![]() |
Ma neki idiot,
kako je samo stigao ubacit postove na skoro sve teme, majku mu...... |
a sta kazete da nije neki hack u pitanju ;) neko ko razbija skripte i igra se malo sa stranicom posto se u jednom postu koleginica zalila da nije mogla danas da udje na stranicu ;)
|
Neznam prije svega kako su mu dozvolili registraciju sa onakvim username! to je propust moderatora
|
Mislim da sajt ima automatsku skriptu za registraciju, i propušta one Nickove, koji nisu već zauzeti, mislim, korišteni
|
Tako je,sajt ima automatsku skriptu za registraciju.
A sto se tice doticnog sa onim nick-om vidicemo kako ce da se ponasa... |
Nick ?
Citat:
Hoce li neko da mi objasni o cemu se radi...? Nesto sam propustio,Ko se prijavio pod ovim nick-om ...? Molim za odgovor,znatizelja je gadna stvar :lol: |
I mene to prijatelju žarko zanima,
da vidimo koja je to spodoba od čovjeka što nas dolazi ovdje z....... i vrijeđat, kolegu, a i samim tim i nas same:mad: |
Pa nista covek se registrovao sa tim "nickom" ili je hackovao site tj. razbio skriptu i postovao na celom sajtu temu i napada kolegu serifa, ispisao je tamo sve i svasta sto nije primereno. Ako neko nesto ima nek resava to privatnim porukama il ko je sto bi se narodski reklo "m*donja" neka se nadju oci u oci i nek kazu jedan drugom ko sta ima, cast svakom al ovakve provokacije netreba ninakoji nacin tolerisati, neznam sta je u izmedju redova tj. sta se desavalo izmedju doticne dvoice ovog sto je postovao i serifa al samo znam da moderatori bi trebali da sankcionisu sve one koji se ne primereno ponasaju na forumu. Forum kao sto svi znamo sluzi da razmenimo misljenja i neka iskustva a ko nezna da se ponasa i ko nezna da pretrpi neku kritiku najbolje da se i ne ukljucuje na forume, svi mi znamo kakav je ko ovde i svi se tolerisemo kolko ko moze jelte :)
|
To je neko ko je dobio ban,pa je sad na ovaj nacin pokazao da ga je i zasluzio,medjutim nije tu kraj problema,svako koga banuju dovoljno je da napravi novi nalog i napravi ovakvu nepristojnost,mada koliko shvatam to se ne moze nikako resiti.
|
Skrenuli smo sa teme.......
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org