![]() |
Obozavam svoj EXR skromna sprava, a tako sam ga zavoleo, i tako mi dobro zavrsava posao. Druze je si probao neke od onih ritmova sto sam ti dao, kako ti se zine? Mozes li da snimic nesto.
|
@ Calevh
Nisam jos probao one ritmove.... Ja sam i zaboravio na njih :) Evo jos jedan snimak..... Zaturio se negde na hardu :) Snimak je odavno.... Dodato: Dodato: |
jos malo snimaka :
Dodato: Dodato: Malo rock-a :) Dodato: |
Preslusao sam sve ovo sto si postavio, numera "Deset ispod nule" je kao sto se i cuje, MIDI zar ne? A zar nije naslov sektora DEMO SNIMCI? Znaci vi svirate a ne klavijatura? Svako moze da napusta fajlove i da okaci na youtube pa posle na forum, zar to ne bi bio spam? Pozdrav.
|
Daco,iskren komentar,to svi zelimo.zar ne?
Dobre stvari su ti:imas slifa i sluha sto je najbitnije(ako i uleti po koji fajl ili intro;)) boze moj,za to se i prave.Ocekivao sam da cu cuti pevanje jer svi vi mladji drugar se nkako vise bazirate na svirku a ne na pevanje.Greska,sve je vise sviraca(fajlasa ili pravih nebitno) asve manje pevaca,zato mikrofon ispred sebi "grizi". Svidja mi se i izbor tvojih snimaka,pogotovo Milancetove pesme,tu sam se jako prijatno iznenadio,i to je jedan pokazatelj kvalitete buduceg dobrog muzicara,jer jako je bitno "prepoznati "pesmu koju ces nekome "servirati. I na kraju ,ti si ipak Sumadinac,provezbaj te ukrase kad sviras dvojke,nemoj da svi budu jednaki,ako je sumadija,onda neka bude Sumadije,Bosna,onda neka imora biti drukciji ukras.Sve u svemu za tvoje godine(ako si '91) odlicno i samo napored. |
Ljudi,ja uopste ne radim na fajlove..... Ako vam ovo zvuci kao midi,ja ne znam sta da vam kazem...... od ovih snimaka sto sam izbacio,ni jedan nije fajl.....
Dodato: @ Vunimrav Bice i pevanja....Naravno.....;) Dodato: evo jos malo snimaka (bez pevanja)....ali bice i pevanje uskoro,to obecavam |
Tim bolje,ne gubi vreme,prihvati se pevanja i samo napred!;)
|
Naravno kolega ;)
Dodato: Dodato: |
|
|
Bravo daca. Super sviras
|
|
Bravo daca..pozzz
|
kolega svaka cast, super zvuci, pogotovo mi se svidja ova s tamburicom! super super zvuci! samo da je stavit dinamiku na tamburicu ihhhh sto bi to bilo odlicno, al to je eto neka sitnica (ne obaziri se na nju) ;) hehehe veliki pozdrav kolega... i samo cepaj! :D
|
|
|
"Ja zivim sam "
|
|
svaka cast...skidam kapu...:)
Dodato: ekstra samo napred...;) |
Hvala ;)
|
Treba ti bolji aranzer ! ;)
|
@ Nemanja 1982 To znam i ja :) :) :) Planiram da uzimam nesto skorije,pa ce biti jos kvalitetnijih snimaka.....
|
|
Evo jos nekih snimaka.....
|
|
Jesi li se to ponovio ili mi se cini ? :)
|
Klavijatura ok sredjena, ali mala zamjerka. Ae kad se neke pjesme iz sa-sa prebacuju u rumbu i tako, ali ova pjesma koja je u tzv. marche ilitiga marsh ritmu gubi svoju autenticnost kad je prebacis u rumbu. Sigurno je neces nigdje svirat u disku ili fensi kaficu, pa da imas potrebu da je moderniziras, opleti u originalu i Bog da te vidi, na to ide baksis, a ne fenseraj ;)
|
@Milepsr
Nisam jos,kolega....I dalje je Roland E2....Ja se nadam ne zadugo.... @Dell Znam kolega...Ali zvucalo mi je zanimljivo ovako,pa sam zato i odradio na ovaj nacin.... Original je original,tu nema prigovora.... Evo,i ovo sam zaboravio da izbacim... :) |
super kralju ;)
|
Hvala brate ;)
|
Dobro si sredio spravu naravno u skladu sa njenim mogucnostima.Svidja mi se gitara u pesmi Ana(Srebrna krila) hor je malo slabiji ali ok.Na tom snimku ti klavijatura zvuci za klasu bolje u odnosu na ostale snimke.Zelim ti sve najbolje i da uzmes neki bolji aranzer! ;)
|
Hvala kolega ;)
|
Svaka cast druze vidi se da sve sviras i da imas ogroman repertuar pjesmi...Meni se najvise od ovih zadnjih svidja kako si odsvirao forspile kod pjesme od "Cece Znam i Ne trazi je sine" jedino sto mi se ne svidja da je harmonika malo prenaglasena kod ove pjesme ne trazi je sine u strofama,ali nije to strasno
Takodje i kvalitet snimaka mi se svidja i super ritmovi,a u jednoj od pjesama imas super harmoniku...Svaka cast druze sve si bolji i bolji tako da nemam rijeci koliko je dobro...pozz |
@ Zeljko
Hvala druze... Pa sta cu...Sve u skladu sa mogucnostima...Dok ne uzmem nesto jace,moram da se zadovoljim ovime ;) |
Nasao sam negde i ove moje stare snimke :)
|
Samo da malo popraviš glas ...;)
|
:)Auuu druze skroz los snimak ali nema veze i sam kazes da su to snimci od prije kad si valjda tek pocinjao sa masteringom heheh....O pjevanju ne trebamo puno da komentarisemo jer svaka ptica svojim glasom pjeva kao sto rece jednom onaj Saban Saulic u od nekih emisija:lol:Meni se sve svidja,a posebno kad se neko trudi kao ti..Respekt i pozz
|
Daco sinovac... nemoj da pjevas. Ustvari pjevaj ti, ama ne postavljaj to na net (bar dok to ne bude puuuuuuno bolje), crno je da crnje ne moze biti. Ako bas imas silnu zelju da pjevas, onda pod hitno uzimaj dobru skolu pjevanja, kod jos boljeg profesora.
U ove dvije zadnje pjesme nisi uspio da pogodis nijedan jedini ton kako treba. Ostani pri svirci ali i tu dobro zagrij stolicu. |
Ali moramo priznati da je se uzivio pravo i da ga je ponijela pjesma i svirka..tako da je i to dobar znak profesionalizma:)Svaka mu dala heheh
|
da,ovo su snimci jos kad sam pocinjao....
sad je to znatno bolje,i pevanje i svirka... a,inace,ovo je tad snimano telefonom pa je zato toliko los snimak... a pevanje je tad bilo katastrofa :) :) :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org