![]() |
E kako je njih krenulo dodje mi da batalim sviranje jer su Boban Rajovic,Dado i Sako jedni od najpopularnijih i ujedno najgorih pevaca.
|
Drago mi je da neko ko pretpostavljam živi u Švajcarskoj tako razmišlja i rezonuje jer pun mi qrac gastabajtera koji se "sjeku" na "Ljepša od noći" i "Usne boje vina"...:(
|
Pa pod ovim "krenulo" sam mislio na popularnost gore navedena tri
pjevaca,koja je nesumnjiva i oni ipak pune objekte publikom,koja vjerovatno nije starija od 20-tak godina,pa cak i koju godinu mladja. Imam,naravno,svoje misljenje o njima kao pjevacima,ali ga ne bih iznosio a nije ni bitno. E sada,to je jos jedan od dokaza da kada neko pita za kafanske pjesme, mora uzeti u obzir,da na spisku ima i stotine raznih "drndalica" sa odvratnim tekstovima i beat,techno i disco ritmovima koji razvaljuju bubne opne. To je cinjenica,na zalost,i ne treba mnogo mudrosti da bi se to shvatilo. A dobrih i losih i pjesama i pjevaca ima svugdje-tako nam je,kako nam je....;) |
Da Sejo ali nazalost sve vise losih pevaca kod nas bivaju popularni. Srecom pa ne opstaju dugo i pesme im se brzo zaboravljaju.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org