickova da ocitava...to mi se isto desilo na tyros 2 oni neki jeftini stickovi nikako ne rade
|
Ja sam na mojoj psr1500 koristio stikove od 512mb, 2gb, i 4gb i svi su radili kako treba, tako da do velicine stika nije
|
Pozdrav
Pazi, meni se na psr3000 deshavalo da nece da mi ocita stick, pa cak i kad ga formatiram na klavijaturi..
Ali, kad ga formatiram na kompu (ne FAT32 ili bilo sta drugo nego FAT format) radi bez problema... Cak sam kacio i hard disk od 160 gb, cini mi se da je bio Western Digital, i radi i to mnogo brze i bolje od flash-a, tako da sigurno ne zavisi od velicine flash-a, vec od nepravilno formatiranog flash-a, flash-a losijeg kvaliteta ili klavijature... Pozdrav!! |
vita uradio sam i to ali i dalje nece... do sad sam kupio oko 15 usb i sve sam ih podjelio kad netrebaju mi nego samo za kljavu... ali cim ubacim svoj onaj od 512 ocitava sve normalno... stvarno mi je muka....
|
ja koristim stari transcend (oko 10g),veličine je 256mb i to mi je skroz dovoljno...Bilo bi i dovoljno 128b, al šta ću kad imam veći :)
Ovo u tvojem slučaju nešto zeza, pitaj u servisu, odnesi tamo sve skupa pa neka oni provale grešku |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org