![]() |
sreca pa nije :D ruzna je ko lopov bila, meni sve nekakve babe predaju :( jedino prosle godine bila jedna dobra doktorka iz anatomije (M.I.L.F.) i jedna bosanka iz latinskog, a ti plavkice sta se smijes, da me ti nisi tada ispitivala tranzistore :D
|
Sigurno....=)):lol::lol:
|
A Plavkice kad ces ti postaviti jednu temu koja ima veze sa muzikom...sve dosad neke zajebancije,da nisi mozda fulila sajt pa se na pogresan registrovala? :D
|
Ne, nisam nista omasila, ja sam ovde pozvana od strane prijatelja.
|
Moj najveci BLAM (ili slicno)
Evo sta, morao sam da napravim ovu temu posto sam bas malo pre napravio jedan ovde na sajtu i gazda ga obriso da se ljudi nebi smejali (i hvala mu) a to je da sam odgovorio na post u forumu od pre 4 godine a pisao sam jedno pola sata ko konj bez naocara.
Mozete i vi ovde da postavite vase blamove pa da vidimo koji je smesniji. Jos jednom zahvaljujem administratorima i gazdi sto mi obrisase bruku hi hi. p.s : pa bio sam drugar sajta a sad pocetnik forumacije lele mene ode mi zvezdica!!? |
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...highlight=blam
Otvorio si temu koja vec postoji. |
E moj matrikse...
2x vecheras... Bash te nece... :D Spojeno. ;) |
Od sad pisem samo u ovoj temi he he, ma nisam video da postoji vec ova tema izvinjavam se nisam prolistao svastaru.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org