![]() |
Ja bih da mi Djeda Mraz donese jednu TETU :D :D :D
|
re
Ja bi novi audi a8 6.0 limited :D
|
**
Dell....
Napisi ti lepo Deda mrazu SMS pa opisi kakvu tetu da ti donese ...ili je svejedno ?:D:D |
Ja mislim da mu je svejedno
|
Bilo bi lepo da dobijemo neko pravo na download na kratko vreme :D
|
padaju padaju sa neba bele zvezde sanke deda mraza preko polja jezde-srecna nova godina
|
@EmirTotic
Bilo bi lepo da možemo članovima priuštiti takav poklon, ali obzirom da se sajt finansira samo od donacija... Teško... Jedino da uvedemo članarine svima. :) |
Jel mislis na BMW ili na majicu? :) Pretpostavljam nego ipak da proverim.
Trebao bih i ja donirati nesto jbg. ne zbog koristi nego dugo sam ovde, pored uploada mogao bih i to napraviti. |
TETU koja moze nesto da me nauci, a da pritom ne izaziva grcenje zeluca :D
|
Ja bih nove zube 6 komada bas onoliko koliko mi fali ali implatate,koje ne moram da vadim i u casu vode preko noci da drzim:)
|
Pršti pršti bela staza evo Deda Mraza... :-)
|
Deda Mraze, kad ce to iznenadjenje? :D
- Jos malo pa ulazimo u 2011. :) |
:) Juce mi je neki covek u nekoj teget uniformi sa kapom na glavi (slicna policijskoj kapi) doneo poklon!
Ovde kod nas takve tipove zovu poshtari. Zahvalio sam se ljubazno coveku i pogledao koFerat (sto kaze Sojic) i procitao na njemu nama veoma poznato ime Gega Mraz :)... Otvorio, video sta je u koverti i odusevio sam se :-O Ovom prilikom se puno zahvlajujem timu na ovakvom lepom poklonu sto su to sve organizovali, a na prvom mestu Gega Mrazu.... Gega, TNX brate do neba, odusevio si me ;) PS: Pazite sad mozda i nije to taj poklon o kojem se ovde govori, ali sam ga ja dobio..hehehe... Necu reci sta je, dok se ne oglase glavni B-) |
Ufff jbt ja bas jucer jednog takvog otjerao s vrata:lol:Bio mahmoran i nisam ga razumeo sta hoce a tek ustao..Pff sta napravi=))Valjda ce da se vrne nazad:)
|
Nije to taj.
To je Gega-Mraz. Ovo je Deda-Mraz. :) |
Citat:
Dodato: Ahaaaa....ok, nisam bio u toku! U svakom slucaju se bata Gegi ZAHVALJUJEM od sveg srca!!! Postovano sa mobilnog uređaja |
"Biće viška,a tek dnevnice,devize,devize!Pajo,Pajo....":lol:
|
ja bi stvarno vec bio zadovoljan da dobijemo ponudu "yu-midi majce" za 50% popust :D
dizajn: polo-shirt - plava boja - veliko "grandia"/ malo "yu.midi" ...=)) shalim se .. moze i obrnuto s´tu majcu bi bio king na "guca 2011" :D pa ako josh neko od kolega zaluta tamo - da se prepoznamo :) da nisam preterao sa onih 50% popust??:"> |
**
1 Privitaka
Jesi mozda ovako zamisleo ?:lol::lol:
|
Ma pustite free download za nas sto nemamo pravo trenutno skidati, to je pravi poklon za NG
|
Ovakvo zickanje me je oduvek iritiralo :(
Ko jos jednom pomene download dobije od mene bananu za novu godinu. |
@gega
e takvo nesto slicno druze moj, jedino polo-shirt sa kragne bi lepse izgledalo, al moze i ovaj t-shirt da prodje :) a na ledja bi bilo fajno yu-midi logo + sajt za muzicare :)>- |
Sta ce ti ime grandja na majci..Bolje samo na ledja veliko yumidi a naprijed gdje dodje dzep kod kosulja s lijeve strane malo yu-midi i bilo bih perfektno...Pooz
|
:lol:
kako sta ce mi druze zeljko? pa kuj ce da me prepozna posle tamo? a jeste da bi yu-midi bilo vec dovoljno na t-shirt, al ovako s´moje ime taman ce pomisle svi da sam neki VIP B-) mislit ce, ovaj grandi(j)a mora da bude neki profesionalac muzicar, a ne znaju da ja nemam poojma da vatam c-dur =)) |
ma mislim nemo se ljutis svaki ima pravo kako koj hoce ali meni bih bilo nekako glupo da stoji na majici moje ime Zeljko heheh...Jos i prezime da stavim na majicu :lol:
Druze grandija nemoj tako,pa valjda znamo ja i ti bar c dur da vatamo ako ne znamo one komplikovane kao sto je naprimjer cis,fis ili fes i´li ges:lol:Ma naucice mo ima vremena..Poooz |
Pošto Deda-Mraz još uvek ne može da stigne da nas poseti, slaće nam povremeno ove seke mrazice.
