![]() |
pozdrav prijatelju
ja sam imao takav problem i resio sam ga malo glupo zvuci al je tako
otvorio sam kljavu i odkopcao hd i sve sto se moglo odkopca sve kablove sam podigao sto su dodirivali ploce i sve spoio evo radi ko nova tako je kod mene bilo drugariiiiiiiiii;) |
zdravo drugovi,
pokusao sam milion nekih nacina da odklonem ovaj problem!! Posto mi je cir evo proradio od njega, preostalo mi je izgleda da ga samo iznesem u dvoriste i da se s njim obracunam na veoma neobican nacin!! hehe ovo su bile rijeci despretnika :-)) David, uradit cu i to sto ti kazes jer ionako moram malo da je prebrisem, ali drugar cisto sumnjam da je to jer klavir je radio kao slave dok nisam unijeo ovaj set u njega... ako je to sto ti kazes, onda je to jedan od hiljadu slucajeva. u svakom slucaju prihvatam tvoj prijedlog jer moze svasta biti... hvala puno dalabu druze, ako mozes da mi dostavis svoj msn, bio bi ti zahvalan!! Dodato: Pozdrav raja, evo ovaj put samo jos da dodam da sam uspjeo da odkocim klavir!!!opet sam ucitao isti OS kao i sinoc, i ovaj put proradi... ne kontam, ali haj nek bude tako!! ili sam ja glup ili moj klavir!!:-)) Drugovi hvala na pomoci, stvarno je malo je reci!!! Sve najbolje!! |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org