![]() |
Ma ima sigurno......samo treba da se nadje.....:D
|
Ajd onda pokusaj ti da nadjes ako znas gde ima i ja sam zainteresovan cak vise nego sto me zanima na koji je nacin ovo izvedeno!
|
Trebalo bi da ima.Potrazicu,al nista ne garantujem.....
Tako sam trazio neke rom ritmove preko googla i naletm na ritmove.Na devetoj stranici se nalazio neki sajt......tako da sam pola dana pretrazivao internet....... Videcemo.....mozda i nadjem nesto...... |
ae milanche kupi jedan gw8 i precesljaj to,nemorash se mucis po netu :D:D
|
Tesko da ce ikada biti ritmova iz GW8 rom memorije za download a i ako bude bice to ritmovi koji su "chupani" deo po deo preko midi fajlova!
|
Evo jos malo informacija za one koji imaju Roland GW8-E,u pitanju je ritam pod brojem 047 FeelGood.Clean gitara na AC2,slabo se cuje,ali kada smanjite ostale instrumente onda mozete cuti vahvah.Molio bi ako neko ima objasnjenje,u pitanju je fabricki ritam a interesuje me i uz pomoc kog programa bi mogao ubaciti takav ili slicne efekte u ritam koji budem pravio?
|
Pazljivijim preslusavanjem sam otkrio da je to slucaj kod velikog broja fabrickih ritmova i da su u pitanju razliciti efekti a ne samo vah vah.Kada snimate nesto na gw8 u rec modu klavijatura ne pamti Multiefekat tako da ne mozemo ritam sa efektima snimiti kao midi fajl i kasnije ga pregledati u nekom programu na racunaru.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org