![]() |
Upravu si eto obecavam ovako javno da cu u buduce da pazim sta pisem,jer imam osjecaj da mnoge kolege ne razumiju salu i da su se poceli da ljute na mene...Izvinjavam se svima koji su se ikada nasli uvredjeni...mislim ako ih ima....Dakle od sada postjem kulturan i nema vise ni sale ni bilo cega sto bih ugrozilo necije zdravlje mozda:)Vidim i ja sada da je sajt postao puno ozbiljniji nego nekada bez brige...Sve vas pozdravljam i nek ste zivi i zdravi,puno para i lijepe muzike;)
|
@Zeljko,ja nikad necu biti ljut na tebe.Ti si moj omiljeni drug sa foruma i nema nikakvih razloga da se ljutim na tebe;)
Jedva cekam taj skup da upoznam neke ljude sa foruma koje do sad nisam imao prilike licno da vidim. Za mene je to nejbitnije. |
Slazem se potpuno!
Poenta je dobro druzenje,uz casicu razgovora,malo relaksacije i opustencije nikad nije na odmet.Nadam se da ce proci u najboljem redu,i valjda nikom nece trebati Vuletov rasol!!:lol: Kao sto rece @milanceshow"dok dodjemo do sustine,mi se ponapijasmo":=)) Iskreno licno bi voleo da se skupimo u sto vecem broju,da se druzimo,razmenimo iskustva i na kraju krajeva da nam to druzenje ostane u lepom secanju! |
Citat:
Sto se tice cijena pica,hrane,nije mi nikakav problem.Volio bih kada bih dosao da se provedemo i da se upoznamo svi izmedju sebe.Pozdrav svima. PS-Uplacujem sutra,dosao ili ne dosao,nije bitno. ;) |
Hvala Dejo radi toga ;) inace, najvjerojatnije bi trebao ja do Tuzle ako Damir Coma bude isao, pa onda zajedno, vidicemo hoce li ic, ali kako bi iskombinirao ti to? Da dodjes autom do Sarajeva pa onda od tu busom da palimo?
|
Ja bih zaista rado došao,ali radim u školi.Valjda će biti prilike drugi put,kad budem slobodan...Lijep provod i pozdrav!
|
Nije prvi put da se profesor razboli!Premoste casove i gotova stvar!
|
Ideja je extra.Vrlo verovatno dolazim ali tek posle 6-7 popodne, valjda necete vec otici dotle.
|
Okupljanje kreće oko 4 popodne, tako da smo tada još uvek tu. :)
|
Mozda ce i radio biti aktivan tog dana sa direktnim prenosom celog dogadjaja!
Videcemo oko tehnickih mogucnosti..... |
Potrudicu se da stignem na zurku,mada ne sumnjam da bi se dobro proveli i bez mene :)
|
"NEKADE" xD hahah!
|
Potrudili bi se....:lol:
|
Mnogi se javljaju za skup..
Bice dobra zurka!!!!!! |
Hahaha, nećemo svi stati u kafanu... :))
|
Pozdrav svima !
Milance ti si zaduzen za Pjevaljku :lol: rezervishi 2-3 mjesta ako sve bude po planu stizem na zurku ;) |
Nema problema brate!!!!
Kupicu ti i kondome!!!!! =)) |
@milanceshow
Jel se u tih 19e racunaju i ti tvoji "baloni"?!;)) |
004 do Zurke...da li ste se organizovali oko dolaska,da li ste se javili oko rezervacija?
|
Ja dolazim sa zenom 101 posto,samo sto zbog posla nemogu pre 5 pola 6 stici.
|
U ponedjeljak uvecer krecem, jedva cekam :D:D:D:D:D
|
Ja sam u 14h tu,da pomognem da se razvuku kablovi....:lol:
|
A, ko kiti ruzmarinom!?:D
|
Za ruzmarin ne znam ali sam nesto nezvanicno cuo da ce Dell sa harmonikom da docekuje goste ispred kafane,i to ce Rumenka samo da puca :)
|
Veoma mi je zao,ali moram ovo da napomenem...ja i @nesaband smo trebali zajedno da dodjemo na zurku.Zvao me moj i Nesin zajednicki prijatelj i kolega,i rekao da je pre 2 dana doziveo(ako sam dobro shvatio)mozdani udar.Ono sto je bitno da se hvala Bogu oseca dobro,ali nece moci da dodje na zurku jer ce jos par dana ostati u bolnici.Iskreno mu zelim brz oporavak,a on svima nama dobar i lep provod!
|
Popicemo po jednu za covekov brz oporavak.
|
Neca ima da puni paprike kad dodje pre vremena!!! :)
|
Taman moze da umota jedno 150 sarmi dok dodju gosti :lol:
|
pa kud bas rumenku :(
|
Ej pa ovo je superr,A moze li se i mi iz Makedonije ukluciti u tu zurku,Posto ne vidim nijedan Makedona c da je zainteresovan,tesko ce mi biti da dolazim sam ali ako ima neko iz Makedonije ko zeli da ode nek se javi bas bi voleo da dodjem na tu zurku, da se malo odvalimoooo.......
|
Goko pa dolaze i iz drugih krajeva bivse SFRJ,i iz dijaspore,tako da slobodno pakuj kofercic,i cekamo te.
|
Citat:
Neca za kablove i punjenu papriku,Milan za ruzmarine ,ti za docek gostiju ispred restorana sa sa sviranjem kola(rumenka ti najbolje ide)...a ja cu da uzimam pevacici tonalitete,i da proverim "glasovne mogucnosti"=)) |
@Simke
Ti bolje ispisi akorde za muziku iz originalnog tonaliteta, jer oni sami nemogu da skinu. A ovo sa glasovne mogucnosti ostavi na cika Milana :D Inace zao mi je sto ne dolazim, nadam se na sledecu priliku. Lepo se provedite :) |
Citat:
Konzumiranje opojnih droga na zurci je strogo zabranjeno :lol: :lol: |
Ovo che da bude super. Kako sam sve procitao, kako ste svee isplanirali bice vrlo dobro.
Nazalost na nemerem na dalek bit, mislim 2500 kilometara do srbije, a plus radim: Nemerem nikako posao napustiti.. |
karta je kupljena, ocekuje se polazak :)
|
Deco,pokloni su spakovani i sutra krecu za Beograd :)
|
Jel su od gume?
|
Jok,od drveta,suva bukovina :lol:
|
@svrakan
Znas li ti onu narodnu : Sto je babi milo,to joj se i snilo! :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org