![]() |
Svirka je solidna, ima potencijala u svemu tome, ima i gorih ovdje iskreno, jedino bi definitivno savjetovao drugu klavijaturu ili bolje saundove klavijature!
|
Evo jos nesto od mene :D
Komentari,kritike,pohvale,savjeti,sve je dobrodoslo :D |
Fino Dejane,fino. Meni se sviđa. ;)
|
Odlicno je, samo mozda ti je harmonika malo jaca od ritma, sto ne pjevas? :)
|
tako je sve ok ali malo stisaj harmoniku nadjaca ritam pozzzz
|
Citat:
Citat:
Citat:
Dodato: Evo nesto novo od mene,nadam se da cu uskoro propevati :) Komentari,kritike,sve je dobrodoslo :) Pozdrav :D |
Citat:
|
Sve bolji i bolji bravo...Pozz
|
Super je a najviše mi se ritam sviđa. Da je meni jedan takav... :">
|
Citat:
|
Ma ovaj s posljednje snimke,al đaba mi kad nemam Korga. Imam PSR 3 iljade. :D
|
Dejan i Natasa - Znam
pozz svima,evo nesto novo od mene i moje koleginice,ovo je tek pocetak,namenski je ritam,komentari,kritike,pohvale,sve je dobrodoslo :D
|
Nisam ni znao da je ovo Cecina pjesma. :)
Fino odsvirano uz malo ponekad preglasne činele. ;) Mogo si bar neke stihove da je popratiš u refrenu jer cura fino pjeva. To je valjda zato jer se moja cura tako zove. :P P.S Na momente mi pjesma baca na "La isla bonita" od Madonne. :D |
Sto se tebe tice sve je u dure, ali mala ima jos da vjezba dok ne dodje do stadija solidno pjevanje, ali potencijal je tu.
|
Evo nesto novo od mene povodom praznika :D
Dodato: Citat:
Komentari,kritike,pohvale,sve je dobrodoslo :D Dodato: Zelio bih da znam,da li se vidi napredak? Itd :) Pozzz svima :) |
Ma odlicno , legendo ... svidja mi se .
|
Citat:
Evo jos nesto novo :) Komentari,kitike,pohvale,sve je dobrodoslo... P.S. na ovom klipu ima par mjesta gdje se cuje malo krckanje,previse sam pojacao na kompu line in... xD |
Malo je nebicna boja u odnosu na original ali meni zvuci odlicno
Pozdrav |
ne znam druze da li negde vec sviras, ali mozes poceti slobodno ;)
|
Samo udri bravo;)
Da dodam...Druze jesam se ismijao kad sam vidio u tvom profilu ispod slike gdje pise "interesi" ono sviranje,trcanje,sklekovi,trbusnjaci:lol:Legenda si majke mi...svaka cast...pozz |
lepo napredujes drugar,samo ona harmonika ti se ne uklapa u zaninu pesmu,upotrebi neku lepu gitaru i bice super
|
Citat:
Vezbe svaki dan sem vikenda, a trcanje svaki drugi dan,sviranje svaki dan ehehheh :D Mora se raditi na sebi :D Pozz |
Tako je to moji momci trener Ljubo ih sabi ;))) hahaahah ljubo peco tase, simo -brko ... hahahahaaahaahahaah .
|
Citat:
|
Dejane odlicno , mozes slobodno na svirke da ides , samo nadji nekog pevca i to je to
|
Aca Lukas Suncokreti i Dijabolik
Heellooo niggass,evo mene opet sa nove 2 pesme, nije me dugo bilo xD
Komentarisite,lajkujte(na youtube :P ),savetujte,kritikujte, sve je dobrodoslo :) Aca Lukas - Suncokreti Aca Lukas - Dijabolik Pozdrav :) |
Svirka kao svirka je OK,ali imam zamerke na aranzerski deo:
Bass noga je prejaka,gusi bass gitaru,cak je i celokupan bubanj jaci u odnosu na ostalo...tacnije,poradi malo na acc trakama...u dijaboliku ih nema uopste...Poradi na celokupnom mixu ritma,da to ima skladan odnos,i da zvuci punije,nije svirka samo bubanj i bass. Dijabolik,gitara sa pocetka,previse reverba. |
Dejan Dedic - Rumba mix KORG PA800
Pozdrav narode evo jos nesto novo od mene , na novom setu , jedan mali rumba mix od mene.
Komentari,kritike,pohvale,savjeti, sve je dobrodoslo :) Uzivajte , pozz B-) |
Lijepo zvuci svidja mi se,a posebno bubanj kako mlati:)super...pozz
|
Kazen novi set?! :p Ja ovde i dalje cujem dinamix... ;) Lepa rumbica!
Lep odabir pesama i dobro odsvirano sto se desne ruke tice... Al leva ti malo koci, moglo bi se poraditi jos na harmoniji, pogotovo u Ti meni lazes sve! Sve u svemu, vidi se ogroman trud i tvoj napredak! pozdrav |
@zeljko
Hvala brate :D @spasoje88 ma da neki novi set ubacio , po mom ukusu bas mi se svidja, pa ga sredjujem, radim i na levoj ruci sada malo vise :) |
Moby Dick - Hotelska soba
pozz raja evo nesto sam probao da otpevam na suvo, iz prve snimao sa vokoderom preko klavijature,kako vam se cini za prvi put pokusavam da pevam pesmu ,znam da ima par falseva,ali volio bih da cujem komentare malo iskusnijih muzicara i pevaca...
Evo klip,pevao sam uz pesmu,nadam se da se cuje ok :) Greetings world =)) |
Trebat ce jos oko pjevanja,ali nece biti problema koliko cujem. ;)
Svejedno,odsviraj nesto i otpjevaj sam jer je uz pjesmu previse informacija i zaostataka tebe za pjesmom i obrnuto pa se ne "kuže" detalji. :) |
Moby Dick - Hotelska soba
Citat:
Komentari,kritike,sve je dobrodoslo,volio bih cuti par savjeta i komentara na pevanje od strane onih koji vec duze pevaju :) |
Neke tonove kratko držiš i čuje se da nisi opušten do kraja. To popraviš i već si dosta napravio. ;)
|
Extra mix samo tako :)
|
Citat:
|
Mislim da smo tu negdje sto se godista tice ja sam 92 i da ti kazem nesto. Odlicnu boju glasa imas i tehniku pjevanja, no mani se namjenskih ritama sto god mosh vise, jedino kad izadje neka Acina pjesma koju je radio autor na koksu ili je ukrao od nekog autora koji je takodjer na koksu bio, pa dobijes hibrid nekog ritma tipa u pjesmi bypass, nisam dobar bio itd. Ostalo sve pici na fabrici ili univerzalnim ritmovima, ako odstupa malo ko ga jebe, drukciji si od ostalih. Sto se ove pjesme tice, taman bi ti leglo pola tona nize, iako ne distonira previse ni ovako, sasvim je ok. Sto se treme tice da ti i to kazem. Sto manje mislis o greskama, to ces manje i grijesit provjereno. Samo naprijed ;)
|
Bravo Dell! Ja mislio da sam ja jedini sto nevoli namjenske ritmove :)
|
Citat:
Hvala na komentaru,dobro mi je dosao ;) Inace 94' godiste sam :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org