![]() |
Može, Sale.
Punu adresu na pp. :) |
To sa zabranjeno za nepusace vec je isfurao Srecko Krecar, tako da i nije originalno. Meni na pa50 crna yu-midi naljepnica, a na stalku zuta, e sad ostala mi jos jedna crvena, ali malo sad na tyrosa bi ruzno bila crvena.
|
Ma nebi, samo ti zao Tyrosa... Priznaj :)
|
Poslaću ti deo, pa ti distribuiraj po BiH i zadrži koliko ti treba.
|
auuu gdje ces bijelu jos gore,nece se poslije vidit auto zbog toga sto je bijela boja istaknutija i vise upada uoci:DDobro ce biti crna:)
|
Napravite biznis, istampajte nalepnice yu midi i ko ih nosi ima neogranicen download, naravno uz prilozen dokaz da sa svirke :D
Citat:
|
Posalji, pa cemo distribuirat, mada kad sam mijenjao jednog klavijaturistu govorili mi ubice te neko zbog te naljepnice :lol:
|
Obzirom da se ovih dana niko više nije javio da želi nalepnice, šaljem uskoro ovima koji su se prijavili.
|
Ma nek ubije jedan manje ili vise nece niko primjetiti=))=))=))
|
Poslao sam vam nalepnice danas.
Za ovo što sam morao da se drndam u redovima u pošti, dugujete mi galone piva, da se smirim! :)) |
Jesmo i mi sa kraja sveta ukljuceni u tu akciju ili....???
|
Of skroz.
Svima koji su poslali adresu sam poslao ponešto. Sve nalepnice koje sam imao sam poslao, pa kako se kome šta zalomilo. Nema više ništa, dok ne krenemo sa pripremom YU-MIDI Merchandisinga, koji će biti u Shopu. :) |
Cekam da stigne nov kontigent nalepnica, pa saljem i ja adresu.
|
Vaxter, nalepnice stigle... Jest da je stigla i nalepnica Yamaha al nema veze... Naci ce vec negde svoje mesto! U svakom slucaju, hvala ti do neba! pozdrav za ceo forum i srecna nova godina!
Vax napisi tacnu adresu na koju mozemo slati pivu! ;) |
Jbg, Yamaha i Roland nalepnica ostalo viška, pa sam poslao i njih, pa kako se kome šta zalomilo.
Svi ste dobili po neku YU-MIDI, i po nešto pride, pa kako šta kome zapalo. Za pivo lepo dođete na sledeće okupljanje, pa da ga podelimo svi zajedno. Nisam ja sebičan, a i slađe u društvu. :) |
Se sjecas Yamaha ili Korg naljepnica na E80? :lol: :lol: :lol: E to su vremena bila :D
|
Meni ništa nije stiglo ako mi je poslato :D
Kad smo već kod okupljanja, lepo bi bilo da sledeće bude malo bliže nama siromasima odozdo, ali otom-potom :D |
e a kakva su to okupljanja? video sam neki snimak na youtube-u gde se provodite vi clanovi u nekoj kafani :D jel ima neka tema posebno za to?
