YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Pitanje za moderatore (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10095)

gega 25.01.2011 17:10

**

Nemoj tako Simke......nije sve tako crno :)

Simke 25.01.2011 17:14

Nije crno...crnje je :lol:!!ma malo shale nije na odmet;)

gega 25.01.2011 17:22

**

Shala je uvek dobro doshla......zivot je dovoljno ozbiljan..:lol:

Vule 25.01.2011 17:32

Citat:

Originalno postovano od simkeres (Post 168799)
ne znam Vladane zasto...ali sam sebe video medju ovih 10!!=))

Opet je dobro kad nisi medju prvih 5 :lol: to mu dodje kao sreca u nesreci =))

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 168708)
imao bi pretnje smrcu svaka dva sata:lol:

E da je srece pa da su samo pretnje smrcu...svacime se ovde preti,znaju neki modovi to jako dobro :lol:

Vaxter 25.01.2011 21:30

Da, bre...
Ne bi ste verovali...
Jedan od kolega,ne smem ga imenovati, već danima hoda okrenut leđima ka zidu.
Ni u sopstvenoj kući se više ne oseća bezbedno da se sagne da dohvati sapun.
Kao da je u zatvoru...

gega 25.01.2011 21:36

**

Ne morash ga imenovati...samo reci dali je doticni vec pisao na ovu temu....

msm.cisto da suzimo krug =))=))=))

Vaxter 25.01.2011 23:02

Nemoj o sužavanju...
Mislim da mu se nešto skupi svaki put kad se seti pretnje... :))

Vule 25.01.2011 23:07

Da to nije mozda u pitanju Sundjer Bob :lol:

nesaband 25.01.2011 23:16

drage kolege,ovo prelazi u privatno zezanje admina:lol:
molim admine da se uozbilje malo i da se drze teme.:-w

Simke 25.01.2011 23:27

Evo jedna konstatacija i konkrevetno pitanje za admine:
Primetio sam vec duze vreme da se na nasem dragom sajtu desava to sto se neki admini pojave 1 ,a mozda ni jednom mesecno...neki se javljaju kvartalno u godini dana,kao "porez",i sad meni nije jasno kako su oni zasluzili status admina?
necu da imenujem,niti se trudite da to od mene saznate...uz mozda neku adekvatnu nadoknadu cu da razmislim :lol:

Vaxter 25.01.2011 23:35

Admina ima samo 3, koji smo tu svakodnevno.
Super-moderatora takodje 3, koji su tu takodje svakodnevno.
To što možda ne pišu na forumu, ne znači da ne obavljaju svoje dužnosti, koje često uopšte i nisu vezane za sam forum.
Moderatori koji ne urade ništa vezano za svoju funkciju bar jednom u mesecu gube funkciju.
Funkcija moderatora nije trajna!

pedjajazz 26.01.2011 11:16

Evo jos jednog pitanja za bossove:
Hteo bih da promenim korisnicko ime tj. da ga malčice izmenim,...
Naime,
kada sam se učlanio 2008. godine, ni slutio nisam da ću u velikoj meri biti oduševljen koncepcijom i radom foruma i da ću postepeno postati zavisnik, pa sam onako nabrzaka upisao pedja5379,....
to pedja bih zadrzao a ono 5379 bih promenio u jazz tako da bi moje korisnicko ime bilo pedjajazz, Ono 5379 nema veze samnom. rodjen sam 27. januara tako da bih vas zamolio da mi ispunite za rodjendan, koji je sutra, ovu želju. Bio bih stvarno presrećan.
Da li je to moguće.
Unapred zahvalan Pedja

Vule 26.01.2011 12:33

Ovo u principu nije praksa (najvise zbog uploada, srecom vi ga nemate) ali posto ste dali obrazlozenje,i rodjendan vam je,neka bude poklon od YU-MIDI TEAM-a :)

Boban010 26.01.2011 12:43

Sta ce biti ako onaj sto je hteo da mu pokloni miksetu pokusa da ga kontaktira na PP?

pedjajazz 26.01.2011 14:29

Hvala najlepse vule a i svima ostalima, ne mozete verovati koliko ovo moze coveka da odusevi!!!! A sto se tice onog poklona, kolega edinj se najverovatnije predomislio.
Jos jednom thanks!!!

pedjajazz 15.02.2011 22:31

Evo jos jednog pitanja,...
Pokusao sam nesto da skinem,... i ne mogu..
Da li je to zbog dva upozorenja koja imam zbog ne pridrzavanja teme,... ako jeste kada isticu,... ne razumem bas tu politiku, jer smatram sebe ozbiljnim forumasem. A postove sam odavno skupio za download!

gega 15.02.2011 22:38

**

Nema to sa upozorenjima nikakve veze. Kada si ih dobio i kada ti isticu,pishe sve u statistici na tom profilu. Verovatno se radi o setu sa vishe MB pa zbog toga ne mozes skinuti. Inace mi smatramo sve clanove za ozbiljne forumashe ;)

pedjajazz 15.02.2011 22:47

U pitanju je fajl od svega 2kb!!!!! Ritam za pesmu miso moj,...

