![]() |
Hajde ubaci te wav filove u download, ja cu probat odradit za t2
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
Jesi siguran, nesto mal
Ja mislim da je to taj Real Drum,i Emir je napisao da je to taj. :)
|
To je u sf2 formatu. Ubacis u Sound Forge i seckaj. :)
Послато са LT18i уз помоћ Тапатока |
3 Privitaka
Ima lakši i precizinij postupak od sjeckanja.
Otvori Awave, odaberi Tools > Batch conversion wizard > Odaberi Convert "Waveform" > pozovi ovaj sf2 > Next > odaberi wav Microsoft .... i lokaciju gdje će ti izdvojiti od svakog sampla wav. Potrebno je samo zapmtiti brojeve samplova s pridruženim tonovima (root) da bi unošenje u klavijaturu bilo lakše. |
To je najbrzi nacin. Ja sam sinoc probao da ubacim "rucno" semplove i ima tu dosta posla. Tako da cu to ostaviti kada budem bas dokon. Svidjaju mi se semplovi bas realno zvuce. Ako neko uspe pre mene da napravi custom voice od ovih semplova nek postavi na download. Ja kad zavrsim postavicu za T2. Ali kazem ima posla da bi to sve zvucalo kako treba.
|
Probat cu i ja
i dali je iko zavrsio ovaj bubanj? :)
|
Ja sam krenuo da ga slazem i nisam zavrsio. Ima tu dosta posla da bi to zazvucalo kako treba. Svidjaju mi se semplovi i ne razumem sta ce nekom dodatni semplovi bubnja na T4
|
Kada sastavis hoces li podeliti sa nama ovde ili? :)
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk |
Ma hocu samo nemam vremena imam brdo pesama da skidam za neku programsku svirku koja ce biti za jedno mesec dana. Ili da posaljem nekom wave semplove pa nek neko drugi slaze ko ima vise vremena.
|
mladen.lav, dmmacak,
stvarno vas ne razumem. Covek (NordX) je stavio T4RealDrum u sf2 formatu, casper objasnio kako da konvertujete, i to sve traje par sekundi. Kakvo rucno slaganje ?! U cemu je problem ? :confused: |
Ne moze tako
Sent from my iPhone using Tapatalk Dodato: Nesto ne valja Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja uradio tako, uspelo.
|
I jesi probao na klavijaturi
Mazda @Bokic ima T3, na njemu verovatno moze. Al na T2 logicno je da ne moze posto. Jedino resenje je da se napravi custom voice od tih semplova. A posto je bubanj u layerima trebs to sve skockati
|
Ne radi u T2,provereno. Moraju da se slazu Wav fajlovi.
|
maricm,
naravno da sam probao na klavijaturi - Tyros 3, rekoh da je uspelo. Samo pratite video koji je casper postavio, i dobro obratite paznju na sve parametre. |
Dmmacak je odgovorio
Poslato sa mog iPhone-a koristeci Tapatalk |
Ako hoćete, stavicu u download .UVD, pa probajte da konvertujete u .TVD.
Ako vam nešto znaci. |
Hvala druze al ne vredi posto T2 ne moze da cita semplove u drum kitovima. Moze jedino kao solo boja.
Dodato: Imam jedno pitanje. Da li moze na T3 da se napravi drum kit od semplova al da bude u layerima? |
Može. Dobio sam jedan koji je pravljen od nule u layerima. Kako, ne znam.
Konkretno ovaj RealDrum koji sam konvertovao je takodje u layer-ima. |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org