YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Nema te vi pojma ... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2261)

blatusan 05.08.2007 09:49

JoK JoK! Marco jarane smao za La Grah i La Sudzuk za nista drugo!!Sta misliste da se mene moze zajebavat, hehehe, ne ne!

blatusan 05.08.2007 12:27

Jest! Hos kupit os!? :lol:

tranzit 05.08.2007 12:31

Koliko La Para je taj OS ?

blatusan 05.08.2007 12:33

Nema para. Samo La Pasulj,La Sudzuk i La Krave dolaze u transfer! Drugo nista. 5 La Krava i nosi ga!

tranzit 05.08.2007 12:39

Moze li 10 La Janjaca posto mi dedo ne drzi krupnu stoku jer je na Vlasicu a tamo pasu samo La Ovce.

blatusan 05.08.2007 12:40

Pribacuj La Helikopterom. Meni kad se cefne poslat cu ti OS! :lol:

tranzit 05.08.2007 12:43

De ziv i zdrav bio cim dobijes te janjce pokolji nabij na razanj i salji OS.

blatusan 05.08.2007 12:47

Hahahaha!

Alix 05.08.2007 23:48

Ej jel ko zna đe se gubi onaj La Adrijan?...Nešto ga nema jebo li ga LA Patak,a obećo mi sinth prodati...De ako ga ko nađe po komšiluku đe raznosi poštu i kreše tuđe žene nek mu kaže da ga očekujem...a ponuda je na prijašnjoj stranici pa nek je malo razmotri....Pozdrav!

Vaxter 06.08.2007 05:46

Evo, otkljuchavam Alenov oglas, ali ochekujem novi OS za dz! :D
Samo, alene, ugradi mi u njega pored frizidera za pivo i kuvalo za kafu!
Da imam sa chim da se treznim kad preteram sa 'ladnim pivom! :D

blatusan 07.08.2007 21:32

Ugradzeno poslano! Hajmo narode navalite!!!

blatusan 08.08.2007 06:56

Sa ovim OS vas bivsi PA50 dobiva maternicu, tako da se moze umnozavat. Kako? Samo prikljucit adapter od neke druge klavijature i to je to! To ide na kajmak! Dakle 500L kajmaka i imate upgrade!

Alix 08.08.2007 10:27

E Vaxtere nek si odključo temu prijatelju živ bio sto godina...A La Alene,ti bi trebo da zameniš struku...Trebo si biti u cirkusu da nasmijavaš narod,jel jarane onoliko kolko si mene nasmijo...Auuu...E nek je baš odključana tema da se malo pošali i proveseli...Ej đe nam je Adrijan,još uvjek ga sanjam sa onim sinthom,pa ponekad se naveče probudim,malo zaplačem,pa mi dođe muka,nedo Bog nikome!...Adrijane brate mili ako imaš srca javi se...Pozdrav!

blatusan 08.08.2007 14:19

Nemoj mi se mijesat u temu! I persiraj me od sada! Hajmo ljudi kajmak za OS navalite ljudiiiiiiiiiii, moze i la pasulj!

blatusan 08.08.2007 14:20

Zaboravio sam navest da OS ima i ime, TRANSFORMES the Grah-Keyboard!

Alix 08.08.2007 14:25

La Alene moraš da napraviš novi Update ovja OS nije više interesantan...ja sam na Netu već vidio skrekanu kopiju tvog OS...nego sad zagrabi PC i napiši novu verziju sa više funkcija...možda onu da preradiš PA50 u PA80 bez plaćanja za dogradu HDD i bez plaćanja za poso...samo naloadaš u sinth io da radi ko novi PA80...Pozdrav!

blatusan 08.08.2007 14:28

Sa najnovijim upgradeom "izniknit" ce dugme jedno(mora te zalijevat klaviajturu pivom prije nego sto dugme iznikne) sa tim dugmetom mozede da birate kako da vam se klaviajtura TRANSFORMIRA

Alix 08.08.2007 19:50

Jaro ti si previše gledo Transformense...Budeš li tako nastavljo da izumljaš,napravićeš čudovište koje se pretvara iz PA50 u Pa1X,polako brate mili da te nebi Korgovi inžinjeri tužili pa ćeš da imaš muke poslije...Nego ljudi moji evo razglednica od mene i moje ljubavnice sa mora...Na žalost ja se ne vidim,ali ona se je pobrinula da je gore na slici sa cvikama koje sam joj kupio za Valentinovo...Molim za komentare,a ako se kome sviđa mogu mu dati MSN i Broj telefona,ali uz to da naplaćujem...Pozdrav!

