![]() |
Moj ti je savet da ti lepo prodas taj Dinacord II i lepo posle opet kupis isti za iste pare koji te nece nervirati.
|
Ma ne mogu više,zbilja sam već popizdio.Verovatn o neće ni na mnogim drugim mestima zujati.Bitno mi je da su mi rekli u servisu da ne šteti ničemu a ne čuje se na zvučnicima a mikseta je zbilja kao nova i niti jedan jedini pot.klizač ili dugmić ne pršti ili pucketa.
@ffb ma bi ja nego je matora,to je više ovako za naseg dr Nešu,Caspera... :lol: :lol: !!! |
Ma zaboravio sam pitati sto si ti to ustekao haha
|
Ma nema problema....doso bi Dr.nesa da toj komsinici uradi komletan servis.=))
|
Ali i ona malo voli da zuji!!!
|
Znaci treba joj uzemljenje😜
|
Treba i vunimravu uzemljenje ili nulovanje. Nek ti električar provjeri struju u kući i to bez zajebancije.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Eto...da nisi imao problem sa novim mikserom komšinica bi ostala nenamirena...ovako se i ona omastila kolko vidim :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Neću,neću,to ćemo ovim našim od 50g ostavit,ja sam momčić za nju!!! =))
|
Ja cu da joj ugradim uzemljenje.Dovedi je 29.10.u futog,bicu tamo taj dan na kupusijadi da je doktor pregleda da vidi sta sve treba da se odradi....uzemljenje ili nesto drugo...:lol:
Dodato: @casper jedino moze da joj odradi neki Wireles posto je daleko =)) |
Kad je doktor Neša obradi, ja ću je samo još virtualno uzemljit. =))
|
Auuu kakav ce to biti happyend😂
|
Evo me na svirci, neeee zuji!!!!! Ali zato ja zujim, živeli forumaši!!! Susret generacija '78g,aaaaaa!
To nije za Dr Nešu iCapera, to je za mrava!!!! |
Jel im pevas pesmu "mali mrav"u nedrima nest'o?:lol:
|
Znam da nije mesto ovome ovde,ali prosto ne mogu da odolim!
Ovo sam im pevao!!!!! Miluje, miluje Ajsa malog mrava porastao veliki neda joj da spava (2x) Ref. 2x Mali mrav, mali mrav nije vise dete rasturio Ajsu od glave do pete Probija, probija Ajsu znoj sve vise mali mrav sve veci stalno recke pise Postelja, postelja izguzvana posta Ajsa vise ne moze mravu nije dosta |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org