![]() |
Ne bih ja nih pustao na scenu,ipak su za cirkus...:D
Sala....neverovatno sta covek uradi s bubnjem:-O...takodje RESPECT...pozdrav |
Ma lik je nevoravatan,svira sa 3 palice,a ujedno sa kickom pravi sinkope!:S strasno....
Ovaj ne lupa,vec svira bubanj.Ja da sam hobotnica,pa ne bi ni upola odsvirao na taj nacin kao sto je on!!! |
Ma rasturaju ljudi nego sta
|
Još jedan u tom,vanzemaljskom,nizu:
Pozdrav!!! |
re
|
Dobar je ovaj crnac...pocetak mu je kao iz "otpisani",a primetio sam da je bos,samo ne znam zasto...mozda tako bolje svira il mu bolje uzemljenje:D
|
=)) =)) =)) ma da,pod naponom je ceo!!!
|
Odradio ga je majsotrski ... svaka mu cast :)
|
re
Mozda im i nije mesto ovde...izvinjavam se unapred ako moderatori ne misle tako ali poslusaj te ove cure...ja sam zanemeo!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4lbHE...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=8-kuy...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=YkoaI...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=RWVib...eature=related EDIT: korisnik koji je uplodao te videe nije omogucio embed tako da je bolje da ostavim samo linkove ;) ne mislim da ce ovi videi rusit koncept teme, tako da je uredu sto se mene tice |
Ovo je ubica ..... ovo se zove perfektna terca.
Svaka im cast, najezio sam se! |
re
Ma bolesno dobro! :D
|
Super i ja sam se najezio:)
|
re
Uffff,ma kazem ti,onu crnu zenim!!!! MOMENTALNO! :D
|
bolje od barbika pjevaju :) a sto neces onu drugu sale??? :D :D :D
|
Ostavlja tebi ako mhoces:lol:
|
re
=)) =)) =)) ...pa reko da budem kolegijalan da ostavim nesto i za vas!(da me sada cuje devojka) sempl bi napravila od mene
|
hm....ovo je prosto neverovatno kako lepo peva tercu...skoro da je bolja od samog vokodera!!!:)
|
najbolji klavirist svetu a iz makedonije
|
Drugari evo nesto sto je meni onako bas na srcu i sve spojeno i jednom za mene, a nije pomenuto. Moj omiljeni bend, antologija muzike i sviraci "vanzemaljci". TOTO :D
|
|
Kakva svirka George Benson and Joe Sample.....Odmor za usi :)
|
a miki cortan i on je vanzemaljac
i srce i tehnika:D Cortana cemo preskociti u ovoj temi,iz vise razloga,uz duzno postovanje. Na temama u "Svastari" mislim da se dosta pisalo o njegovom liku i djelu. Bez zamjerke.... |
Milance uz duzno postovanje tebi...Sabanu,M.Nikolicu,Miki cortanu,itd..oni nema sta da traze ovde!!Ovo su ipak mnooogo jaci "igraci"i ovde se ostavljaju samo video od najjacih muzicara u universumu,nadam se da ces razumeti!:)
Jordan Rudess je ipak "vanzemaljac"i za mene je on br1! neverovatan muzicar...svira od klasike......................do heavy,speed metal!! Dodato: hehe..nije cuo za cortana,inace bi skidao i od njega sve fore:D |
|
hahaha dobar je nema sta! :D
|
nisam primjetio dali je njega tko vec stavio,al evo od vanzemaljaca bubnjara izdvojio bi travisa bakera...
|
Još jedan bubnjar
Nadam se da već nije stavljen ovaj drumer |
@romario
ahaha extra je ovaj bubnjar,ima tehniku,berzinu ,a pri tom je dobar zabavljac! evo malo drugaciji stil muzike,svakako zasluzuje da se odgleda,jer ovi bas "sabijaju"!! i za ove nemam komentar....a i nema potrebe..sve kroz tehniku objasnjavaju ko si i sta su!! |
....
Ovi Dave weckl band brate ujedaju nisam skoro slusao vise sinkopa na jednom mestu i jednoj kompoziciji. Svaka cast.
|
|
Po meni skup najboljih muzičara na jednom mestu u najboljoj izvedbi ove legendarne pesme....
|
....
Ovo zvuci sjajno sa Gregovim 'afro' naglaskom!;)
|
ovaj je mnogo dobar...mada mu trileri nesto slabo idu :D...u svakom slucaju zasluzuje respect!!
|
|
sta reci osim FAITH NO MORE....predobri muzicari,u samom vrhu svetske rock scene,a ipak "svetski a nasi"...pogledajte i uzivajte!!!
|
|
dobar je!
ali ovi bugari nisu normalni,pogledajte koliko dugo sviraju na ovoj brzini :s!jeste kolo,ali zasluzuju svako postovanje jer su izuzetni muzicari,a imaju brzinu,stabilnost,tehniku...ma .j...bu kewu!! sta reci osim Petar Ralchev!!! p.s.a ima harmoniku od par stotina evra:S |
e ovak ose se svira bass na klavijaturi!!!
|
A ovo treba znati sto je vule postavio snimak...svaka cast
|
@simkeres
Zar je moguce ?! :-O Snimak je loseg kvaliteta pa se ne vidi jasno, al stvarno je ovo vanzemaljsko!!! :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org