|
http://www.yu-midi.org/forum/album.p...#axzz2FWVz9mY6
Evo ti slike od poslednjeg okupljanja, bio je i livestream za nas koji nismo mogli da odemo a imali smo želju. Za ovu godinu još ne postoji tema, kasni se već 3 dana :D |
Prvo 'ajmo rec ozbiljnije okupljanje je bilo u Simanovcima 2011. godine u 4. mjesecu, a prosle godine je bilo u Zablju krajem 7. mjeseca. A nesto sumnjam da cemo bit juznije od Beograda, ako bude u Srbiji. Ako bude u Beogradu, na autobus lijepo i dodji, ja sam sa 19 godina prvi put dosao tamo, a putovanje ce ti bit garant ugodnije no moje, uzevsi u obzir da sam morao proci preko Tjentista, Visegrada, Mokre Gore, zlatiborskom i naposlijetku ibarskom magistralom, sto ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju, a ti imas direkt autoput do Beograda, tako da :)
|
Više sam u šali rekao to za sledeće okupljanje, meni je želja da se održi u Mostaru ili bilo gde van Srbije, taman ću postati punoletan za 13 dana, pa bih mogao samostalno da dođem :D
|
A Mostar ti je blize nego Beograd? :lol: :lol:
Bilo je govora o tome, ali problem je sto ja maksimum mogu da ugostim 3 ljudi, a iz Srbije bi dosli Vaxter sa djevojkom, Neca sa zenom, Sokan senior i junior, Skoric, tako da je ta varijanta malo teza, vidicemo kako cemo ove godine jos. |
Opet kažem, šalio sam se, ali veću želju imam da idem u Mostaru nego u BGu. Ubiće nas Godfather zbog off-a :D
|
Nece, dobar je decko to :lol: :lol:
Sta majke ti imas u Mostaru vidit? :D |
Suluda zona je Dellov region, i tu ja nemam šta da se mešam. :))
|
Dell sta se zalis zbog ibarske magistrale, bar si sad siguran da nemas kamenja u bubregu =))
|
Citat:
Znaci u Mostaru bi mogao skakati sa Starog mosta,na noge ili "laste",pa jos i koji euro zaraditi. Nista strasno - visina je 27 metara,a dubina vode 4 metra.;) (znam da ce se Dell buniti pa reci: "Sta 27 metara - 200,300m) A sto se "zone" tice,ona nije suluda.Vise je nekako zona sumraka u smislu zivljenja,a ne neka opasna zona za kretanje i boravak.Mada ni to nije iskljuceno,.... |
Ma to ova suluda na forumu.
U to, kako vi Sarajlije častite Mostarce, neću da se mešam... :)) 200-300m sigurno! Otpevaš celu tamburalo momče u tamburu! |
Tacno tako.
Otpjevaju sve tri strofe i to u originalnom ritmu.;) To se ja malo sa Dellom zezam na "regionalnoj" osnovi,a inace imam mnogo poznanika u Mostaru,pa i citavoj Hercegovini. |
Sve volim, ali da skačem u vodu nikako, mi odozdo smo sigurniji na kopnu :D Dell, videću više nego u Leskovcu sigurno, ovde mogu samo ćevapdžinice da vidim :lol:
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
Ne mora on skakat sa starog mosta, samo neka prepliva Neretvu, ali kad nismo mogli ja, Vaha, Seco, Oblo, Cosko i Kocko, sumnjam da ce i on :lol:
Sejo, sad sam vidio sleper balvana, dobro su se ponasali, nastavnici nisu morali da reagiraju :lol: |
Man'te se skakanja sa mosta, opasno je sve sto je vise od jednog stepenika za skakanje, a te YAMAHA nalepnice sto imate posaljite nama sto sviramo Yamahe ako vama ne trebaju.
|
Vax, stigle su nalepnice, hvala puno! (izgleda da mi je suđeno da kupim Rolanda :D )
|
Stvarno, izmenjajte se između sebe kome šta treba od tih Roland i Yamaha.
Poštarina nije skupa. Skupo je samo čekanje u redovima u pošti... :)) |
Citat:
Takva bosanska "gradja" je uvijek primjerna,kada ide na ekskurziju.;) Jesu li balvani bili oblijepljeni naljepnicama,da bas ne moraju da udisu razne "mirise",dok prolaze kroz tu tvoju regiju.;) Necu vise u off - makar sam pomenuo rijec - naljepnice.;) |
Šalim se ja, taman posla da sad tražim dlaku u jajetu, zahvalan sam do neba za nalepnice, za čekanje mogu jedino da kompenzujem slanjem kilograma roštilj mesa u suprotnom smeru.
|
Kljucna rijec - naljepnica, pa mogu i u off
Sejo, zacepili su nos, samo su oni iz Zenice odmah otisli pod auspuh :lol: Necu, vise majke mi :lol: :lol: |
Eh sad Dell, ima naz iz Zenice koji smo se odvikli od auspuha ;)
|
Ljudi, ja obicno kasnim na sve zivo, ali eto, da pitam za svaki slucaj, ima li jedna fina naljepnica za mene? :D
|
Auuu, okasni za medalju...
Nema, sve još tada otišlo... |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org