![]() |
[IMG]file:///C:/Dokumente%20und%20Einstellungen/Ivan1/Desktop/Nase%20Slike%20sve/02062007122.jpg[/IMG]kako da ubacim slike??? Nece nesto
|
Ako ti je slika velika, pokusaj da je smanjis ili ako ne mozes, okaci je na net i onda pusti link ka njoj! Reseno?!;)
|
Ne treba da kachish link na tvom kompu, vec gde se nalazi na netu! :))
|
...
Hehehe legenda =))
|
Scena super izgleda samo mi tu nedostaje nesto...hmmmm:confused:
Mozda Grupa Simjonov ili eventualno Grand Balerine http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a095.gif |
|
Ex-YU Club Subotica
Evo par slika sa svirke u Ex-YU Klubu u Subotici.
Ovo nije moja standardna ekipa, vec smo se skupili iz raznih bendova... Odlican session :D Nista narodnjaci, iskljucivo stari exyu rock i zabavnjaci ... http://img135.imageshack.us/img135/1698/exyu1rx0.th.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7024/exyu2cx2.th.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7382/exyu3je9.th.jpg |
1 Privitaka
Evoga!!!
|
|
nije mi jasno jeli automatski "pocrveni" slova kako, scena, izgleda ili to vi radite:S
svaki post pocrvenjeno heheh |
????
|
ma ja sam konto da nesto da forum sam pocrveni rijeci kako, scena, izgleda jer vidim ko je kod napisao pocrvenio je te rijeci..:lol:
|
Hare se napio, Hare se napio...:D:D:D
|
I meni se cini...:lol:=))
|
jaooooo kakav fantom ma ne daj hare da te loze to mi na smenu kako god ko naidje pocrvenimo evo sad smo vule i ja dezurni pa vax od 4-8 pa kreso od8-12 a od 12-4 mykeli pa od 4-8trebao biti marko ali je otisao u vr banju i menja ga milance i onda opet ja i vule i tako u krug. Ne daj se zezati te napio se te sta ja znam to mi namerno........
|
1 Privitaka
Danasnja scena :)
|
1 Privitaka
Evo i od mene jedna slika sa scene...tacnije za novu godinu!
|
@jager;uh,sto volim ovakve pevace koji zgrabe mikrofon za glavu pa mu ne daju da dise a ono pikuje samo tako kad pocne da se dere.=))
Lepo je videti ceo band na bini. |
oj ljudi sad vidjeh svoje postove od prosle godine i valjam se od smijeha!
moguce da sam bio pijan, ne sjecam se :lol: :rotflol: |
@simkeres
Jel i tebi crko ispravljac za X5D pa si i ti kupio onaj narandzasti :D |
velika slika i veliki ljudi.pozdrav za Djoleta i sefa benda.
lepa slika narocito salvete,onako na radost:lol: |
Malimuzicar
1 Privitaka
Sa svadbe
|
1 Privitaka
Evo kako mi izgleda scena posle svirke,kad popada lisce od jake muzike i ptice mi se iseru po mikseti :))
|
dobro je to Marko, nego kako vidim da ti je ravna scena, da te pitam koristis li pilota ili obicni mikrofon na stalku, posto je zeznuto moze i zub da ti izbije kad ti neko stane na stalak :)
|
Potkocio sam ga pikslama :D
|
Mare, 'ladno imas svoje ime na stalku. :) Dobra ideja skroz. :)
|
2 Privitaka
Par sličica ...
|
jel ovo dole keramika?
|
Gledajući vaše slike primjećujem da vas većina nema nikakav ligh show,dimnu mašinu i sl.,da li to inače koristite pa se ovdje ne vidi ili...ja imam light show i nekoliko led efekata jer su kod nas svadbene sale dosta tamne pa ako to nemaš i ne vidi se ko svira...
|
1 Privitaka
ko kaze da nema rasvete...ovo je od pre god dana...sada imamo svasta nesto...totalno sarenilo;)
|
1 Privitaka
malo veca slika
|
1 Privitaka
i fotka od pre neki dan!
|
@ simkeres
Samo da kazem ocjena je broj 10+ :) odlicno :) |
@ simkeres
Zavidim na monitoringu :( Na mjestima gdje sviram nema sanse da uradim ovako nesto (narod mi se penje po glavi :) ) |
Citat:
U ovoj sali je mjesto za glazbu predviđeno u jednom kao malom "bunkeru" . Tu smo malo odvojeni od gostiju, a i napravimo sami sebi veliku buku . Lijepo zamišljeno ali nepraktično . Sad sam pogledao tvoje slike. Imamo pojačala za gitare(solo i bas ) ,akustični bubanj i monitore . U relativno zatvorenom ,malom prostoru pravimo solidnu buku... Zato se obično smjestimo u kut sale. Vidimo goste,i oni nas vide,bolje se čujemo... A na ( u ) bini ( bunkeru ) večeramo, tu nas nitko ne vidi ;) |
|
1 Privitaka
Evo malo u kucnoj varijanti :)
|
lepo postavljena scena jedino sto mi se ne svidja je ova ograda okolo bila bi mnogo lepsa scena da je klasicna bina
|
1 Privitaka
U fazi montiranja opreme :)
|
covjece ja mislio neka umjetnicka slika. jedva te uocio... bas lijepo...
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org