![]() |
Citat:
|
@hammers
kolega svaka cast za preporuku Ja Aleksa =)) sad pogledah na netu suze su mi krenule od smeha =)) =)) bravo!!! inace moja preporuka (bili su navedeni...) Wrong Turn 1, Final Destination 2 i jos dosta filmova ovog zanra (horror) Leptirica :p pozz |
Meni je iz filma Pijanist najteza scena kad je onoj jadnoj babi onaj lik oteo hranu i kad ona pocinje da place.To mi je bilo uuuufff...Mladjim generacijama bih preporucio "Bilo jednom u Americi".
|
The Other Guys
Igraju: Will Farrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael Keaton, Derek Jeter, David Gideon Stranica filma: http://www.theotherguys-movie.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1386588/ (6.9-10) Dobra komedija preporučujem!!;) Dodato: The Social Network Igrajo: Jesse Eisenberg, Rooney Mara, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Rashida Jones, Brenda Song, Joseph Mazzello Stranica filma :http://www.thesocialnetwork-movie.com IMBD: http://www.imdb.com/title/tt1285016/ (8.4-10) Film govori o studentu, koja ideja mu je bila kako napraviti mrežu poznanstava (Facebook). Zanimljiv film,kako iz jedne ideje postaneš miljoner!;) |
1 Privitaka
Fenomenalan film sa Andjelinom Dzoli...ko voli spijunske filmove CIA vs KGB,ovo je akcioni triler i mogu slobodno reci jedan od njenih boljih filmova!
Od mene jaka preporuka da se gleda!!! |
Jedan stari ali jako dobar film "Back to the future" extra film,preporucio bi ga svima koji vole znanstvenu fantastiku da ga pogledaju
|
Upravo sam odgledao Pearl Harbour. Nikada ni jedan film nije ostavio jaci utisak na mene. Ko je gledao zna o cemu pisem, a ko nije neka obavezno pogleda.
Usput, ako neko zna neki slican filmic kao sto je Pearl Harbour neka napise. HVALA! ;) |
Bas kao Pearl Harbor ne ..... ali ima jedan zove se Flyboys, sa James Franco je .... odlican je film. Dejstvo se odvija u prvi svetski rat.
|
sisanje je extra film...a mozda i srpski film...:D
|
preporucio bi -- SHAWSANK REDEPTION-- ako niste vec gledali
|
u zivotu nista bolje nisam pogledao od Sekulinih filmova ;)
|
Predlazem zadnje sto sam gledao u Bioskopu.
Film se zove: The Town glumi Ben Affleck, on je film i rezirao... Film je tipicna akcija,pljacke banaka,ali ono bas akcija do j..a |
|
@Vule: Jel se meni to ucinilo. ili je na 0:46 Dragan Micanovic?
|
jeste,glumi rusa nekog..dobar je film,gledao sam,volim filmove gaj ricija
|
preporucujem sledece filmove: Hangover-komedija She 's out my league-komedija Frozen-triler Shuter island-triler-mnogo dobar film... ;)
|
ja volim komedije :D pogledajte Dont mess with the Zohan ili The Comebacks najjaci je
|
The Conspiracy i The Bank Job dva odlicna akciona filma
|
Citat:
Odgledah film pa nisam mnogo ni obraćao pažnju |
Evo da upadnem ja sa novom turom odgledanih filmica, izdvojicu samo najbolje...
Valkyrie, Frozen, Break up, Euro trip (ova dva su urnebesni skroz), Forgetting Sarah Marshall, Public Enemies, Rescue down, Death Sentence.... Verovatno sam neki zaboravio ili ponovio, ne znam ni sam vise sta skidam i gledam. ;) Usput, Rocknrolla mi je jedan od omiljenih! ;) |
Upravo sam pogledao "Srpski Film", trebao sam poslusati savet ljudi koji su mi rekli da ne gledam. U najmanju ruku jezivo i bolesno. Zao mi je sto sam ga gledao!