PS:Evo još link :wink: ...

http://www.speedyshare.com/614971878.html

blatusan 08.08.2007 21:30

JooooooJ La Almire, sra ces mi ti sa cerkom!!!???? Udata je majko moja!!!!!
Hajmo OS-ova na kile hajmo ljudi navalite haaaaajmoooo!!!

nele1 08.08.2007 22:15

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
KAVI STE FANTOMI
SVAKA VAM SE DALA

elvir 09.08.2007 00:49

:cry: alene ja sam ubacio ovaj tvoj update za pa800 i spojio sam klaviaturu na šporet kao što si i rekao ali iz frižisera se nečuje nikakav zvuk ,sad se samo peču pice u šporetu ,,,,,,,daj vidi šta se to dešava i ispravi taj bug ili ću razbiti mikrovalnu

neconix 09.08.2007 11:42

Kakve vi to droge pusite,dajte i meni malo da i ja udjem u svet LA KORG TRANSFORMERSA!!!! :D

blatusan 09.08.2007 11:52

Znas nacin placanja! Poslo sam ti upgrade elvire sad bi trebo bit razanj i po dvi ovce na njemu a ako ti se nekad krava pojavi restartuj!

nele1 09.08.2007 12:21

eeeeeeeeee

do jaja vam fazoni samo cepajte dalje

Alix 09.08.2007 15:12

La Alene vraćaj pare jarane...Sa onim tvojim La Merhamet Upgrade-om mi sad iz onih rupa za Bass (govorim o PA1X) Izleću La kobasice i La Pasulj...Daj popravi to pobogu,kad sviam ljudi umjesto sa bakšišom,lete pred klaviaturu sa La Tanjirima i loncima...Ako ne popraviš u roku 12h,zove La Angie da ti ispraši La gaće...PozdarV!

blatusan 09.08.2007 16:34

!!!!!!!!!POPRAVLJENO!!!!!!!!!!

nele1 09.08.2007 19:39

dobroooooooooooooooooooooooooooo

DOBRO BRE A DEJE LA KARINA
ONDA SVE RADI DO JAJA

elvir 09.08.2007 23:28

neconix druže ako hoćeš možeš ući u našu klapu normalno dobićeš i ti droge ove što i mi koristimo,,,,,sad ću malo pojasniti na koji način se mi drogiramo ,,,,mi smo kupili u apoteci aspirin ali nam to nije djelovalo dovoljno tako da smo došli do zaključka da se mora nešto malo odraditi sa elektronikom u aspirinu da bi to bilo to i kupili smo 2 pic508a eproma i pokupili sve moguće viruse sa neta i pretvorili ih u binarni file i upucali u taj eprom i onda taj eprom zaljepiš za aspirin ,,,e u sljedećem koraku kojeg sad navodim moraš biti jako oprezan ,,,znači pazi dobro šta radiš ,,,uzmeš željeznu čašu i na nju iz utičnice pričvrstiš jednu žicu koju kopčaš na (nulu) e sad nađeš jedan magnet prosjeka 7 cm i na njega pričvrstiš fazu iz utičnice.u željeznu čašu naspeš trafo ulja punu čašu i kad to odradiš polako i bez panike ubacivaš taj magnet u tu čašu ali pazi da ne dodirneš krajeve čaše sa njim ili dno čaše ,,to sve držiš 5 minuta pod naponom ,,,onda oprezno vadiš magnet iz čaše ali prvo isključiš napon.....kad to odradiš staviš onaj aspirin sa epromom u usta i piješ pola one čaše trafo ulja da bi saprao taj aspirin niz grlo malo grebe ali jebi ga ,,,,e onda strpaš taj magnet u usta i piješ ostalu polovicu što ti je ostalo u čaši da bi ti sišao i taj prokleti magnet niz grlo to zna biti muka ali kad navikneš na to onda nemaš frke ,,,,neznam koliko ih alen troši dnevno ali ja sam sad na jednoj kutiji aspirina dnevno ....

I JOŠ NEŠTO VAŽNO DA NE ZABORAVIM AKO TI NEKO KAŽE DA SE PONAŠAŠ NENORMALNO U ZADNJE VRIJEME OTKAD SI POČEO TROŠITI OVAJ PREPARAT ;;;;NESLUŠAJ IH TO SU SVE BUDALE :lol: :lol:

blatusan 10.08.2007 08:24

JoooooooooJ majko moja mila samilosnia milosna samilosna milosna!!!!!!1 Odade nam tajnu!!!! HHahahahaha!

