![]() |
@nesaband pa inace su svima kojim sam pustao bili preglasni.. Mozda nesto nije uredu s playerima. U svakom slucaju, Vama hvala sto ste odvojili vremena da pokusate :)
|
Prolazio sam kroz Gornje Zivinice jucer do tebe iz Beograda, nije te bilo na forumu dugo, pa nisam znao jesi ziv, inace bi naletio do tebe :D :D:D
|
:mad: pa zasto nisi poslao neku poruku ovdje, ili pitao bilo koga uputio bi te na moju adresu.. Bas mi je zao.. Ako te put navede opet u ove krajeve, evo ti broj telefona 061 643 849 pa javi da popijemo nesto :)
|
Ako budem opet, sigurno cu preko Doboja, Karaula je samo za strpljive :lol: :lol: :lol:
|
i meni su ovi snimci pretihi,jedva se cuju drug...pozz
|
Ovo je neko cudo izgleda.;)
Ovi snimci ne da su pretihi,nego su preglasni i sve i jedan pikuje. Malo smanji ulazni signal kad snimas. Ne znam u kom programu snimas,ali valjda bi trebao da ti pokaze kad si u crvenom. Cini mi se da ima fino sredjenih ritmova - ali to se slabo cuje, jer je snimak preglasan. |
I sta sad da radim, da smanjim ili pojacam :lol:? Jedni kazu glasno, drugi tiho.. Hvala svima na odvojenom vremenu, a ja cu pokusati da popravim situaciju nekako, ili da prebacim na drugi player. A inace, snimano je na mono kanalu pa mozda pravi problem..
|
Hajde komsija sta si stao:)Lijep pozdrav
|
Ja cu ti iskreno reci sta mislim. Sto se tice svirke volim da je svaka pjesma iz original tonaliteta , pa makar to bilo i transponovanom . Kod tebe to nije, ali ti je tako mozda lakse. Pomalo iskaces iz nekih ritmova i melodija ti nekad odstupa od originala. Slazem se sa ostalim kolegama kada je u pitanju pratnja i harmonija. Vjezbaj to puno vise i bice super. Imas potencijala. Ima puno losijih "muzicara" koji zaradjuju novac.
|
Zeljko prijatelju, nisam nista novo skidao, a ni vjezbao neko vrijeme tako da nemam bas sta ni da izbacim :"> ali u skorije vrijeme cu se malo angazovati :). Hvala ti na podrsci :).
Miki0, ja sam amater, ne bavim se profesionalno ovim poslom, tako da ne vjezbam bas tako cesto pa imam problema sa harmonijom (ozbiljnih problema :D), i onda pjesme sviram iz a ili g tonaliteta jer mi je tu malo lakse skontati harmoniju. Na pocetku teme ima par snimaka koji su iz originalnih tonaliteta i harmonija na njima ne lici ni na sta, tako da od tad sviram ovako. Hvala na komentaru :). |
Samo nastavi i nema problema:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org