![]() |
Citat:
pozdrav |
Eeeeeeeeeeeee
Jel Zna Neko Onu Celavi Se Cupaju Za Kosu
Ili Onu Cuvenu U Kandzama Kisne Gliste Ili Kauboji Jasu Pesice Pod Hitno Trazim Aranzman Sa Ovim Novim Emc Pozdrav |
Citat:
Pročitaj članak 12. PRAVILNIKA !!! I pogotovo ne stavljaj sliku tok zločinca ovdje, jer pobio je previše ljudi da mu se i ime spominje, a kamo li slika kači ma igdje. I opet bez editiranja slika zaštičenih programa. Recenziju obavio Kreso |
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nisam Mislio Da Stavis Tog Sabana Sa Brkovima
Hehehehehhehehehehehe Tisi Fantom |
=))=))=))=))!!!!!
|
Citat:
|
Heheheheheheheheh
Pa Tisi Genije
|
Citat:
|
Znam ga,to je onaj sto pjeva ''izgubio sve sam bitke al' jos vodim rat''?Kazu da ima u SW dobar ritam za pliva patka preko Save i majka Muju sisala na struju.
|
Maaaaaaaaaaa
Taj Brka Je Duvao Kod Tileta U Frulu
Kadi God Je Njemu Bilo Dosadno Cika Brka Je Svirao U Frulu Onu Cuvenu Aj Cija Frula Ovim Sorom Svira Pozdrav |
Aaa,kazu usemplov'o mu neko istorijsko ''frul'' u frulu i tezgario,ali je na kraju presao na flautu i poflautao....steta dobar guslar bijashe...Zamisli da je imao SW?Danas bi svi mi nosili brkove kao on.
|
MA
Zajese Brka U Proracunu
I Peva Onu Cuvenu Pesmu Iza Sedam Brda I Mora |
hahahahah
od mp3 pravi midi fajl:) kojom magijom ja pojedem komp ako ti od mp3 napravis midi:)
nemoguce!!!!!! |
Ma Pusti
To Sve Zbog Ove Situacije
Na Bliskom Istoku Ma Pusti Pravi Taj Emc Cuda Sece Izgleda U Delove Svaki Ton I Pravi Midi Fajl Cudo Zivo A Ovaj Nas Kolega Daisa Neda Nikako Taj Emc Stvarno Nije U Redu Ali Ja Znam Dace On |
ne mogu da verujem na sta ste naseli!! koji EMC 2007!?covek izbacuje verzije i pre oficijalnog sajta...ili tačnije preradjuje BITMAP sliku pozadine ,napiše šta želi i to je to!!i ona slika od pa800 je naknadno ubacena peko neke koja je bila(kao recimo pa80)..haha..svaka cast MAJSTORE! dobro si razdrmao raju s "novom" verzijom..samo napred
|
MA
Care Zar Nevidis Daje Zezanje
Mora Po Malo Sale Jesi Prelistao Sve Pa Ces Da Vidis Malo Dosadno Pa Zajebancija Pozdrav |
Kakvo zapazanje....Toooo bozeeee....Dobrodosao.
|
Heheh
Dobro Irgorcina Mislio Je Dobro
|
Naravno.Svaka cast.Jos jednom dobrodosao.Nele nisam se usudio da probam da semplujem onu gitaru...Mnoooogo posla,a ja slabo baratam.
|
OK
Legendo
Samo Solo Pozdrav |
Citat:
e jos samo neka mi neko kaze da Deda Mraz ne postoji i ima da mu :mad::mad: |
:)
Hehehe zajebaniciji nikad kraja :)))) HOCE LI JOS NEKO SW A?AJDE SAMO NEKA KAZE DA MU DAM :D
|
ja bih ako moze dva bojim se da jedan ne izgubim pa sta onda ovako jedan stavim na sigurno (na tavan u kosnicu od 'cela u kojoj je moja baba krila rakiju od dede) :))i imam kad zatreba
P.S. deda nikad nije nasao rakiju nego tek kad poco rat baba krenula da vadi, tako da je to extra sigurno mesto |
hahahha
ahahahahahha hehehehhee ekstra ovo ispalo
|
Eeeeeeeeeeee
Jel Ima Neko Emc Dati Zamislis Melodiju A Emc Daje Odsvira
Toje Program |
Moze to na svakom Emc,neko je ovde vec obajsnio...onaj ritam New Beguine ti cita misli i automatski pravi ono sto ti zamislis.Samo ti ja mislim trebaju kablovi spikon-cincevi i mala banana-utikac.
|
a gde se utakne struja
da nije u bulju hehehehe
care do koske kad prdne bilo ko, to je veliki napon i onda ide u napajanje tog cudesnog emc pozdrav |
ljudi, ja nemam taj novi stw.... sta da radim??
|
Tebi ce Nazo poslati za Bozic, kao poklon.
|
Citat:
|
[quote=daisa;19801]evo nabavio sam i ovo cudo pa ako kome treba nek se javi nece biti puno para nekih 400-500 eura,a ako nemate para primam i domace proizvode u toj vrijednosti,, .... moze i neka manja krava :-)
E Jedno malo pitanjce imam par zaba ali mi se zabica ozabila.Tri mala punoglavcica pa ih ne bi razdvajao ako bi to mogao da kompezujem u kompletu.Shvati me zabica je imala tezak porodjaj. Ili mi bar konveruj onu staru izvorno Atlantidsku pesmu BRODOLOM U SAHARI. Bio bih ti zahvalan Pozz |
daj pojasni razliku ja imam isto 2.38 a novi nisam video gde ima link da vidim o cemu je rec
|
Pozdrav,
dali ima netko Slyte Wokrz ;) ? PM |
Pa kad nemate što pametno da pišete nego samo lupate gluposti o Style Worksu ova tema ide u LOCK. :lol:
Sad tražite stajle forks :-h |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org