![]() |
Zakljucak: nije softver ni priblizno presudan koliko hardver.
Sent from S3 |
Naravno, bar po meni je tako..
|
@ baltik79
sample rate podesavas : file-new session- pa odaberes koji zelis Sto se tice ulaznog signala njega podesavas u windows recording mikseru, tako sto odes na options-properties-adjust volume for(odaberes recording), pa zatim podesis ulaze na kartici, da li microphone ako snimas na mikrofonski ulaz ili vec zavisi od zvucne kartice! :) |
Citat:
|
Naravno, slažem se, na to sam i mislio, ali nisam imao živaca da obrazlažem :D
Sent from S3 |
Znam da si ti na to mislio... ama si mlad pogubio zivce, cuvaj to malo za poznije godine. :lol::lol::lol::lol:... jer bice "pametnjakovica" uvijek i sve vise, pa da ih, kad prolupaju, odmah i po kratkom postupku ne bi tjerao u ... moraces malo da se suzdrzis, a za to ce ti trebati ti zivci.
|
Nisam vise baš ni toliko mlad :-( ove godine ima da pevam " prodje leto trideseto" :-(
Sent from S3 |
Ama nisi ni star, to sve zavisi sa kojeg stanovista gledas, sa stanovista djeteta od godinu dana si matorac a sa mog stanovista si jos pílence... sve je relativno, :lol::lol::lol::lol:
|
Haha, ima istine... Definitivno je do tacke gledišta ;-) :-)
Sent from S3 |
Onda ni ja nisam vise toliko mlad :D Da su meni 22, ja bih lako u zivotu sve.. Nisam vise mladjan, a nisam ni star, usporiti treba za trenutak bar :D Ali slozili smo se da je hardver najvazniji.. :D imam negde bacenu jako kvalitetnu zvucnu, pa cu je ubaciti u komp, bas da vidim kako cu sa njom snimiti
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org