![]() |
Zahvaljujem, i takođe čestitam svima sretne praznike, kako Božićne, tako i predstojeće. :)
I puno para sa svirki :lol::lol: |
Cestitam praznik svima koji slave....
|
pridruzujem se cestitkam, sretni praznici
|
Hvala na cestitkama! Evo i ja da iskoristim priliku da cestitam BOZIC svima koji slave! Zivjeli svi redom!:)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Izvinjavam se sto malo kasnim ali zelim od srca da cestitam Bozic svima koji slave i da vam pozelim sve najljepse!!! :)
|
Damire hvala..;)
|
Srecno svima koji slave!
|
cestitka
svim clanovima ovog foruma cestitam Novogodisnje praznike
puno srece,zdravlja,radosti i tezgi u Novj 2011 g |
Hvala, isto sa zakasnjenjem cestitam Bozic svima koji slave :)
|
Cestitam Vam predstojece Novogodisnje praznike, sa najlepsim zeljama i verom u dobrotu i plemenitost koja otvara put ka srcima svih ljudi. Bozijim blagoslovom, Vama i Vasim porodicama, zelim da u zdravlju i slozi uspesno zapocnete Novu 2011. godinu
|
malo kasnim ali zelje su i dalje iste,srecno i veselo u novoj godini kolegama od srca zelim
|
Takodje i ja malo kasnim, sve najbolje od srca, prvo zdravlja, a sve ostalo ce doci samo.
Pozdrav! |
Evo ovako, hammm(kašalj) :D da i ja cestitam svima novu godinu, svima zelim od srca: 1.Zdravlja
2.Ljubavi 3.Sreće 4.Svirkica (pare ce doci uz to :D) 5.Žena......... Ispricavam se malo sam okasnio sa cestitkama, bio sam sa "ženom" izvan grada pa nisam imao internet! :D pozz svima :D |
srecni praznici svima...
|
Nemoj te sledece godine da kasnite:lol:Hvala takodje sve najbolje za ove sto su zakasnili heheh...Poooz
|
Svim kolegama i ostalima koji slave zelim svu srecu povodom badnjaka,,,,, hristo se rodi!!!!!!!!
|
Ej vidi stvarno pravoslavni badnji dan.meni nije ni na umi bilo ap i ja sam pola pravoslavac s majkine strane heheh..cestitam i ja svim pravoslavcima praznike i sve najbolje....Pooz
|
Takodje i ja zeli srecne praznike svima.:)
|
svim drugarima sa sajta pravoslavne vjeroispovijesti zelim sretan badnjak
|
Za sve koji slave eno dvije pjesme od Sabana u mojim demo snimcima heheh moje izvedbe za bozic i da se lijepo provedu....Ja se vec provodim uz flasicu....Poooz
|
**
Cestitam svima Badnjak a i ujedno Pravoslavni Bozic....
sa najlepsim zeljama |
Svima koji slave srecno Badnje Vece i Bozic
|
Svima koji slave danas, srecan Badnji dan i predstojeci Bozic. Hristos se rodi!
|
Sretan Božić svim pravoslavnim vjernicima
|
Cestitam Badnjak i Bozic na kolegama koje slave :)
Srecni Praznici :) |
Sretan Bozic i od mene svima vama koji slavite. Da ga provedete u miru i blagostanju! Pozdrav...
Postovano sa mobilnog uređaja |
Dobro jutro kuco stara
evo sedmog januara pod nogama skripi slama stigo Bozic blago nama da vas blagoslov svuda vodi ...mir Boziji Hristos se rodi. |
I ja da cestitam praznik svima koji slave....
|
Vaistinu se rodi kolega diplomac!!!Cestitam praznik i sve najbolje!
|
od Aladina
Svim prijateljima pravoslavne vjeroispovijesti sretan božić!
|
2013 !
Svim vernicima koji danas slave, ČESTITAM BOŽIĆ I SREĆNE PREDSTOJEĆE NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE ! ! ! <:-P<:-P<:-P
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org