![]() |
Slazem se Nedimom. Mali pojede klavijaturu sa takvom lakocom to je nenormalno. I ovdije na forumu spada medzi 3 najbolja a u toj rang listi ja sam zadnji:D Sala na stranu, i sto Nele kaze, treba on jos mnogo vjezbat ali je talenat nad talentom ni ovo nije naucio za 5 minuta! Ali pojede pojede! Dakle ovaj ide u zvijezde i u velike profesionalce!!!!!!
Pozdrav,Alen! |
Pa ako ima toliko puno dece koja bolje sviraju dajte da vidimo.
Ja kao i vecina ovde se bavimo muzikom iz hobija,jer da smo profesionalci znate kada bi me video forum...vec bih imao preca posla! Sta je problem:dok ga gledamo, neko se divi a neko daje sve od sebe da mu nadje neku manu,gresku... To je u nasem mentalitetu da idemo preko leseva i trazimo i najmanju gresku jednom decaku koji ima samo 12 godina a svira kao vanzemaljac. Napravite test.Kad vam dodje neki prijatelj a vi mu pustite AUDIOSNIMAK (ne video) i cekajte reakciju. Glavu dajem ako ne pita koji ovo band ili orkestar rastura... PS:Kladim se da je snimak snimljen onako kada su im bili neki gosti a ne specijalno za internet.Da je za tu namenu snimano odvezao bi samo jedno kolo i onda bi se svi smrzli!!!!!! Bez uvrede molim... |
Aaa...takmicarski duh je proradio?Ma pustite klinca nek' svira kako on hoce i kako zna,jos treba da se prepiremo izmedju sebe u smislu ja ovo mogu - ja ne mogu...Svaka cast malom,ali nije to sve toliko bitno.
|
Epa samo da se nadovrzem Neletu: Mali je Ok al smo ga mi malo stimulisali..to je dobro.Ali za prstomet..mislim da je njegova greska stvorena uste na pocetku.Prstomet se uci u muzickoj skoli po note..klasika je mnogo bitna stvar..kad ti se ruka razraboti onda sviras sve bez problem..a ovaj mali poceo direktno tezgarskim korakom i zato nas pali toliko...za neko vreme kad dostigne svoj max.. nece moci dalje.
Sasko je prvo zavrsio muzicku akademiju i sve dodatci polse to pa je onda skrenuo sprema muzicke finte..tezgarenja...rutina...al on klavijatura ima na dlanu zato sto je mnogo godina pre toga trcio po nju svojom rukom..tj obe ruke. Bez prave muzicke skole ja mislim da niko nece biti majstor..mozda..ali ogranicen. Pozdrav |
Citat:
|
Citat:
pozdrav |
De Nele ako boga znas, kad si se toliko raspucao sa kritikama snimi burazeru ne svog sina za koga kazes da je bolji ali da mu nije mjesto na youtube, vec sebe i to sa istim ovim kolima koje je Nikolas odsvirao u istom tempu i sa ovako odsviranim basom znaci i da od ritma ide samo bubanj i postavi to na youtube pa da vide ovdje svi ovi sto ne vjeruju da to sve moze mnogo bolje. Ama sigurno da moze bolje ali mi se cini da ti nisi taj koji ce to bas moci. Ne zaboravi samo da mali svira harmonikaska kola na hebenoj plasticnoj dirki sa pa80.
|
Citat:
|
bar ja to mislim....@tranzit de covece nemoj da se bezveze tu nesto svadjate sta je znam
|
Ama ko se svadja jadan ne bio, de procitaj moj post jos jednom ali pazljivo. Nikakve svadje niti bilo cega slicnog u njemu nema nego samo molba Neletu a i sumnja da ce on to moci, da posto je debelo iskritikovao malog Nikolasa, pokaze kako to treba da bude. Sta tu ima od svadje ?
|
aman ljudi vi ste SVI prsli oko kakvih se gluposti peglate stvarno mi niste jasni a pogotovo mi je nejasno da neko moze da sumnja da jedan pro kao nele svira bolje od klinca
bolje bi bilo da oni koji neznaju o cemu pise da uzmu od njega video skolu pa da onda krenu da uce i valjda ce im jednog dana biti jasno to sto je nele napisao a ti drug nemoj da se lozis na "ove" sto laprdaju |
Ovdje postoji jedan i jedini problem, nije u pitanju Nikola, Nele, Ja ili Tranzit.