Deda zna šta nam svima u ovo doba godine treba, tako da im je rekao sledeće. Svi koji su bili dobri će dobiti neograničen download, a ovi ostali će dobiti sa ograničenjima. Naravno, one neće uvek moći da budu tu. Obilazite nas redovno. Svakog dana će biti odobren download na po nekoliko sati. Potrudite se da to bude u vreme dok ste vi tu. ;) |
A moze li umjesto downloada na par sati ova seka mrazica, ova sto lezi gore :">? Hvala YU-MIDI Deda Mrazu u moje ime a i u ime onih koji vjerovatno nece stici da mu se zahvale od downloadovanja:lol:.
|
:lol:Ajoj a mi se nadali da ce mo da dobijemo majice sa natpisima Yu-midi:">
|
e super ovaj novi dizajn,sad kad udjoh na sajt zbunih se,sve sareno nekako,bas dobro
|
Sveže ispod sača. :D
Radim sa dizajnerom celu noć na ovome. Nije još sve baš kako smo zamislili, ali ide se ka cilju. :) @zeljko Da ima para za majice ne bi smo sakupljali donacije! :)) |
Hehehe ok malo se salimo druze:) Uff sad ovaj moj globus izgleda pravo sa ovim novim dizajnom :lol:
Dodato: Jos kad bih napravio ovo dole gdje pise Edit i quote da je zlatne boje bilo bih jos bolje cini mi se |
Pa i sekice su lep poklon , hvala i na njima !
Pozdrav svima |
Dizajn je odlican!!! ;)
|
Odmor za oci
|
Eeeeeee,momci,sad stvarno mogu da vas pohvalim za izgled sajta.Sad je ekstra sa lepim nijansama plave boje i drap pozadinom.Takodje mi se svidja staklast izgled menu prozora kao i login prozor.Svaka cast,samo tako nastavite.Pozdrav!!!
Dodato: Bilo bi lepo da ostane ovako za stalno.Mnogo je lepse nego bela pozadina ispod slova koja udara u oci. |
Bice modifikacija teme za stalno.
Ova je samo za do kraja januara max. :) |
ajoj....stvarno je extra poklon,pogotovu ove dedamrazice :P ovo bi mi bas bila inspiracija za neke improvizacije da ih imam na svirci... ;) :) svaka cast poz ;)
|
Mrazice su bile velikodušne sa 12 sati downloada danas.
Dosta je bilo. Nova tura u neko vreme u toku 26.12. :) |
Cestitamo na trudu. Novi izgled za Novu godinu, sjajna kombinacija i tajming. Bravo!
|
naaaaajbolja boja :D jaaooo i jos plus zene gore :D ahahahhahah tooooooo :) jednostavno receno AJ LAJK!! :) svaka cast!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org