|
Pre neki dan sam citao da je neki lik silovao dve cerke tinejdzerke godinama,drugi momak silovao slogiranog oca.Ne znam cemu tolika frka oko ovog filma kad se to svima dogadja pred ocima.I niko na to ne reaguje a za film se uhvatili ko pijan plota.Ljudi procitaju neku grozotu u novinama i posle 5 minuta zaborave,kad pogledas to ostaje u glavi za celi zivot.Crna hronika je prepuna ovakvih stvari,da nije toga ne bi ni bilo ovog filma.Treba vratiti Dusanov zakon da bi se stvari vratile u normalu.Po meni su Rane mnogo kontraproduktivniji film nego ovaj.Zato sto je preko 50% klinaca posle tog filma umislilo da je Svaba ili Pinki,svaki drugi balavac je nosio pistolj i pravio sranja.
|
evo par tzv "twist movies" ceo film mislis da znas o cemu se radi,kad ono...
1.shutter island 2.the usual suspects 3.primal fear 4.sixth sense 5.memento ovo su neki od najboljih,vecina je mozda i gledala ove filmove,ima ih jos seticu se |
Citat:
Mladene, gledao sam prva 4 koja si naveo, ODLICNI SU! :) |
odgledaj i peti,mnogo je dobar :)
|
Evo ovako meni trebaju filmovi katastrofe tipa 2012, I am Legend, dan poslje sutra....... sto vise naziva molim vas i neki vako ludi filmovi tinejdzerski tipa americka pita, boat trip..... Ako netko zna nazive i ako je gledao nek stavlja :D i naravno mogu romanticni (to malo sa curom gledat) :) :D
|
Mladene hocu, drzim te za rec da je dobar! :)
Mirandess, evo ti par za tebe i devojcicu : Forgetting Sarah Marshall, (500) Days of Summer, Old School, Remember Me, Wicker Park, You again, Young people fucking............ Nisu bas svi romanticni i komicni al su dobri za tu priliku. ;) |
hhahahhahahha toooo stari odmah idem traziti i stavljati torente da mi se skidaju :D hvala ti staaari puno :D ako jos netko ima nek javiiii! :D p.s. nije djevojcica, heeheh 3 godine starija od mene :) ahhahahahahahaha
|
nemoj preko torrenta, nadji rapidshare linkove i onda preko jdownloadera, a imas i freeftp kod vas na monetu
|
ma imam na monetu ftp, ali izbor nula bodova :) mislim ima i dobrih al, probat cu nac stogod evo taman listam i trazim........ a sta fali torentu???? :S doduse jest spor :D aj probat cu i to cudo :D hehehehe hvala Dell!
|
Fringe, nije film, nego dooobra serija tipa X-Files(Dosije-X).;)
|
odgledao sam film "Šišanje" i pravo da vam kazem do jaja je, svako bi trebao da ga pogleda da se vidi sta je prava istina i druga strana medalje. Neke spekulacije da ce izazvati isti efekt kod mladih ljudi kao sto su to uradile "Rane" (pogresno shvacen film od mladih ljudi) po meni jednostavno ne pije vodu. Poruka filma je jako jasna ;)
|
30 dana 30 noci horor
|
"22 bullets" (2010)
Jako dobar film.... |
Moja definitivna preporuka svima jeste MONTEVIDEO film :D stvarno ga morate pogledati, Al sto je najbitnije, glavni glumac je isti kao nas moderator Dell ili ti ga Marnel :D original izgledom, ali po ponasanju nije :D odlican film!!!
|
The Next Three days,film koji drzi tenziju od pocetka do kraja.
|
Titanic 2 je dobar! A malo ljudi zna da postoji film :))
|
Meni se ne svidja Titanik 2...totalno ista radnja..samo drugo vreme,drugi glumci...provalis kako ce izgledati kraj u 15. minutu filma:D
|
The A Team, Red, The Prestige < sve su to dobri filmovi
|
http://www.imfdb.org/images/a/ac/Sav...yan_poster.jpg
Davno sam ga gledao i oduševio me je. Dovoljno je saznanje da ga je režirao Stiven Spilberg,a da glavnu ulogu tumači Tom Henks i to je to! Pozdrav!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org