U pitanju je nasa Balkanska Krv, gde JA moram bit najbolji a Ti si najgori. Ima ovde ljudi koji kad bi mogli presekli bi ruke tom detetu, samo da ne uspe. A ja pored 15 godina sviranja i plus Tonsko Inzinjerske skole slobodno kazem ovo dete moze da sedne pored mene i da me uci da sviram. |
Nemojte Neleta da cimate...ako on spremi nesto ima da se cudite svi ovde.Izgleda ga ne poznajete.
|
Boze dragi
ja sam mislio da vise ljudi ovde zna makar realno da svira
ali sada vidim dasam pogresio,pa vi tvrdite da jedan klinja koj svira solidno moze da prevagne nad jednim od najboljih djaka Dragana Vasovica i druge harmonike cele JUGOSLAVIJE na takmicenju SOKO BANJE Gorana Nelkovskog dakle zakljucak je da stvarno neznate sta je muzika samo mogu dase nasmejem sta to pisete neka vam je bog dragi u pomoci |
Ama ne mislim ja nista nego nek Nele to isto odsvira i sve je u redu. Prvih i drugih harmonika Jugoslavije je bilo vagon ili bolje citava vozna kompozicija. Imao sam prilike da sviram sa mnogima od njih i vjeruj mi uglavnom su bili mnogo spremniji oni koji nisu uspjeli ni da se kvalifikuju za to takmicenje. Mnogo se pricalo i kritikovalo a taj mali je postavio snimak bez straha da ce se osramotiti i nije se osramotio, pa valjda nece ni Nele da se osramoti.
|
Ne bi puno da komentarisem oko ove teme,samo mogu reci da malo nije los i da zna sta radi,i predlazem gazdi da stavi kljuc na ovo sve da nebi doslo do veci nesporazuma ili da se nebi ne daj boze izkomplikovala neka veca prepucavanja.
Pozdrav svima!! |
to ti mozda i nije tako losa ideja druze!!!i ja to preporucujem....jer dosad sam i "komentariso "ali vidim da ovo nije bas sigurno......
pozdrav |
UF
Citat:
ali samo da ti kazem daje ovde Nele postavio 1000 snimaka ceo onaj post je bio najvise posecen i tu ima kolko hoces od neleta samo pazi ima tu kolko hoces melodija http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=1792 a od tebe nebi ni jedan snimak do sada pa daj stavi majstore date vidimo kao sto Nele rece citiram odprilike;da bi nesto kritikovao to treba i da poznajes pa daj bree stavi ti nesto posto si svirao sa svima date cujemo kakav siti to majstor aj pa sad budi dasa |
Ala ste na kraj srca, sto da se zakljucava tema, niko nikog nije vrijedjao a ako se ovako nastavi nece ni u buduce. Nema nista lose u tome da se nesto kritikuje ali jos manje ima lose u tome da se od toga koji kritikuje zatrazi da pokaze na djelu kako to sve treba da izgleda.
Krle, nisam ja ovdje kritikovao malog Nikolasa i nemam nikakve potrebe da bilo sta stavljam nego je Nele bio taj koji je osuo paljbu na malog pa je red da on pokaze kako to ide. To sto je on postavio nije mjerodavno. Nego fino kao i ovaj mali, ista kola, kamera pa na youtube i mirna Bosna a i ostali. I sto se bolan palis ko hepo kockica niko ne sumnja u Neletove sviracke kvalitete u toj mjeri nego se cini da malo preostro kritikuje. |
pa zar nevidis bolan
da ima na tom postu kolko zelis kola pesama itd
pa poslusaj ako imas usi cuces pobro jer stvarno treba biti gluv pa necuti kvalitet |
Opet ne razumijes, VIDEO snimak, momak, video snimak je bitan. I opet ti ponavljam nema sumnje da Nele to svira odlicno ama mali ima 12 godina i to sto radi radi kako valja te je i postavio taj snimak pa nece valjda Nele da pobjegne sa svim svojim iskustvom.
|
Uuuuuuu Bre Sta Napisaste
Ljudi Posto Nesmem Vise Da Vas Zovem Muzicari
Posto Ste Vi Ovde Komisija Izgleda Slusajte Sve Sto Sam Reko Do Toga Stojim I Ponavljam Mali Je Talenat Ali Daleko Od Najviseg Nivoa Nemoj Da Udju Ljudi Sa Strane Muzicari Pa Dase Smeju Sta Se Pise Ovde Trantit Druze Nemoj Pogresno Dame Svatis Ali Ako Imas Nesto Protiv Mene Reci Ko Coveku A Ne Stalno Tu Neke Kontre Mislim Da Nije U Redu Ako Zelis Imas Msn Pa Da Raspravimo Ovde Nije Ni Vreme Ni Mesto Pozdrav Za Sve Samo Vi Slusajte Ove Ovde I Bice Vam Lepo Od Danas Stvarno Necu Vise Komenrarisati Ovaj Post Jer Je Ispod Nivoa Avi Kako Zelite Pozdrav |
Odakle ti to da imam nesto protiv tebe ? Samo mi se jednostavno ne dopada to sto si kritikovao momka od 12 godina koji je pokazao ne samo da ima talenta nego i da je na prilicno visokom tehnickom nivou bar za svou starost i to na instrumentu koji nije bas napravljen za ovakvu svirku. A to pozivanje muzicara koji ce se popisati od smijeha kad ovo vide, to ti tek nije trebalo. Po tome ispadose ovi ljudi ovdje smijesni ili sta...
