![]() |
Ne znam šta je pametno ja skidao nešto po 3 i više puta, i onda prodam klavijaturu... pa ajd jovo nanovo..... :p
a trebalo bi da ima neki demo ili bar spisak čega ima u fajlu, skinuo sam milion stvari a tek kad skinem vidim da imam već to ili da je jedno te isto.... |
I ja sam nakucao vala dosta,... al jbg, da ne bi ovog sajta, popila bi sekiru moja Yamaha. Trudim se da vratim dug sad kolko je moguce. ;)
|
Trudimo se sada da forsiramo to, tako da pakete uploadovane bez spiska fajlova ne propuštamo.
|
Ova odluka ima svojih pozitivnih stvari u svakom slucaju, ali ima ono ali!!
Niko od nas nije se registrovao na ovaj forum bez razloga a taj je razlog Download i Upload mozemo mi da se lazemo ali nemoj te jer smo svi ovde radi nekog interesa pa i ja neka budem taj prvi! Ja nikada nisam volio ULIZICE koji se uvlace jer misle da im je to jedini prolaz za zacrtani uspjeh! Evo citao sam sve komentare svi su rekli super pa neka se i to vec jednom desi i tako to, ali 90% vas koji to kazu nije tako jer nikome to ne ide u prilog! Svi smo mi to radi interesa i to slijedeceg> Download,Uplaud,druzenje,kupovina,prodaja,itd! Ja sam na ovom forumu novi to je istina jer nisam znao dok slucajno nisam naletio nesto trazeci pa sam surfo po ovom forumu i vio sam da je ovo najjaci muzicki forum na netu i iz tog razloga sam se registrovao. Vidio sam de je dosta opsiran Download jer to nama svima prije svega najvise treba! Mi mozemo pricati sta god i lagati se izmeduse ali na nasem profilu lijepo sve pise detaljno i nemoj te tako sada ispada da mi novi CIGANIMO I MOLIMO DA NAM NEKO NESTO DADNE nije to fino kada se procita ne zvuci dobro! A sto se tice banovanja mora i za to da postoji razlog! Veliki Pozdrav od NOVOG NA FORUMU!!!!!B-) |
mozda to jeste tako kao sto ti kazes,i ja sam se nekad davno pridruzio forumu zbog downloda,ali evo sad sam clan vec 3 godine i nesto,i ovih dana bas i ne skidam nesto sa foruma,ali mi je jednostavno za to vreme postao vrlo drag,i sad na njega ne dolazim zbog downloada,vec jednostavno da se druzim s ljudima, nekom pomognem nesto sta znam, nekog pitam nesto,tako mi je u zadnje vrme forum vise relaksacija,razonoda nego download,premda sam i skinuo sve sto se da skinuti:D,u prosle dve godine,tako da sam sad po ceo dan na forumu, jer mi je fino ovde,znam dosta ljudi sa foruma,pratimo jedni drugi vremenom,bice i nekih novih desavanja na forumu kako rece Vaxter, tako da je forum sad,bar kod mene,uzeo jednu sasvim drugu dimenziju,sem downloda..nema dana da nisam na forumu...nadam se da ce svima tako biti vremenom:">..pozdrav
|
Svaka cast kolega bas si fino to rekao volim kada je neko iskren recimo kao ti sada!
