![]() |
Ovaj puta nije ništa na klavijaturama, sad sam koristio samo tastaturu i miš i program EZ Drummer preko Fruity Loops Studia 10.
Nadam se da će biti komentara: |
loše se čuje, ali izgleda dobro urađeno
|
Amadeus band mi je super a Crna vatrena pogotovo draga pjesma. Super je ritam sekcija. ;)
|
Pa covjece ovo je cudo! Nego imam jedno pitanjce (nisam bas upucen) moze li se preko ovoga napraviti neka ritam sekcija, pa midi pa kao style za aranzer (korg)??? Ovo je dobra stvar skroz :D supeeer :D svaka cast :D
|
Ja sam u ovom programu sebi radio ritmove, jest da je kompliciran ali moze se. mislim da je cubase mnogo bolji sto se tice programa
|
@mirandess:
Za to ne znam baš, ovo sam ja svirao pomoću tastature i miša, onako na sluh, mada palice nit sam kad vidio a kamol uzeo :) |
@ PA3xpro
Da li su ovo vasi snimci? Vi ste radili ovo? |
@Vule:
Da ja sam snimao desktop + bubnjanje, zašto ? |
Nisam razumeo poentu snimka? Sta ste hteli ovim da nam demonstrirate?
|
gledao sam ovo sinoc na youtube i divio sam se..svaka cast...pozz
|
Vule htio sam da demonstriram svirku bubnjeva pomoću tastature i miša, pa ako neko želi neka pokuša i pokaže nam svoje znanje. Mislim da nisam prekršio nijedno pravilo sa ovime jer sam ipak "svirao" samo što sam koristio tastaturu i miš umjesto pravih bubnjeva :)
|
Evo da nadodam još jedan snimak sa klavijature Korg PA50, koju sam nedavno opet kupio:
Dodato: Evo još jedan video od maloprije: Dodato: I još jedan: |
|
Crna vatrena ^:)^
|
|
Onaj slide na 0:25 na Uzickom kolu je strava. :D
Sanja super,samo je prvi solo glasan dosta. Sve u svemu,super. ;) |
Pa s' obzirom da je svirano s' mobilnim aparatom... Dobro je. :D
|
Nova 2 videoa, sve live odsvirano, gledati u 480p radi originalne kvalitete zvuka:
|
Amadeus Band - 100% Bass i solo
Amadeus Band - Kada zaspiš |
|
Numera amadeus bas i solo je za 10+ samo tako nastavi ....
|
|
Moćna lijeva ruka. Svaka čast. ;)
|
Pripazite sa brisanjem snimaka sa youtubea, jer tako tema gubi smisao.
|
Citat:
|
Jbg, to ne ulazi u nas domen, jer ako vam neko provali u racun od banke i uzme pare, banka ne vraca nazad, pripazite na to ubuduce ;)
|
extra leva ruka lepi ukrasi
|
Nije svejedno - Amadeus ( ovaj put finalni uradak ) !
|
leva ruka u predzadnjem snimku... SVAKA CAST!!! a sto se pesme nije svejedno tice mislim da bi boja za forspil trebala da bude bar malo prodornija... ostalo je super...=;
|
Tako je Miloše, Talijani su se dobro stisnuli kad su stavljali ROM samplove el. gitara :)
|
korg18
nemam rijeci svaka cast i sve najbolje +10,a lijeva ruka je extra,na takvom instrumentu,da ovo zvuci perfeknto je sve nema se sta rijeti samo naprijed.
|
|
|
Ovaj pred poslednji snimak mi se svidja lijepo zvuci...U ovom zadnjem snimku trebao si samo onog desno od tebe tj.iza sto svira solo postaviti blize kameri da bih se bolje cuo sta svira heheh...salim se malo ali stvarno vise se cuju pratnje nego forspil,pa reko zato valjda je problem sto je daleko od kamere..Inace nije lose pogotovu ovaj pred poslednji snimak..sve pohvale i samo nastavite tako dalje...Pozz
|
EDIT: Ja sam onaj što je dalje od kamere :D
Kamera je integrisana sa laptopa, a i mikrofon isto integrisani, ja sam bio tamo dalje, svirao solo, kontrolisao podloge i bubanj, a kolega je svirao bas i kontru, sve u svemu ovo nam je prvi rad, početak vježbanja nekog repertoara pa se nadam da će uskoro biti još nekih videoa, problem je u tome što nismo iz istog grada a odlično se razumijemo kad je u pitanju zajednička svirka, imamo isti afinitet prema kompletnoj izvedbi, mada je to još uvijek baš amaterski, ali vježba čuda čini :) |
Svjež video od dana kad se najviše šalimo s prijateljima :)
|
:p
|
Nisam odavno nešto postavljao, pa evo novi snimak, klavijatura Yamaha S03:
www.youtube.com/watch?v=zfKSSZXDfSU |
Iskren da budem, nikad za tu klavijaturu nisam cuo, ali sam se zblanuo kad sam cuo da tako dobro zvuci, svaka cast, inace odlicno deljes bas.
|
Auuu covece, koliko je iskidano ovo, svaka cast!
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org