![]() |
Lepo covek recituje a i pesma se rimuje!
Simpaticna pesmica! |
Al' se covek najvise obradovao kompresoru...napanjio ga samo tako...:)) Nek se vidi raskosh i bogatstvo...:)) Na onom live snimku...Kad drekne,ostalo "potone"...Kad ga nema,evo muzike...:))
A pesmoca je simpaticna,ruku na srce... A "shushkanje" je IN...:)) |
Kosmajac Bend - Mozda smo i mi
slatka pesmica..probajte |
Citat:
ja i petar petakovic-PECA ! |
Kod nas je sad najpopularnija i "IN" ona od Mileta ŠANKERU...
Po meni pjesma ništa naročito a ni rječi baš nešto al et,moram da je skidam pošto su ljudi ludi na njih...Baš me interesuje kako će sedo doći do aranžmana z aovu pjesmu da odprati Mileta... |
ih sedo je stara kaj'la napravice on to da zvuci.ne sumnjam ja u njega;)
|
@medino
dare, zar on nije peca jovanovic a ne petakovic..ako mislimo na istog.. onaj "varao sam nisam znao" |
kod nas je popularno naravno sve ono sto ja ne volim :D recimo od Rade Lackovica sexy seka, dosta je popularna ona brojalica od Ace - reci, onda ona od stoje gdje je ona u pjesmi "kucka prava" :D , a i one koje ja organski ne mogu, a to su zena zmija :S i do gole koze :S eto, sve ono od cega mi se dlake na glavi dizu je kod nas popularno hahahahaha
|
@ gibanica-mislimo na istog,varao sam nisam znao i pucaj mi pravo u celo....to je petar petakovic...pogresno si cuo. to je moj dobar drug...ima gitaristu jako dobrog,mozda cak i trenutno najboljeg u srbiji,micko se zove
|
Pesmu 'Pucaj mi pravo u celo" peva Peca Jovanovic.Isti covek koji je na Beoviziji 2007,pevao pesmu "Kao da je bilo juce'.Zasto se kititi tudjim perjem???
|
cekaj da razjasnimo nesto....za to "pucaj mi pravo u celo " sam cuo o vde na forumu da peva peca pa sam tako i ja poceo da tvrdim da je to njegova pesma ,misleci da je to jedna od 10 koliko ih ima na cd-u (jer je ovaj moj Peca PETAKOVIC izdao cd ),znaci mozda postoji dvojica Pece,ali Varao sam nisam znao je pesma koja je jedno vreme bila hit po klubovima a to sigurno peva petar PETAKOVIc zvani PECA...ko hoce da proveri neka mi se javi na pp da mu posaljem link od televizije na kojoj smo radili da vidi i coveka kako izgleda i kako se zove....a mozete nas gledati i u utorak od 20-22h na istoj televiziji...pa jebo ga valjda znam kako mi se preziva drug
|
=))
pesma je "varao sam nisam hteo" a ne varao sam nisam ZNAO..ko sto sam napisao u pre nekom postu. je*o lud zbunjenog ...=)) |
Citat:
A ti Peca i Micko su sasvim drugi likovi...znam o kome pricas... Citat:
|
ajde da zaboravimo tu pesmu "pucaj mi pravo u celo",nego da pricamo o "varao sam nisam hteo",posto za ovu prvu nisam siguran....ja pecu ne znam bas deset godina ali ga znam jedno 3-4 tako da nisam debil,znam sta pricam....
istina je da je peca jovanovic varvarinac peva pucaj mi pravo u celo i on je taj koji je bio na beoviziji,a ovo je peca Petar Petakovic i on ima svoj cd sa kojeg se izdvojila varao sam nisam hteo...e sad,posto ni jedan ni drugi nisu nesto poularni ,dosta ljudi misli da je to jedan isti lik....znaci da razresimo ovu misteriju peca jovanovic-pucaj mi pravo u celo a peca petakovic - varao sam nisam hteo... |
E,to je vec druga prica.;)
|
Hm, sad ja hoću da razriješim još jednu misteriju!?