U stvari evo probao sam nesto drugo da skinem i radi,... mozda nece samo taj download link

gega 15.02.2011 22:52

**

Hoce hoce.... ako si mislio na ovaj:
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...=file&id=11298

pedjajazz 15.02.2011 22:57

Bas taj, i nece kod mene,... mogu li ga onda dobiti na PM, ako ne moze da se sredi,... mada nije hitno. Veliko hvala

baltik79 15.02.2011 23:11

Sad cu ti poslati emailom.Ja sam postavio,trebalo bi da ide!

Ace 15.02.2011 23:12

@pedjajazz
Taj fajl jos nije propuste od moderatore.

pedjajazz 15.02.2011 23:33

Razumem sada,... ok Thanks

zeljko 15.03.2011 01:26

Jbg evo razmisliio sam i ja jednom u zivotu:lol:Pa reko da zamolim moderatore da mi ako moze po´novo odkljucaju demo snimke ako je to moguce,posto imam i ja sta jos da pokazem i nisam bas najgori sto se sviranja i pjevanja tice,pa reko steta bih bilo za ovakvog talenta kao sto sam ja da nema svoju temu demo snimci =))Pa u buduce kome se dopada..kome ne meni sve jedno.....Milsim ako moze a ako ne opet nema problema...Poooz

alenbar 26.03.2011 06:11

posto sam bio banovan 2 mjeseca i ako sam nagovestio da se slabo snalazim na forumu jer sam bio novi,al dobro.htio bi pitat zasto nemam vise postova i kada bise uplatilo bili mogo pristupiti donwald centru?i jos jedno prije 2 mjeseca postavio sam par ritmova koje sam prelistavao da li ih ima u donwaldu i nije ih bilo al sad vidim da je neko postavio posle mene mozda ritam ili dva a moji nisu bili postavljeni neznam zasto?

gega 26.03.2011 11:23

**

Koliko ja mogu da vidim vi niste bili banovani vec ste dobili opomenu zbog postavljanja teme na pogresno mesto....Sto se propustanja uploada tice,stara prica.....pisali smo x puta kada se i iz kod razloga uploadovani materijal ne propusta.

alenbar 26.03.2011 18:21

istina je da sam dobio opomenu al sam i bio banovan 2 mjeseca.i jasno je bilo napisano banovani ste radi spamovanja i datum do kada.i zasto nemam vise postova sve mi je to obrisano znaci sad moram sve ispocetka/jer stvarno sam imao postove i sve dobro islo al eto

Vule 26.03.2011 18:23

Sve iz pocetka,al ovaj put ako moze bez spamovanja tema i bice sve u redu.

alenbar 27.03.2011 06:25

htio sam jos da pitam dali mogu uplatiti nekako preko ziro racuna posto nemam nikakve druge sulucije placanja..i dali mogu tako pristupiti donwaldu jer iskreno vam kazem da nemam puno vremena u zadnje vrijeme.....?
Dodato:
bilo mogo ko da mi odgovori>barem samo dali moze dase uplati preko ziro racuna posto nemam drugih mogucnosti?

tonijo 27.06.2011 11:46

Ne skidam sa stranice mjesec dana ništa i onda mi se pojmavi nakon prvog pokušaja da mi je isteklo dnevno odobrenje?????????????????????????????????????

Vule 27.06.2011 11:55

A koje velicine je taj fajl sto pokusavate da skinete?

tonijo 27.06.2011 12:56

35-40 mb.

Vule 27.06.2011 13:52

Nece moci...postoji limit u downoladu za one koji nisu donatori...dnevno tri fajla ukupne velicine 16mb

tonijo 27.06.2011 14:23

Pa dobro ajde molim Vas provjerite da li ja spadam u donatore obzirom na moj dosadašnji UPLOAD na ovu stranicu...hvala.

Vule 27.06.2011 14:37

Provereno i niste u grupi donatora jer niste uplatili donaciju. Imate li jos neko pitanje?

tonijo 27.06.2011 14:39

Da li postoji mogućnost uplate na neki račun u Hrvatskoj obzirom da ne koristim navedene kreditne kartice, to je jedini razlog zašto nisam uplatio donaciju. Hvala.

Vule 27.06.2011 14:47

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13685

smuchac 28.06.2011 01:25

Imam dvije stvari. Jedna je primjedba a drugo je pitanje.

