YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Sale Band - Demo Snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=22963)

sale_band 20.06.2013 16:43

HAHA, DjolePFK ce sigurno skidati Bekovica...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2
Dodato:
Hvala, gitar

Dodato:
Evo jos jedna meni veoma draga melodija, Mndra mja - pokusaj :?

http://snd.sc/17pHPu9

sale_band 29.06.2013 12:07

1 Privitaka
Evo jedno jos jedno kolce, sa sve greskama :confused:

Snimljeno "na prvu" - prva harmonica i ritam na PA3X, terca dosnimljena posebno....

P.S. Nadam se da sam potrfio ovaj "attachment"

tranzit 29.06.2013 12:33

Trebalo je to odsvirati na onoj bogaljnoj klavijaturi na PA3X, Alal vjera momak... ti si zestok svirac... sve ostalo na stranu i sound i miks... potpuno nevazno.

sale_band 29.06.2013 12:45

Zato mi niko neda svoju harmoniku... Pucaju dirke =))

P.S. Hvala na pohvalama, ali, ja sebe ne smatram "zestokim", cak naprotiv, ne smatram se uopste :p

tranzit 29.06.2013 12:48

Izgleda da se ne smatras ali se posmatras. Ostavi to drugima da procijene, a skromnost ti samo ide u prilog. Jedino se dobri muzicari ne busaju u prsa, oni koji mnogo dave o svojoj svirci uglavnom ne znaju nista.

sale_band 29.06.2013 12:54

Pa da... Vec smo diskutovali skoro o tome... Nisam ja taj tip da na scenu izlazim kao "Nindza kornjaca". Radim sta I koliko mogu, to je to...

tranzit 29.06.2013 13:01

Kad smo kod izlaska na tu binu... nadam se da si pristojno, odnosno odgovarajuce obucen na toj bini, to jest da ne izlazis na scenu u majicici dva broja manjoj i isto toliko malim farmerkama.... ga skratim, kao gay =))=))=))=))

zeljko 29.06.2013 13:02

=))=))=))

tranzit 29.06.2013 13:19

To nije smijesno, to je zalosno... kad ih pogledam po tim binama kako izgledaju... prije bi covjek opalio pjevaca ili muzicara, nego pjevaljku... =))=))=))=)) ... ili jos gore, izadje u trenerci na binu... sjeti se samo Mitra Mirica iz 90-tih, takav pjevac, a sta je sebi dozvoljavao.

sale_band 29.06.2013 13:23

Vidiš, to je dobro... Dovoljno je da pogledaš kako se neko obukao na sceni, i uz malo mašte, znaš 90% kakva je ličnost ;-)

zeljko 29.06.2013 13:44

Vidio sam ja negdje na Youtube i Sabana u trenerci:DAuuuu Mitar je meni bio od uvijek sumljiv..I dan danas se sumljivo oblaci:lol:
Dodato:
Ali da je pjevacina to jeste svakako
Dodato:
Nego Sale svaka cast kako si Kolo odsvirao..Svidja mi se.Poz

sale_band 29.06.2013 16:14

Hvala Željko...
Taman sam pomislio da ode tema u off :-)

tranzit 29.06.2013 16:18

Aaaaaa... to nikako ne smije da se desi. Uostalom, uvijek mozes da je (po)vratis nekim novim demo snimkom.

Dell 29.06.2013 17:25

Mala digresija...
Sto se Mitra tice, ovo mu je definitivno najbolja kombinacija ikad. Kad sam prvi put to vidio, kocio sam se ko lud majmun od smijeha.

Mitar Miric Bajern - Princeza i probisvet
You need to upgrade your Flash Player

sale_band 29.06.2013 17:41

Dell, ne kvari mi demo stranicu, pomislice ljudi svasta :)

ЂолеПФК 29.06.2013 17:55

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 247224)
Mala digresija...
Sto se Mitra tice, ovo mu je definitivno najbolja kombinacija ikad. Kad sam prvi put to vidio, kocio sam se ko lud majmun od smijeha.

Mitar Miric Bajern - Princeza i probisvet
You need to upgrade your Flash Player

Pošto ne vidim na mobilnom klip je l' to onaj što smo komentarisali ti i ja sa pijačnim dresom? :D
Sale izgleda više voli Dortmund. :)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2

gitar 29.06.2013 21:14

Da se vratimo na na zadnji demo, meni je ovaj bas jako sumnjiv...:confused:
Dodato:
A i kontra mi je nešto sumnjiva...:confused:

tranzit 29.06.2013 23:31

Sta li ti je to toliko sumnjivo ? Podsjecas me na Sherlocka Holmesa. Kazes konkretno sta je sumnjivo, pa ce sale_band to da potvrdi ili demantuje, sta god da je.

gitar 29.06.2013 23:41

Ok, mislim da je bas nekako mutan i u nekim delovima kola svira pogrešne tonove. Možda ja tako čujem, ako nije tako, moje duboko izvinjenje...

sale_band 30.06.2013 04:15

@gitar
Dobro ti čuješ, u pitanju je aranžerska pratnja i ima takve "univerzalne" fraze a ni ja nisam odsvirao kako treba i eto, šta je tu je...
P.S. Izvinio sam se za greške :-D

namrgodjen 30.06.2013 04:30

Vidim ja kolega da se ti dobro boris sa pa3x, ja sam je svirao jednu tezgu na probu i vratio, dirke su me ubile nacisto. Mada ni sa trnavcem (tr61) nije bolja situacija mnogo al opet koliko toliko manje zlo.

sale_band 30.06.2013 04:38

:-??A sta cu brate, teretana... Paticu se dok ne nabavim ovaj Ttrans-audio od Tranzita :">

Salim se, u pocetku je bilo mnogo tesko dok se nisam malo privikao mada jos uvek zna da uhvati grc ako se svira dugo...

tranzit 30.06.2013 11:19

Napisah u jednom postu u ovoj temi da si zestok svirac pogotovo sto imam na umu na cemu si svirao. Na toj PA3X klavijaturi je veliko umijece odsvirati bilo sta sto je imalo virtuozno. To nije klavijatura, to je taraba. Sramota da nijedan proizvodjac aranzera svoje instrumente ne opremi pristojnom klavijaturom. To je samo jos jedan dokaz vise da oni aranzere prave za Stop/Start muziku.

sale_band 30.06.2013 14:24

A za to se vecinom I koriste, zar ne?