E vidite ljudi, da je neki svabo ovdije aktivan povjerovo bi :lol: :lol: :lol: :lol:

Alix 10.08.2007 08:30

La Alene moraš da nađeš novi ljek,ovaj je već izdan-nije više interesantno da ga reklamiramo..Imam ja jedan poseban Od La Pasulja,pa ću ti poslati recept da i ti nešto iz njega skomponuješp i izumiš...Večeras kaži ženskima da te nema kući ni vani iz laboratorija i da ćeš čitavu noć da izumljaš...Znaš da smo nas dvojica nekad bili Drakula i Igor..E pa Igore moj-noćas imaš zadatak,ujutru kad se probudim da si već svario nešto,pa ćeš dobiti svoju omiljenu poslasticu-ti znaš šta je to-La Sudžuk...Pozdrav!

blatusan 10.08.2007 08:37

Salji!! Bilog luka i la Ajvara mhhh nakrkaj ga pa u pun autobus kako narod bjezi!!! :lol:

DaCappo 10.08.2007 11:51

Da li neko ima satelitski interfejs za pa seriju? Jebiga, gosadila mi vise FTV i BHT1, samo mi ta dva programa fata na klavijaturi, pa kad sviram ubijam se od dosade!

blatusan 10.08.2007 12:11

Ima jarane kako nema!! Donesi iz zeljezare rude i visku pec i imat ces uprgrade!

neconix 10.08.2007 13:27

Ej,Elvire,a 'oce to jako da boli prvi put?Malo mi to nezgodno sa uljem i magnetom bojim se da nece dovoljno da klizi!!! :lol:

blatusan 10.08.2007 15:48

Hoce ba!!! Sve je isprobano testirano zapisi se vodili sve je pod kontrolom! Samo ti to uradi kako La Elvir radi!

nele1 10.08.2007 15:53

SLUSAJ TE

SVIRA MICA NIKOLIC SA JEDNIM GITARISTOM ISPOD SATORA
NA -20c I SVIRA MICA UBISE ON DABI SE NEKAKO ZAGREJAO
A GITARISTA CEPA LI CEPA;TEK VIDIS MICA POPIZDE I RECE GITARISTI
ALO BRE DAJ PROMENI KOJ AKORD; STALNO SI SE ZALEPIO ZA TAJ (A)
A OVAJ CE NA TO PA BRE CEKAJ MALO TEK SAM ZAGREJAO MESTO:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
POZDRAV

nele1 10.08.2007 17:54

AAAAAAAAAAAAA

STA KAZETE

Sejox 10.08.2007 22:10

Alene jeli ovo izvodljivo

Posto neko vrijeme pratim ovu temu vidim da je ovo neka dobra zafrkancija.Mislim da je ovaj nas dobri momak Alen(tako ga je opisao moj jaran sa foruma Alix) opasan zafrkant,i da moze uraditi sve sto raja pozeli.
E sad mene interesuje,posto ja imam Roland,ali nema veze,mozes li mi Alene u taj tvoj OS ugraditi sljedece:
1.Kad startujem klavijaturu da mi se prvo na displeju pojavi tekst:ZELJEZNICAR-CELIK 2:0 ili moze i ovako:CELIK-ZELJEZNICAR 0:2 a tek onda idu one funkcije za frizider,sporet,anatomiju zenskog tijela...itd.

Za one koji neznaju to su fudbalski klubovi iz BiH(tarabe i jedni i drugi) a Alen je vidim i fudbaler(meniskus).

Pretpostavio sam da je nas Alen iz Zenice,po nadimku Blatusan a Blatusa(u stvari Blatusha) je dio grada u Zenici i tamo je nekad bio stadion.

Alene sve najbolje,zelim ti brzo ozdravljenje,i znam da je ovo tesko za tvoj OS ali pokusaj.

Pozdrav, Sejo

Alix 11.08.2007 01:36

La Alene,daj mi sredi OS koji će mi da šiša ovce...Znaš ono gurnem ovcu kroz onaj Bass rupu a ono ona izleti kroz drugu ošišana...istupile mi se makaze,a nemam para za mašinu,pa ako bi mi to učinio platiću ti kad mogneš...A mogu da ti ponudim dobru rodicu,mala slatka ko šećer,samo joj fali par zuba i gornjoj vilici i šepa na ljevu nogu...Ostalo sve ispravno...Pozdrav!

blatusan 11.08.2007 10:28

Hahaha, La Almire sredzeno poslo sam ti upgrade a ti mi dugujes 5 ovci.

A ti Sejoroland :lol: :lol: sva cast care sve cu ti napravi sta god samo nece pisat zeljo celik 2.0 vec posto smo havaeri napisat ce mo 10:10 :lol: Da se nesvadzamo!!

Trenutno vrijeme na Forumu 13:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org