![]() |
Ja koristim klasican X stalak za klavijature, ne toliko visok, sasvim dovoljan da se ne moras savijati da bi "njakao" po potenciometrima. Rucni rad (dobar!) je u pitanju, decko iz Braniceva ih pravi i prodaje za cca. 2000-2500din. Sto se tice stabilnosti, drzao sam PA1X na njemu, i nije se pomerio :)
Pozdrav |
I kao sto su vec mnogi rekli "X" stalak za klavijature je najjednostavnije i po meni najkulturnije resenje. Ja ga koristim takodje. Drzi PM1000/2 bez problema.
p.s.Taj moj "X" stalak je za dve klavijature, pa ponekad podignem i gornje rogove pa stavim laptop iznad miksera. Izgleda *ebacki :) Pozz... |
1 Privitaka
Ipak bih ja nesto malo nize oko 50-ak cm od poda npr., dobra opcija je ovo sto je gogspa80 postvio, ali ne znam ko je proizvodjac...:( Ne svira se stalno na ravnom i dovoljnom prostoru, pa da ne moram jos da razmisljam dal' ce pasti. I ja bih najradije X stalak, manji i da je fabricki.
Eto, prekuce sam imao stalak tipa 2 paketa parketa, opet nisu imali gajbu...:lol: |
1 Privitaka
Epilog price...:)
Bio sam kod nekog kolege i razgovaramo o stalku za miksetu, kad on donese njegov da pokaze. Davno kad je kupovao neki FBT mikser, stalak bio pod "accessories", X fabricki, cak mu se i "noge" izvlace pa moze da se podesava i visina. Reko', e takav negde da nadjem, da kupim..., al' nema...:( Kad, zove me on posle par dana, da dodjem do njega, odem, a on odneo njegov stalak kod nekog lika koji proizvodi metalni namestaj i te stvari i uradio isti takav, samo sto na ovom nema mogucnosti podesavanja visine, jer sam mu ja u razgovoru i rekao da mi je to nebitno, i onako je ok visina... I tako da dobih stalak na poklon...:) |
http://www.yu-midi.org/is-bin/inters...ages/nopic.gif ja koristim ovaj stalak od music -store kb-1000 kosta 80€ imam stalak za laptop i mikrofon i najvaznije je to sto ima standatni navoj a ne ko ovi drugi stalci da se moraju kupiti od njih da pasehttp://www.yu-midi.org/is-bin/inters...ages/nopic.gife kad neznam ubaciti sliku
|
Evo ja sam prije mjesec dana kupio x stalak sa dodatkom za 2 klavijature, platio sam 50€ ako koristiš jednu klavijaturu na donji dio stalka možeš staviti miksetu
|
Ja imam PROELOV TRONOZAC i ima manu -- ne vidim donju klavijaturu od gornje
|
@fiky
Tema je za stalaci za miksete a ne za klavijature. Ako ne citate teme onda nemojte pisati u njih! |
Ja sam za jednostavan x stalak,ima da se kupi za 2000 din,i odlicno radi posao.Lako se transportuje,moze da izdrzi dva pm1ooo,a visina taman da nemoras da se saginjes u toku svirke.;)
|
Ljudi, gde ima da se kupi taj X stalak za miksetu za 2000!? Ja sam trazio, trazio i od svega nasao samo obican X stalak za klavijaturu 3800 dinara! E sad bas necu da ga secem novog i prilagodjavam, pa makar ceo zivot trazio gajbice od konobara...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org