|
mali Nikolas
Citat:
Pozdrav |
koliko sam propratio post Nele nije komentarisao klinca nego Nedimov komentar koji definitivno nije na mestu i svako iole pismen ako procita ovu temu od pocetka shvatice kako stoje stvari
4tranzit malo procunjaj po forumu pa mozes videti i primere (neletove) kako se svira a mozda nesto i naucis |
U potpunosti se slazem sa NELE 1.pozdrav
|
Citat:
A STA NEGATIVNA JA SAM REKO DAJE MALI TALENAT ALI DAMU PRSTORED NIJE U REDU I NIJE ON KRIV TOME VEC UCITELJ AKO SI MUZICAR SAM ZNAS DA SE NIGDE NESVIRA JEDAN STIL SUMADIJA I VLASKI NEGO IMAS MNOGO VRSTA VLASKI RUMUNSKI BUGARSKI MAKEDONSKI CIGANIJA DZEZ EVER GRIN MA SVE ETO NATEROSIME DA PISEM OPET |
Citat:
|
Citat:
|
sta je bre ovo ovde
sta se deshava aman ljudi,profesor Nele rekao sta mali treba da ispravlja i to je to..i bolje mali da poslusha Neleta i da ispravi stvari,nego da slusha hvalospeve i da ode u visine sa kojih ce brzo da padne...A sto se tice Neletovog umeca,to nemoj niko da sumnja,svirali smo i prosle i ove godine zajedno kad je dolazio u Srbiju,ruka brza kao metak ,a prst sladak ko shecer..i sve to i ritmicki i harmonski veoma precizno..MAJSTORSKI!!!!!!!!!!!!!!Sve ovo pisem dobronamerno!
Pozdrav svima |
Citat:
|
jesmo brale muzikalna nacija,ko kaze da nismo...i sta je problem sa Beogradom,2 miliona ljudi ima od cega da se odabere...i Kragujevacka muzicka skola u klasi harmonike zadnjih 20 godina uzastopce uzimaju oficijelna i neoficijelna prvenstva Evrope i sveta...i?
|
Tranzit
CARE ZAR NEMISLIS VALJDA DA CU JA SAD BRZE BOLJE DA POSTAVLJAM MOJ VIDEO
HEHEHEHEHEHE E STVARNO SI KRALJ AKO MISLIS TAKO PA IMA TU SNIMAKA KOLKO HOCES POMAGAO SAM POCETNO MNOGIM LJUDIMA PA MOZES DA GLEDAS TAMO SVE STA TE INTERESUJE A AKO ZELIS EVO TI STO JE GOTOVO DASE NEMUCIM DA TRAZIM SAD OVDE |
Citat:
evo jedan ozbiljan predlog umesto prepucavanja ovde na forumu ko je bolji i ostalo SVAKO KO BI ZELEO DA SVIRA BAR KAO MALI NEKA SE JAVI CIKA NELETU ZA CASOVE SVIRANJA. ZA OVE UDALJENE MOZE SE POSLATI I VIDEO SKOLA (ZAVIJENA U CELOFAN) A ZA OVE BLIZE MOZE PRIVATNI CASOVI PRVIH 10 KOJI SE JAVE IMAJU 10% POPUSTA I ARGETU P.S. 4 nele ; nadam se da se neces naljutiti za ovu ponudu u tvoje ime ja cu da se javim među prvih 10 ne zbog popusta vec zbog argete |
Sta da kažem Mali je legenda da ovako mlad rastura samo tako nastavi...
Znam jako puno profesionalaca koji tako sviraju ali to su ljudi po 30 god. jedan moj kolega ima 22g i kod nas je naj naj bolji to nije čovjek to je Svemirac... Ja se ne stidim ukljućiti svoju klavijaturu i svirati kao sto su neki rekli pa šta ljudi moji sviram kako sviram...svaki dan napredujem a ko mi je kriv što ja nisam odmalena imao učitelja profesionalca,ja sam samouk..... ...ali i sa toliko godina koliko ovaj MAESTRO ima. S V A K A Č A S T ! ! !;) |
Citat:
|
Tranzit
To Sto Si Postavio Je Nedim Postavio Da Ce Mu Trebati 6 Meseci Da Vezba
To Sto Je Mali Svirao A Ja Sto Sam Rekao Na Svakom Cosku Ima Dece U Beogradu Od Mog Profe Koj Ubijaju Na Mestu Sve Moguce I Posle Toga Sam Rekao Da Ce Onda Nedimu Trebati 5 Godina Da Vezba Ako Ko Od Njih Sta Postavi Sto Znaci Kao Sto Je Miki Rekao Da Ta Deca Ubijaju Na Mestu |
Citat:
|
Citat:
|
E sad si u pravu tranzit"ubijaju na mestu"...to znaci da si posle njih muzicki mrtav,smeshan..razumesh?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org