Kamo sreće da imam mogućnost da sastavim dobar (ali dobar) "ljudski" band, bio bih najsrećniji

gitar 30.06.2013 15:42

Kao npr. nešto slično ovome?

http://youtu.be/IJdyN8-FiUE?t=1m52s

sale_band 30.06.2013 16:29

e, moj gitar...

gitar 30.06.2013 21:33

Ritam sekcija "ubiva na mesto" ;)
Dodato:
Mene oduševljava ovaj Mrle bas... Čovek je legenda!

sale_band 30.06.2013 23:23

I to živa...

Ace 04.07.2013 02:57

Prvi put slusam tvojih snimci i veoma mi se svidjaju. Dobro lomis dirke, svaka cast :)
A i sound ti je dobar.

sale_band 04.07.2013 10:54

Hvala Ace...

acakasper 04.07.2013 10:57

Sale druze moj,odlican si,a ovo sto kazes najbolje bi bilo kad bi se imalo mogucnosti pa ceo bend,ali nazalost mislim da se to nikada nece vratiti da moze finansiski da opstane bend od dajem primer 6-7 clanova.

tranzit 04.07.2013 12:35

Aco vratice se... mora da se vrati. Trend je krenuo polako ali sigurno u pravom smjeru. Po civilizovanim sredinama Balkana se pojavljuje sve veci broj pravih, zivih orkestara jer je ocigledno, publici dosta prevare. Onaj ko treba kvalitet, taj ce i da plati. Prijatno sam se iznenadio ove godine na svom kratkom poslovnom boravku na Balkanu. Zasao sam u nekoliko restorana koji su na glasu i uvijek me je docekao trio ili kvartet koji iskljucivo svira akusticne instrumente. Jedina elektronika koju su imali, bilo je nesto malo ozvucenja koje je tu tek da i onaj najudaljeniji gost u sali cuje sta se svira, a ne kao sto je inace postalo uobicajeno, da gostima skidaju gace svojim watima i decibelima. Naravno da ce ova "kontrarevolucija" potrajati malo duze ali... vazno je da je pocela. Ovakavi prizori su samo prije desetak godina bili nezamislivi. Nemam nista protiv elektronike, od nje zivim ali u nekim razumnim okvirima treba i nje da ima, kao sto je to bio slucaj i prije ove najezde One Man Band prevaranata, kojima su najvaznije tri komande na instrumentu, Start, Stop i eventualno Transpose, ako se uopste usude da nesto i odsviraju. Prirodni proces selekcije ce vec da odradi ostalo sam od sebe. Ovi "DJ" muizicari ce i dalje postojati ali ce "zivotariti" sa svojim sundom, negdje na ivici bezdana svog sunda.

sale_band 04.07.2013 13:02

Ja sam prvenstveno mislio na sredinu (državu) gde ja živim. Teško je naći a pogotovo sastaviti band. Prvo- mali broj muzičara, drugo- nacionalizam rastura, treće- midi DJevi haraju, četvrto- naši su sve više "englezi" pa im svadbe rade DJevi jer je uživo "seljački", peto- svaki muzičar misli da je najmanje predsednik opštine itd....

sale_band 06.12.2013 13:16

1 Privitaka
Evo jedan kratak snimak (na prvu I drugu) da testiram novi interfejs :P

Snimano u S1, Korg PA3X , ritam sam dobio od kolege @yamahapassion
a vocal snimljen na Rode NT1-A

:)

yamahapassion 06.12.2013 13:53

Sale, jel to ti pevas? Pevanje je super, a masinu necu ni da komentarisem, to se zna :)

sale_band 06.12.2013 14:06

Ja druže, glavom i bradom :)

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

romario 06.12.2013 14:54

Pevaljka :)

DinO74 06.12.2013 16:04

@sale_band Ovo je totalno drugi stil svirke koji ja preferiram ali ti moram priznati da mi se opasno svidja i svirka i pjevanje. Ovako sada pred kraj radnog vremena bi uz ovo godila jedna kilica dobrog pecenja, tegla kiselih krastavaca, 5-6 piva i laganini.... :) Svaka cast ;)

tranzit 06.12.2013 16:49

Da sam blize pa da ti zalijepim jednu stojanku (ne tih tvojih AU Dollara nego pravih para kao sto je Euro)... Tako se to radi kad se baksis vadi, ti znas svoj posao.

sale_band 06.12.2013 22:03

Hvala vam ! Drago mi je da vam se sviđa...

@tranzit
Može i PayPal pa ću ja sam sebi da zalepim a tebi ću poslati sliku :)

Sent from my HTC One XL using Tapatalk
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od DinO74 (Post 259904)
@sale_band Ovo je totalno drugi stil svirke koji ja preferiram ali ti moram priznati da mi se opasno svidja i svirka i pjevanje.

Hala druze...

Ja vrrujem (I personally believe) da svako od nas ima u sebi onaj "svoj na svome""gen" pa tako i mi koji "preferiramo" (po novogovoru) nesto drugo dodjemo na kraju na svoje...
Veliki pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 04:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org