Znaci bio sam u pravu to sto sam rekao da smo svi ovde sa nekim ralogom a prvi je Skidanje sa foruma, to je tako htjeli mi to prihvatiti ili ne to je istina 100%! E recimo u tvom slucaju kao sto se i vidi iz prilozenog par hiljada Downloada to je normalno da ces forum da zavolis i da se nastavis druziti i dalje jer si dosta koristi to jeste Hajra vidio od foruma! Ja se slazem sa organizacijom da se ovi bez korisni koji samo skidaju da se banuju jer oni su tu samo radi interesa nista vise! Znaci skidaju do granice za Downolad i onda ko nas sisa kasnije sta ga briga za komunikaciju na forumu! Ja sam se prvi registrovo na forum jer mi je trebalo nekih semplova ali recimo sada mi je jako zanimljivo se druziti sa vama jer se dosta komplikacija i problema upravo rijesava na ovom Saitu! Nemam puno vremena ali svaki dan par pola sata provedem na forumu jer volim da pomazem ljudima sta cu takvi smo mi Krajisnici ali ne volim folere i ulizice vvvvvvvvaaaaaaaaaoooooooo kako sam elergican na takve!! I to sto kazu da su na catu ovijek isti ljudi to je 99% tacno to treba promijeniti evo kako! Recimo treba uvesti 200 postova i onda Download pa da vidimo ko i kako ce onda da se ponasa pa nebi nas bilo svega mozda za citav dan 20 i to bili bi oni standardni koji vec imaju prava na Download! Ma ne znam sta vise reci vec mi je pritisak od takvih skocio na 200. Veliki Pozdrav! |
Citat:
Pa da opet svaki drugi post bude na demo snimcima =)) |
U potpusnosti se slazem sa kolegom @Milan$! Nema dana da nisam na forumu... Jednostavno pregledam prvih 30 aktivnih tema i to mi je dosta! Ponekad nesto skinem sto mi treba i to je to! Pitam sta mi treba...
A sad mi sinu jedna ideja... Chat je zanimljiv... Ali kad bi bile jos neke sitne igrice koje bi mogle da se igraju medjusobno... Kao sto je potapanje brodica, ne ljuti se covece, jamb, tablic... Cisto da bude jos malo razonode... Auuuuu. Pa ja bi po ceo dan visio na forumu! :D |
Hahaha :))
Oni najstariji članovi se toga verovatno sećaju. Imali smo nekad davno te igrice. Nekada je to i bilo opcija, ali sada jako teško... Sajt je toliko prerastao da bi nam to igranje igrica ubilo server potpuno. Ionako štucka svaki čas. |
Slažem se potpuno i 100% si u pravi većina ih se folira i ulizuje samo mali broj će da prizna da se registrovao zbog downloada a od tih ljudi ćeš i da čuješ nešto korisno, što reče svi mi gledamo da se ovajdimo i to je normalno ali onaj ko je novi član sigurno se nije registrovo zbog priče i druženja nego zato što ima potrebu da osposobi svoj Isrument da bi mogao da ga koristi pa bio on profi ili amater .
I taman se ponadaš ovde ima ono što mi treba a ono p....c ,treba da uplauduješ što da uploadujem kad ništa nemogu da downloadujem.I onda te više nema na sajtu ne zato što te neiteresuje već zato što jurcaš po drugim (forumima sajtovima itd ) nebili iskopo ono što ti treba. Lako je gladnoga izudarati i izgaziti ajde napojga i nahrani ! |
Ala se na ovoj temi filozofira!!!!!
Svi su nesto posteni pa sad poceli da se otvaraju da otvaraju dusu. Ne vidim cemu sve to? Ko zeli da se druzi na forumu dobro je dosao.Ko zeli da razmenjuje iskusta takodje je dobro dosao.Ko nesto zna i zeli da pomogne kolegama dobrodosao je. Ja licno sam se uclanio na forum zbog kupovine ralnda GW8 i informacijama o toj klavijaturi.U to vreme nije ni bilo nekih dobrih stylova za GW8 na forumu tako da sam sve morao sam da odradim uz pomoc kolege @Bobana010 koji je vec imao tu klavijaturu. dobio sam od njega u pocetku par ritmova mnogo mi je pomogao.E sad sve ostalo je bio moj rad rad i samo rad na studiranju klavijature i sredjivanju stylova u njoj. Ja sam i ranije imao dosta stylova od raznih rolandovih modela pa sam i njih iskoristio i prepravio da mogu dobro da zvuce na GW8. moj savet mladim momcima koji su tek poceli da sviraju klavijaturu da se prvo dobro upoznaju sa svojim instrumentom i da pokusaju da naprave set koji bas njima odgovara. Nije fer prema ostalim clanovima da se ovde pisu neke nebuloze tek samo da bi se dobio koji post. Iz iskustva znam da meni licno ni jedan set nije bio savrsen i da sam sam morao sve da prepravljam i da stelujem klavijaturu kako ja mislim da treba da zvuci. Dosta sam i ja skidao sa midi foruma stvari ali od toga sam imao vrlo malo koristi. Sad da me pitas sta sam sve skinuo sa forum ne bih znao.Uglavno su ti setovi izbrisani sa mog kompa. |
Kolega @nesabend potpisujem tvoj post od reči do reči.
