YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Tehnike i teorija (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Sta kazete za Mikija Cortana?? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10482)

grandia 17.08.2009 02:11

kabi to je bila mala sala samo da se iskuliramo brate!

a kao drugo: ne znam zasto ti napadas dareta a on nikad nije reko da je cortan bolji od amze. kako sam ja to razumeo, dare veli da svako svira svoj zanr muzike najbolje. to su i sve kolege ovde manje ili vise rekli. a to bi ja da kazem ...

kabi 17.08.2009 02:27

ne, ja ne napadam ali nevolim kad neko pokusava da me ubedu neke stvari sto nemaju pojma..
Ovako,svi mi znamo da su BUGARI najaci muzicari i da je njihova muzika teska za skidanje,Amza je svirao na TV veselinu sa najaci Bugari i on ih je izgubio,znaci jedva su ga pratili i to njihovu muziku, mislim glugo je i meni tolko da falim.. Ja ga bas i nestho negotivim,ali brate sto jeste jeste..
U tursku ili u bugarsku da ti stanes i sviras pored velike zvezde,trebas brate da imas muda..

Dare 82 17.08.2009 02:44

Upravu si Kabi!Izvini ja nisam pismen i obrazovan muzicar kao ti i ne vezbam po 10 sati i ne sviram nijedan stil osim srpske,bugarske,rumunske,makedonske,ciganske i vlaske muzike za sad pa ne znam da procenim za razliku od tebe.

kabi 17.08.2009 02:55

Niko nije rekao da ja vezbam po 10 sati hehe,pismen jesam obrazovan nisam hehe...
Ok Dare,upravu si... Cortan je bolji od Amze,Cortan je najbolji Muzicar na svetu i svira sve stilove.. Jel si zadovoljan!!!!
Al daj molim te postavi jedan snimak gde Cortan svira neki drugi stil osim svoj kao naprimer Amza sto svira????
Bas bih voleo da vidim taj snimak...

Dare 82 17.08.2009 02:59

Nisam,opet gresis!Cortan ne svira sve stilove i nije najbolji ali je kao i Amza jedan od najboljih u svom fahu.I stvarno nemoj vise da se prepucavamo oko ovoga,mislim da je dosta bilo.

Dejan 17.08.2009 03:06

Tehnike sviranja i muzicka teorija???Gdje tu Cortan da se nadje???:)

Sejox 17.08.2009 03:07

Ma nemate potrebe da se prepucavate oko ove dvojice muzicara.
Jos ce te se i posvadjati,a to nije vrijedno toga.

Neka oni rade svoj posao za koji uzimaju fine pare,a i vi radite svoj posao
kako najbolje znate i umijete.
I sve ce biti u redu.;)

Pozdrav,

Dell 17.08.2009 03:08

ajd polako malo momci, smirite se... tema prijeti da ode u lock

Dare 82 17.08.2009 03:20

Ja nemam nameru da se svadjam i samo sam izneo svoje misljenje.Ako to nekom ne odgovara to je njegov problem.Mozda i jeste najbolje da se tema zakljuca.

kabi 17.08.2009 03:22

Izvini,evo i Cortan svira bugarski i to od amze cocek svira...

Miki Cortan i Dusko Gurbet
You need to upgrade your Flash Player

Samo sto tu mnogo fali,evo ti pa sam proceni i uporedi..

Ovako ide to u orginalu,ali nema veze Cortan je vazno probao (experiment je uspeo dok je pacijent umreo) hehe...

click here to watch the video

A sta fali ovde sto svira nasu muziku,bas nista???

AMZA I BEND LIVE

Millan 17.08.2009 03:25

Poredjenje je mis'im za'ebalo vek...:lol:

kabi 17.08.2009 03:30

Ne bre Milane,Isti su hehe

Millan 17.08.2009 03:44

Pa, ako pesma lopov predstavlja tu neku "nasu" muziku, onda do one stvari...:| A, ima 6 tonova i 3 akorda...:D

Dare 82 17.08.2009 03:49

Ti pod nasom muzikom podrazumevas onu pesmu Lopov koja je ustvari Grcka i koja nema veze sa Srbijom a ja rekao sam samo za taj snimak gde je Amza svirao ono kolo.Isto kako je Amza odsvirao dvojku tako je Cortan odsvirao ovo.Nikako ako ti mislis drugacije nemoj da nikog ubedjujes!I sto ne postavis neki svoj snimak da vidimo kako ti sviras?Svako zna kako sviraju ova dvojica.

kabi 17.08.2009 03:53

moji snimici ima,a tvoji nisam cuo..

Dare 82 17.08.2009 03:54

Idi pa cuj!Ja tvoje nisam video.

matejas87 17.08.2009 04:11

Kolege sta se tu toliko svadjate sta vas briga mi smo kolege ovde da se druzimo i da pomognemo jednom drugom kao sto rade i oni dvoje a ko je bolji svako je bolji na svoj nacin cortan je za dvojke amza je za oriental a da znate negde se kriju i bolji od njih oboje ali mi to neznamo ;) ja mislim da nebi dolo do svadje bolje bi bilo da ide tema na lock

AndrijaGM 17.08.2009 04:16

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pobedioooooo je Dejan Kostic =))

milanche007 17.08.2009 05:25

coki je bolji tehnicar od amze zato sto svira sa 5 prstiju a amza sa 3.mislim da je sve jasno.znaci pricamo o TEHNICI,a ne poznavanju stila.a to da brlja ne znam da li brlja,ili ga kapirate ili ne.izgleda da ovde neki ljudi nisu navikli da cuju vise od tri tona u jednom taktu,pa im je sve preko toga brljanje...pozdrav

svirko 17.08.2009 09:00

Momci smirite strasti, ili tema ide pod Lock!
Ne mogu vjerovat da svaka ovakva ili slična tema mora bit puna prepucavanja!!!

DAKi-BALJA 17.08.2009 15:41

COrtan

POZ SVIMA!

Kao prvo ...

Gde sam ja pomenio Amzu na moj post ????

moj pitanje je bilo kako je vas mislinje za cortanovu technicku.. moj misljenje je da je izgubio malo tu techniku nije vise kao pree ..

ali opet rastura i ume na tu dx11 !!

kao drugo ...

Nemoze niko da mi kaze da Amza nema pojma da svira ..
ili Cortan ..

Amza svira Orijetal i rastura a za moj misljenje ciganiju svira dobro ali nije to to..

a isto za Cortana .. Coki kad pocne da svira technicko mislim (KOLO) nemoze niko da stane pored njega

a za druge vrste muzike .. Boli ga kurac ... On svira na Ciganske svadbe,cafane i mislite sad da ce CIGAN da trazi sumadiju ? hahah

Cortan svira to sta zna .. i sta druge ljudi od CORTANA trazedu !!!!

Poz

svirko 17.08.2009 18:06

E SAD JE STVARNO DOSTA!!!
A ti,
@DAKI-BALJA,
ne prostaci na forumu!

Trenutno vrijeme na Forumu 16:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org