1. Registrirao sam se na forum jer mi je potrebna pomoć. Tako sam krenuo u temi o PSR 3000 i tamo mi je danas trebao jedan brz odgovor ali pošto sam ja napisao posljednji post 24.06., moj današnji post se je automatski "uvukao" pod taj post od 24.06. što nije loše pošto je uzastopan,ali s druge strane,tema nije otišla pod nove postove tj. nije "bumpana" i nitko nije ni primjetio pod novim postovima da sam nešto pitao pa je taj brz odgovor koji još čekam zapravo zbog pomalo glupavog podešenja foruma postao spor odgovor koji mi npr. sutra neće koristiti koliko danas. Nadam se da razumijete moj prijedlog da podesite taj plug-in da bar bumpa temu kad mi već ne dopušta skroz novi post nakon nekog mog starijeg posta. Znajte da mi nije namjera nabijati postove već naučiti nešto i smatram da je primjedba na mijestu,jer forumima se i ja bavim već dugo i moderator sam na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. Hvala. ;)

2. Koliko ljudi inače doniraju i koje privilegije imam ako npr uplatim 15€. Pitam čisto da znam što me čeka nakon donacije. Nemam pay-pal ali imam prijatelja koji će uplatiti a ja ću mu dati lovu lako.

Hvala.

Dell 28.06.2011 04:13

Vrlo je lijepo što ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma, što vjerojatno znači da imate iskustva s radom na forumu, tako da vjerojatno nećemo imati problema s vama. Ipak, pošto ste i vi moderator, vjerojatno znate da svaki ozbiljan forum ima svoj pravilnik i red kako se treba ponašati. Upravo zato, jer se i mi smatramo ozbiljnim forumom i mi imamo svoj pravilnik kojega možete pročitati na ovom linku

http://www.yu-midi.org/forum/faq.php

Ako obratite pažnju na devetu točku pravilnika, uočit ćete da pod njom piše:

"Ne budite nestrpljivi"

Što je vjerojatno i razlog zašto nema nekog posta prije tog vašeg kojeg ste poslije napisali, ako nije tako ispričavam se. Ne bih nazvao prikladnim epitet "glupav" i to pogotovo ne od vas koji ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. I sami znate koliko truda i volje treba da se forum podesi kako treba, te kolika se naknada za to dobiva i koliko to vremena oduzima.
Što se tiče donacija, vaša je slobodna volja koliko ćete novaca donirati. Koliko god da donirate, mi smo vam na tome zahvalni, tako da nije potrebno znati koliko drugi uplaćuju. Donirati možete koliko hoćete, odnosno koliko vam servis kojim ćete uplatiti minimalno dozvoljava. Nakon što dobijemo potvrdu da ste donirali novac, imate NEOGRANIČENU mogućnost preuzimanja podataka iz naše Download sekcije na 1 godinu.

smuchac 28.06.2011 16:55

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 186913)
Ako obratite pažnju na devetu točku pravilnika, uočit ćete da pod njom piše:

"Ne budite nestrpljivi"

Što je vjerojatno i razlog zašto nema nekog posta prije tog vašeg kojeg ste poslije napisali, ako nije tako ispričavam se.

Nisam bio nestrpljiv. Postavio sam jedno drugo pitanje nakon par dana od posljednjeg mog posta,istina vezano za istu klavijaturu,ali totalno van prošlog posta koji je isto bio moj. Tu nestrpljenja nije bilo niti malo,jer nisam bumpao temu da mi se odgovori na pretposljednji post,već na posljednji,od sinoć,al od toga ništa jer su mi se postovi spojili. Iz razloga što je post uzastopan,odmah je spojen s prijašnjim i onda nije vidljiv kao nov ljudima koji pregledaju forum. Da ovu primjedbu sinoć nisam napisao,ne bih tamo ni dobio odgovor,kao što i sami vidite,a odgovorio mi je moderator koji je prije svraćanja u "moju" temu o klavijaturi vrlo vjerojatno prošetao ovuda i vidio moju primjedbu. Dakle,ništa zlonamjerno s moje strane.

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 186913)
Ne bih nazvao prikladnim epitet "glupav" i to pogotovo ne od vas koji ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. I sami znate koliko truda i volje treba da se forum podesi kako treba, te kolika se naknada za to dobiva i koliko to vremena oduzima.

Istina,možda i jesam pretjerao s epitetom,pa se izvinjavam iako mi nije bila namjera nikoga uvrijediti.
Nadalje,ta komanda na forumu koja to radi nije baš bistra po mom mišljenju a zašto,napisao sam gore u ovom postu i noćas u prvom postu pa o tome razmislite ako je ikako moguće da se to riješi jer iako ima svrhu,ima i nedostatak koji sam dvaput opisao. Obišao sam dosta foruma i ovo mi je prvi susret s ovakvim spajanjem postova koji imaju a nemaju veze jedan s drugim.

Eto,toliko.

Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 10:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org