|
Evo da se i ja pridruzim diskusiji. Podrzavam na jednu stranu i ovu tezu da su vecina tu radi downloada, ali također i kudim to...jer dosta nas ima tu koji smo dosli radi nekakvih informacija vezanih za glazbu. Evo iskreno ja imam downloada, prvo jedan broj iz razloga sto sam isprobavao stylove koji rade na MEDELI aranzerima, zatim na yamahi psr e423 te na OMB, također i skinutih boja jer neke kada konvertiram ne rade na vsampleru i onda trazim druge, također ima poskidano i stilova koji nisu imali spisak pa su skinuti eto da vidim kao sto ime kaze npr NAJBOLJI STILOVI bla bla... ali prvenstveno sam ovdje na ovom forumu jer sam mlad i zeljan znanja, a odavde to citanjem svakojakih postova i uspijevam. Nije ovo uvlacenje nikome u guzicu vec samo osvrt. Također nekada davno sam imao racun, dok sam jos bijo klinac, i vise se niti sjecam nick namea niti e-maila (valda me sad nece banat)... Nisam zelio skupljat postove bezveze, vec sam poslao donaciju jer je ovo odlican sajt i jako je od korustu svima. Je da ima onih koji dodu pokupiti sto imaju, ali ima i onih kojima to niej prvo na pameti.
Znaci, misljenja sam da treba dopustiti ljudima download, ali samo određenih stvari, npr osnovnih stilova ili nekih namjenskih, pa cak i boja, ali onih koje sam uploader ili administrator odluci da mogu ici, tek toliko da ljudi imaju nesto za skinuti a time da ih i zadrzi na forumu. A ostatak mislim da bi trebao ici ili po zaslugama ili donacijama. Te smatram da ako ej ikako moguce da korisnicima se uzme u obzir ako skinu zabunom duplu stvar.... eto ispricavam se zbog kojeg tipfelera. Lip pozdrav iz Splita |
Ma jebes download! Forum je zakon. Mozes da naucis sta hoces o bilo kojoj klavijaturi, a kad upoznas svoju masinu, onda je lako napraviti sta ti treba. Ja sam sa mojom Yamahom muku mucio... Ma sta god da skinem, ubacim u nju, ona zvuci ko serpa. E posle sam poceo da citam forum, ucim o klavijaturi, muzici, tehnici sviranja sto je vise moguce i onda sam poceo da napredujem. Ja sam samouki muzicar, al zato, mnogi koji dodju kod mene, i pocnu da se hvale na prvu kako su isli na casove kod ovog i onog, i kako su dobri, kad me cuju, sramota ih je da sviraju posle toga. Slazem se, casovi i instrukcije od strane iskusnih muzicara mnogo znace, ali opet, nista bez rada. Zbog toga, tvrdim da je ovaj forum veliko blago za ljude poput mene koji nisu imali para za casove, ali su imali zelju da nauce po nesto. Iskusni i nesebicni ljudi su od ovog foruma napravili jednu veoma opsirnu muzicku enciklopediju i hvala im na tome.
|
Slažem se sa Arterom da treba dozvoliti download nekih stvari kao što su npr. tekstovi pesama sa akordima ili uputstva .
|
Pozdrav...evo imam pitanj, stvarno sam aktivan i svaki dan na forumu, i mislim da je tih 25 postova bezveze, jer se javljam stvarno na teme na koje znam odgovor, neću pisat bezveze gluposti jer sam tek kupio i počeo svirati klavijaturu pa o njima neznam baš puno, zato i ne pišem, i kad hoću nešto naučit i probat učitat set pokušat nariktat vokalizer nemogu jer sam ograničen sa downloadom.Potrebno mi je par megabajta i to je to.Znam da ima ljudi koji skidaju beskonačno, ali eto nije slučaj kod mene..i šta mi preostaje, jedino zamolit nekoga da mi skine par boja i pošalje na privatni mail ili nešto drugo...Pozdrav!
