![]() |
Tipka je stradala tacno se vidi da je pukla fali jedan komad ispod.
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Dodato: Evo lav opet nesto pametuje sad ce jos i gramatiku da predaje ovde.Jbg nemozemo biti svi obrazovani kao ti.Nego bolje ti svrati da vidimo sto onaj set ne ide sto si mi dao i da promijenimo tipku a nemoj pametovati ha ha ha ha Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
Ne razumijem se ja u to
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk |
Ma znam al opet koliko toliko da pomognes ha ha ha ha
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
Kad sam ja koristio taj stari pa50 zaboravio sam jbg :P moracu potraziti u korg history :D
Cuj "stari" e jbg
Ma usminkacemo mi njega ima da radi ko doksa ;)
Ok, dogovoreno
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Dodato: Stigla tipka sitra idem u postu po nju.29 Eura sa postom Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
1 Privitaka
Evo tipka nije jedna nego 4 zajedno
Auuu pa ovo sam vidjao na casio klavijaturama :P
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2 |
Moguce svasta ja prvi put vidim ovako nesto.Meni je pukla G tipka a to je ovde treca s leva
To je zbog toga sto je ovaj plastican tanak deo sto spaja dirku sa ovim nosacem preslab, i usled savijanja jednostavno pukne. Taj problem je resen sistemom klackalice sa oprugom.
Ovo je najjeftiniji nacin izrade dirki, pazi kad budes menjao da zapamtis gde ti ide koji vijak jer ima mesta gde prilikom sastavljanja prolaze drugi vijci koji drze kuciste ili sl.
|
Sale hvala na savetu, nspravicu par slika da se vidi sve kako izgleda mozda nekom zatreba
Dok ne nadješ oktavu koja ti treba, kupi wurth super lepak,... ali samo wurth, zalepi i trajaće pa minimum 5 godina i više. Kada zalepiš ostavi 12 sati bez pomeranja. Jeste super lepak ali totalni efekat se stiče tek nekoliko sati nakon lepljenja.
|
Ja sam vec dobio tipku samo moram da stavim kasno sam cuo za to da se moze zalepiti
Kako kasno pa i ja sam ti govorio da se moze zaljepiti.... Vidjecemo kad otvorimo....
|
ja sam na jednoj praistorijskoj klavijaturi lepio, ali nije dugo trajalo...
Ma sad cemo ja i lav to promemiti kad budemo imali vremena sreda cetvrtak, ne volim ja krpiti nista promenim i to je to
1 Privitaka
Evo gotovo nije neki problem bio zameniti tipku.
znaci sad je ubojita masina spremna za start?
|
Jeste prijatelju imam jos slika pravio sam kad sam je otvorio neznam jel smijem ovde postaviti sve.Poz
Naravno da mozes, zasto ne bi mogao :)
10 Privitaka
Evo par slika
Uh koliko prasine.Jesil bar usput ocistio prasinu kad si vec otvarao:)
|
Ta se izgleda najela dosta satorske prasine, tu ne pomaze metla, samo usisivac. Dobro je jadna i radila uopste.
|
100%Pozdrav za mog druga tj.majstora Tranzita:)
|
najbolje kompresorom ocisti prasinu,izduvace do poslednje prasinke.
|
Jesam ocistio sam sve zato sam i skinuo sve tipke kad sam video da ima prasine kilogram ali moracu opet otvoriti neradi jedna taste na dislay gore levo mladen.lav kaze da je zbog prljavstine moramo skinuti display i ocistiti.Al dobro za 150 eura ne mogu se zaliti.
na polako,ocisti lepo,pa jedno po jedno,doterace se to da bude ko bombona.Ne bi bilo lose da poprskas malo sa kontakt sprej,jer dosta je bilo prasine,pa medju kontaktima mozda ima jos uvek,pa kontakt sprej da malo poboljsa kontakte kod mikroprekidaca.
|
Ne bi to bilo lose al bojim se da ne bih napravio neki spoj il nesto i eto ti problema ovako radi dobro.Hvala na savetu
Evo posto je problem rijesen zatvaram ovu temu.Hvala svima
Trenutno vrijeme na Forumu 01:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org