YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Potreban prevod!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9772)

milanceshow 18.06.2009 15:14

Jel moze ovako?

Citat:

Dear ROLAND-TEAM.
I am Mr. Mirkovic Milan.I am a long time user of Roland products.
I suggest you that you include the following fuctions to your next operating system for Roland E 80:

USER SCALE

1. Insert the option so that the user scale can be saved in the performance.
2. Increase the number of user scales.
3. Split the user scales, so they can be independent for UP1, UP2 and UP3.

I would be very happy if u could make this options be available in the next version of operating system for E80 and G70. It would make my and the work of many other users easier for playing live or in a studo. I am very satisfied with the both Keyboards but this options would be very nice to have them.

Thanks forward.
Best Regards
Mr. Milan Mirkovic

vingula 18.06.2009 15:34

Ockay je i jedno i drugo....ali bi ja njih još priupitao zašto na G70 kad si složim ritam u Makeup Tools i kad ga memoriram u perfomansu,neće pamtit onako kako sam si ja preuredio taj ritam,nego ga mora msnimit kao USER da bi radilo onako kako bi ja htio.

grandia 18.06.2009 15:39

mislim da ovako nije lose .. jedino sta bi ja dodao a mozda to i vec mnogo namazano ispadne:

pre "USER SCALE" bi ubacio ovo: (da ne citiram)

In the musicstyle i use, i play very much and often different SCALES. I can tell u that i am not the only who use this SCALES, there are thousands and more of other users who would wellcome the following changes.

So, please if its possible for u to make this options available in your next update for the operating system.

Znaci, hteo sam da oni vide kako je ovo, ne samo tebi vazno i ozbiljno, nego jos hiljadu i vise drugim userima, da ne misle da je ovo neka sala il gluma.

pozdrav
grandia / predrag

milanceshow 18.06.2009 15:49

@Vingula...
Napravi jedan email,pa da svi onako pomognemo u sklapanju i prevodu istog....pa da posaljes....

Minicevac 19.06.2009 03:36

Milance ajde kad im vec pises spomeni im i E-50,60...Pa ako odobre,bice super!Npr. da mozemo posebno da podesavamo skale za lw parts a posebno za up parts...Onda bi terce molge,i to jedini problem koji nas muci za sada.Pozdrav za sve Rolandovce!!!

billd 19.06.2009 05:00

Milanche,

Ajde i ja da malo pomognem.
Samo sam malo sredio gramatiku.

Dear ROLAND-TEAM,
My name is Milan Mirkovic and I am a long time user of Roland products. I was wondering if you could make the following options available in the next version of operating system for E80 and G70. It would make my work and the work of many other users easier for playing live or in a studio. I am very satisfied with both keyboards but these options would be very helpful:
  • User scale can be saved as a part of performance;
  • Increase the number of user scales;
  • Split the user scales, so they can be independent for UP1, UP2 and UP3.

Kind Regards,
Milan Mirkovic
<<address>>
<<email>>
<<phone>>

milanceshow 19.06.2009 05:21

hvala puno u svakom slucaju!

grandia 19.06.2009 06:41

momci, nemojte samo da zaboravite da navedete o kojim aranzerima je rec, inace ce oni rolandinci tamo odmah ono "shift+del" :lol:

trajat ce to malo dok oni reaguju na email ...
pozdrav

Minicevac 19.06.2009 10:36

Milance,
Kad budes navodio aranzere dopisi i E-50,60...

Boban010 19.06.2009 11:17

Ja bi predlozio da svako ko koristi navedene klavijature na jedan od ovih nacina uputi molbu,nesto mislim,ako je vece interesovanje da ce veca mogucnost biti da rolandov tim odgovori na molbu!

Trenutno vrijeme na Forumu 07:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org