|
:lol: posteno si rekao.
ima i drugih nacina da se dodje do seta.na primer da doniras sajt.ne vidim u cemu je problem????zar je 10 eura neka velika cifra???? Nemoj tako prijatelju. |
Kako da dam, hoću, nije problem! Nisam to znao.
|
Citat:
Karlovac29 imas na stranici o donaciji, samo potrazi, naci ces sigurno. |
Cak ni 10 eura ne treba, koliko servis placanja dozvoljava minimalnu uplatu, toliko je dovoljno.
|
a ko garantuje da ce mi se odobriti download,ako uplatim
|
Garantuje ti mnogo njih koji su uplatili pa skidaju,nema lazi nema prevare
Postovano sa mobilnog uređaja |
Slobodno uplati donaciju, dobijas download sigurno. Ja sam tako uradio, nasao sam neke stvari koje nema svuda, isto tako pokusavam da delim sa ostalima nesto sto napravim.
|
Ako ti se ne odobri download mozes slobodno doc meni, Neci ili Vaxteru na vrata i da nas dekapitiras na nacin koji volis :)
|
Pozdrav, imam pitanje, negdje sam pročitao da mogu da doniram sajt sa određenom cifrom, npr 10 eura.....kako da to napravim, nekom uplatom ili?
Sajt je perfektan i puno mi je pomogao u sređivanju klavijature ali mi ipak trebaju neke stvari iz download sekcije, pa se nadam da doniranjem mogu skinuti par sitnica koje mi fale..eto iskren sam, inače hvala Vam svima na velikoj pomoći putem ovog foruma!! |
Postoje mnogo bolji načini da zaslužite download, ali da, donacija Vam može doneti download privilegije i ona ne mora značiti uvek download prava.
Donatorima dajemo download, kako bi im se na neki način odužili za donaciju, Ako imate PayPal možete donirati putem ovog linka: http://www.yu-midi.org/forum/misc.php?do=donate Ako nemate PayPal nalog javite mi se putem privatnih poruka za dalje informacije. |
Download ograničenja
I sta sad. Malopre sam hteo da pregledam jedan set ali ...? naravno ovo nece ispasti kao zalopojka.Tacno je da imam dosta skinutog materijala,ali je najveci broj skinut u vreme kada nije postojalo ogranicenje.Kada je uveden broj postova koji dozvoljava download onda sam krenuo sa postovima koji su po mom misljenju opravdani bilo u formi pisanja ili davanja misljenja o nekom problemu.Sada pored mog imena stoji visestruki izbor pa ne mogu da dokucim kakav je moj status na ovom sajtu,i koji odgovor za ogranicenje downloada za mene treba da vazi.Mozda cu ipak od vas dobiti konkretan odgovor.Napominjem da samo skidamkad mi nesto bude interesantno,ali ne preprodajem niti koristim materijal sa ovog sajta u druge svrhe.
|
Donirate svotu koliko zelite i imate neogranicen pristup. Smisao sajta je razmjena, tako da i korisni uploadi mogu pomoci pri stjecanju download privilegija.
|
Kao što sam milion puta rekao: "Normalno, AKTIVNO i REDOVNO učešće u radu portala obezbeđuje download prava."
Jednostavno je... Krajnja poenta: "Prava na download dobijaju oni koji zaista ulažu trud i rad da se zajednica održi". |
Da podsetim samo na ovu temu i da dodam nešto.