Prije par godina sam na moru upoznao Pecu iz Pančeva koji je svirao Pa1Xpro i u to vrijeme pratio Danijelu Vranić a takođe nekadašnje rumbe na Rolandovim aranžerima E i G serije su valjda njegovih ruku djelo pa me zanima da li je taj Peca jedan od dvojice o kojima je ovdje riječ??? Sad pročitah šta sam napisao pa skontah da sam baš "izmudrovao", kratko i jasno zanima me je li jedan od ove dvojice Peca klavijaturista iz Pančeva? P.S. Što se tiče aktuelnih pjesama, kod mene se ljudi "sijeku" na pjesmu Lepe Lukić "Zorane, ljubavi jedina"...;) |
mislim da to nije peca petakovic jer on prvo nije iz panceva nego iz beograda,drugo dok je svirao (sad ne svira,samo peva) svirao je cini mi se pa60, tako da verovatno je onaj drugi....mada je petakovic skoro svake godine na moru,radi uglavnom Susanj i Herceg Novi ...pa sad ne znam,mada ne verujem
|
Cekaj malo...jel taj Peca Petakovic suv,mrsav lik...nema 60 kila sve sa mikrofonom?
|
bravo! tako je...ima nekako promukli glas,slican dzejovom,tako nesto...to je taj
|
auuuu pa zar ovde nije rec o hitovima :) a ne o pecama :) malo smo odlutali od teme ... U to ime treba nova tema da li je Peca stvarno Peca :) xexxee pitanje sad :)
|
po meni se najvise slusaju sad:
dzej-imati pa nemati sako i dado-ona je ljepsa od noci vanja zelenski-sve ti dao aco pejovic-seti me se ljuba alicic-s prvom kisom boban rajovic-usne boje vina aca lukas-chivas sasa matic-poklonite mi nju sasa matis-ne znam ja da muski poginem slavica cukteras-eksluziva ............... .... |
Sad bi mi legla pesma Vagabundo.....
|
a zmija žaba i ostale živine?
|
A Medo Brundo?=))
|
Hm.....
" Jos i danas zamirise tresnja, u proljece kao davno prije, jedna tresnja danima daleka, tamo gdje me vec odavno nije...." |
Pozdrav Kolege i Koleginice
Koje su momentalno aktuelne Zenske Narodne pesme sto se sviraju na Proslave,Diskoteke itd...? Hvala i Pozdrav |
Ja baraba a ti vila - Blek Panersi
A tebe nema - Zorica Brunclik |
evo novog spota LOL
|
Opasan PECA upceo dvije!
|
Svabo Smit feat. Ekrem Jevric // GOLA, GOLA ;)
|
Sanja Maletic - Mali je svet :lol: poZz
|
Da se nadjemo na pola puta, Mustuluk, Bio mi je dobar drug....
|
Lola-Severina,Nema te nema-Aco pejovic,Da mi al nije-Darko radovanovic.....
|
Poooooooooz !
Dali neko zna sta se svira na Hrvatckom prrimorju tipa kafe-restoran ? Hvala |
sve ovisi od mjesta ,lokala,gazde,kao i svugdje . moraš malo precizirati pitanje pa će ti možda netko dati precizniji odgovor.
|
od rock pesama:
1.galija-digni ruku 2.parni valjak-sve jos mirise na nju 3.toni montano-10god 4.van gog-neko te ima nocas 5........ narodnjaci: 1.brena a1-b8 2.avlije-avlije 3.lijte kise 4.a tebe nema 5..... mozete da vidite u mom DEMO sta su trazili mladenci da se svira kad izlazi torta: rubrika "verovali ili ne":S |
Sijemski Blizanci Magazin :D
|
alen ademovic - kruska
dzenan loncarevic - starim sam |
Tema je odlicna,ali bi voleo da forumasi postave ime mesta odakle su ili gde su aktuelne te pesme posto nije svuda isto,Bosna,srbija,nemacka..............
Aco Pejovic-Nema te nema Dado Polumenta-dama e da ovo je za podrucije beograda i sire pozzzzz> |
Trenutno je trazena pesma kod mladje populacije "Ja baraba sve joj dzaba" od Davora Badrova,kod nas u Vojvodini se to trazi,i od Nedeljka Bajica Baje "Mokra do koze" i "Dodir neba"...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org