![]() |
milan-banjaluka 100% imao prilike da vidi original harmonike u muzickoj shkoli ili na fakultetu, nadam se da posecuje neshto. Poshto neznam koliko godina ima i shta uci ili studira, nadam se da ce nam reci. Pozz.
|
hvala vam shtimerserviser
|
milan-banjaluka ! Neznam zashto mi nisi rekao neshto o tebi ? Pozz.
|
mene interesuje ako mi moze stimerserviser da odgovori da li se moze hohner nastimat da bude za nasu muziku (Hohner Morino) hvala
|
zeljko ! Moze. To vazi kako za cetvoroglasne tako i za petoglasne harmonike, bilo koje make. To je ukratko receno.Mogu ti i detaljnije obrazloziti na koliko nacina moze kod 4 glasne a takodje i kod 5 glasne.Pozz.
|
Stimeraserviser hvala na odgovoru ja imam petoglasnu hohner,i koliko to kosta odprilike kad bih radio.Da li se tu kmora nesto mjenjati ili samo stimat? Hvala jos jednom. Pozdrav Zeljko
|
zeljko ! Neznam koji ti je bio razlog shto si kupio PETO GLASNU harmoniku,ali shta je tu je.Savetovao bih svakoga da ne kupuje 5 glasne harmonike kako standardne, tako i baritonke, ako stvarno nepostoji veliki razlog. Ukoliko si je skoro kupio /nova/ i nije za cishcenje - shtimovanje,MOZESH I SAM DA RESHISH PROBLEM jednostavno shto cesh izbaciti iz funkcije 5 glas / drugi SOPRAN / To se moze uraditi na 2 nacina. Kada se napravi kako 4 glasna, ona ce tada da shtimuje / unisono, Bason,Klarinet,Sopran i Pikolo / ali cesh opet imati isti gabarid i tezinu.
Ukoliko hocesh na Violin registar imati malo / vibrato / treba Sopran malo da se povishi. OKO CENE. Neznam dali smem ovako javno na forumu. Kako vidim imash Messenger, pa ukoliko hocesh da ti nekako pomognem, stupi u kontakt samnom. Preko kamere ce biti puno lakshe, i sam cesh moci da izbacish peti glas. Ukoliko hocesh da bude 5 glasna, DRUGI Sopran se mora preshtimati / sniziti / |
ne sviram u muzičkoj a niti je ne posećujem,a ja sam srednja škola a niti imam namjeru ići na muzičku akademiju
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org