NEMOJTE mi se više obraćati putem privatnih poruka i pitati "kada možete dobiti pristup downloadu" jer "smatrate da ste dovoljno aktivni". Ima ko to treba da smatra i proceni, a samim pitanjem jasno stavljate do znanja u čemu je poenta vaše aktivnosti, te tako samo umanjujete sebi mogućnost dobijanja toga što vam je toliko bitno. |
od kada se prebacila strana na drugi server nemogu vise da downloadujem nista vise
|
Ako ste download dobili zbog donacije, onda Vaša nemogućnost downloada nema veze sa prelaskom na novi server, već Vam je sistem jednostavno ukinuo download privilegije.
Kao što je naglašeno nekoliko puta, donatorske download privilegije nisu ni obavezne ni trajne. |
Dobra tema i svakako dobra odluka.U principu najidealnije bi bilo da pravo na download imaju ljudi koji sami prave setove i boje i postavljaju ih ovdje.Ali nismo babe vracare da znamo ko je ko naravno i onda je vrlo tesko naci pravu mjeru nacin arsin po kojem se voditi kada su u pitanju te privilegije.Vjerujem i da su i moderatori motali po glavama kako bi bilo najbolje da se to rijesi.Ne mozes sad sve zabraniti a ne mozes ni dopustiti mac sa dvije ostrice :-) Jesam skidao naravno ali kad sam kupio kurzweil posto je vrlo malo kvalitetnih stvari za njega skidao sam kmp najvise i onda pretvarao u wave svaki ksf i ubacivao mapirao muku mucio godinu i vise dana samo za sebe i svoje potrebe.I naravno za to sto mi je bio omogucen download pokusavam se oduziti i postavljam sve sto imam u svom k 2661 nazad na Yu-MIDI U KRZ formatu da pomognem ljudima koji imaju kurzweil.ne znam zasto mi je ukinut download jer kad god pokusavam bilo sta skinuti kaze mi da sam prekoracio dnevni limit a recimo taj dan prvi put usao na sajt,(a uredno mi doda u broju downloada jos jedan kao da sam ga skinuo)mada mi i nije toliko bitno ne kukam :-).samo me zanima zasto.ovo sto stavljam upload ne radim zaista iz bilo kakve namjere da dobijem neki veci status itd.Sto se tice postova nemam ih nesto puno jer necu pisati o aranzerima kad nikad u zivotu nisam imao niti cu ikad na tome ''zasvirati''.A za krz i nema puno piskaranja gdje bi se ukljucio korisno i dao savjet.Zao mi je sto je malo zamrla tema o tehnici sviranja tu bi imao dosta stvari da pisem i pomognem kolegama oko tehnike trilera zgloba itd itd. puno pozdrava iz Banjaluke .Sinisa
|
Ma sinisa nije ona zamrla.....samo ti napisi i pokazi :)
Citace se to.nove cake uvjek dobrodosle. Pozdrav |
pa ipak bi se trebalo znati koji broj je potreban da bi se mogao vrsiti download :) Nisam spamer, ali ovako zivim u nedoumici kao pocetnik hehe
Ipak, vrijedi, sajt je stvarno dobar |
nema broja.PROCITAJ PRAVILNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Koliko sada treba da bih mogo da downlodiram neke vredne stvari ovde.
|
nema broja,rekao sam ti,imas pisano o tome mnogo,mnogo puta,procitaj pravilnik,to ti je isto ono kad sin student pitao oca,''Cale posalji pare".a otac mu je rekao samo sine uci tu su pare,i tako je bilo dok sin nije pao godinu i vratio se kuci,a otac otvori sredinu knjige i kaze sinu,"E moj sine,da si ucio dosao bi do para,nisi ni pipnuo knjigu".
|
nebih bilo uredu da svako ko se registruje ima odma pravo na download,a da nigde nije bio aktivan na forumu...Treba da budes aktivan,odgovarati na vec postavljene teme,ili otvarati novu ali zaista ako je nesto korisno i bitno,a ne pisati neke gluposti i postavljati teme radi sakupljanja postova da bih se stklo pravo na download....Ja bih recimo,za one koje hoce odmah da downloaduju,postavio neku cenu po fajlu,i to samo za one koji nisu aktivni pa kada se izvrsi uplata preko sms-a ili kako vec neka skida....
|
Vaistinu
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org