![]() |
hahaha svaka cast ko otvori temu....
mrzim kad nisam ni vorspil odsviro do kraja a pjevac pocne pjevat.....:mad: i mrzim trijezne goste....sa pijanima je lako:D ...kada sviram od hasana dudica crne zeno sa ocima plavim...U TVOJ POGLED SIGURAN SAM BIO OPROSTI MI JER SVI LJUDI GRIJESE.....a on onda oplete refren....NISMO VISE TAKO MLADI STA JE ZIVOT SADA ZNAMO....ufff kako bi mu za vrat skocio da znam da sam jaci....u redu jednom ali svaki put.... kada stalno mora citat iz knjige.... i kad gost naruci neku pjesmu pa mi odvali pare na celo...ali odvali tako ko da je hiljedarku zalijepio....a ne samo deset franaka...e tu vec popizdim... ....a najvise mrzim kad dodju "neki muzicari" kao gost...pa kazu da imam malo gresaka....da trba ono onako ovo ovako i tako to....ali svaki vikend su tu....pa drugari,ako vec znate...sto nesvirate nigdje??? |
kukulele
Kad se icepis od sviranje a ne uzmes nista
|
kad se pevac ili pevacica isfalsiraju tokom cele pesme, i onda na kraju mi kazu nisi mi dao dobru detonaciju (misle na intonaciju), a negde su to culi pogresno. uglavnom pevacice ove mladje sto tek pocinju
|
....
....hahaha,dadni joj detonaciju poslije svirke......
al su one simpaticne sto kazu da joj sviras original dok slusa sa cd pjesmu....a ono visoookooo u pm...onda namjerno ostajem u originalu |
Imajte ovakve stvari na umu
Neznam jel ovo neko vec postavio. Pazite se. Nikad neznas sta ti se moze desit. |
ufffff
eh sreca pa nemam dara za pjevanje....
|
Haha,ono za detonaciju je dobro,zato je i isfarsirala jer je detonacija bilo visoka:)
|
Ja mislim da je ovaj pokupio bakšiša ko salate...Jaaj koju detonaciju ima...Auuu,i jadni mikrofon skočiio mu u usta samo da ga ne "detonira" sa svojim glasom...
|
UUUUUUUUUUUUUUH!!!!Jos se preko tog istog mikrofona koji je pojeo cuje kako krklja... Strasno! :D
ALi ne daj boze nikom, stvarno... |
Znate šta ja mislim da se je desilo...Jadni čika prije svirke imo mikrofon na stalku kod kuće...Pošto su mu deca jeli pasulj za ručak,iz znatiželje su stavljali taj isti mikrofon ispod dupeta i veselo pjevali na njemu i izvlačili slatke pasuljarske trilere...I kad je jadni čova došo na svirku,u spužvi na glavi mikrofona,"probudio" se onaj triler pasulja pa se desilo ono što se desilo...Ja mislim kad dođe kući,da će kajš da svira...
|
Gadno je kada niko od gostiju ne plese, niko se ne provodi, svi ozbiljni i samo sjede i belje u tebe kao da su dosli u pozoriste.
|
Gadno je kad ostaviš skup instrument u kafanu potpuno ispravan a onda dođeš idući Petk na tezgu,upališ ga a iz njega jadnika se zapuši...I koga optužiti?
|
Citat:
2.Kad radim sa nekim muzicarima koji misle da skidaju zvezde s'neba kako sviraju a neznaju ton da ubodu. 3.Kad me neko oslovi sa "Pevaljko" 4.Kad pevac promukne pa moram da pevam i muske pesme. 5.Kad me muva neki kreten iz orkestra jer mu treba pevacica za rad. 6.Kada neko od gostiju kaze:Ajde snajka penji se na sto" :-O |
1.Mrzim kad moram svirat pod tamnijim osvjetljenjem (zatamnjenim mjestima) pa nevidim koje dugmiče stiščem
2.Kad se ne složim s pjevačem o repertoaru nakon uvodnog seta. 3.Kad pojačam gitaristi gitaru a šum na 100 dB 4.Kad moram štelat mikrofon jel nikad nije istog zvuka 5.Kad mi nešto od opreme zataji pa ne radi kako treba 6.Kad mi konobari prolaze sa svojim "tepsijama" punim pića ili praznih čaša ispred mene i lavijatura 7.Kad se malo kasni na gažu pa uvjek ja budem kriv zato što putujem,a uvjek dođem barem 30 min prije 8.Kad se muti oko para a ja neznam 9.Mrzim kad moram svirat neke pjesme koje me jako živciriaju i koje mrzim pa onda moram pustit fajl (tad bi najradije otišo van pa se poslje vratio) 10.Mrzim žicaroše bilo kojeg tipa 11.Mrzim kad nešto moram radit protiv svoje volje 12.Mrzim kad me j..e kompijuter dok nešto snimam ili radim |
Citat:
|
Citat:
Respect!!! |
Citat:
|
Citat:
A ja najvise mrzim kad dodje pevacica na tezgu a dobila.=)) |
Mrzim jos kad mi pevaci stavljaju svesku sa tekstovima na klavijaturu, zgodno im dodje ko' stalak...
Jednom mi na svadbi nekoj pevac stavio papirnu tacnu od torte na zvucnik, na njoj napisali spisak pesama, i on zaokruzuje koju odradi, i sve je to bilo ok, dok nije zavrsio spisak.... Sklanja on tacnu, a ispod moj zvucnik sav usran od slaga sa torte, jos ga nisam ocistio, ne vidi se kad gledas odozgo, al sa strane malo....:D |
Zato ja mrzim kada zaboravim PC Pocket pa se upatrljavim sa tesktovima:mad:
|
Koristish pocket za textove...
Pohvalno... ;) Prva pevachica koja je ulozila u neshto osim jednog mikrofona! :)) |
Ooo..Pohvalno da imamo i kolegicu na forumu...Ne budeli sad navale na nju i kontakta evo glave...Sad će jarani sa foruma da lude...Neka,neka...Tako i treba...
|
Uuu Alixe druze,ona je ovde vec vise puta.....sa malim ........prekidima................hahaha........... ....................khm!!!
|
Neko me zvao,ili mi se samo cini:p
Zanimljivo je ovde biti jedina zena medju milion muzicara,gore ste tracare nego zene:lol: PS.Ja se izvinjavam ako sam skrenula sa tebe,Mrzim da nisam upucena kada se radi o meniB-) |
Citat:
|
E ja sam ostao bez pola zuba (leve gornje dvojke) jer mi je jedan baš trezan "igrač u kolu" naleteo na stalak za mikrofon.Na onom preostalom patrljku od zuba samo ostalo oslikano
SM 58 (he-he). |
Mrzim kad neko ima rodjedan meni drag a ja ne znam sta da kupim za poklon a da ne omasim u izboru8->
|
Mrzim kad zablokira klavijatura :D
|
Kad uzmem pogresnu disketu sa Midi Fajlovima . . . .hahahahaha. (sala)
Pozdrav |
.....kad dode stara pjevaljka i kaze hajde onu ..."Tako mlada"
kad dolaze umisljeni pjevaci kojima nista nepase a dodu naravno i bez mikrofona(navodno zaboravi) kad mi pjevac u toku svirke govori na mikrofon koji akord da sviram i da je to samo to...........bio bih presretan |
Hahahahaha darko......i ja mrzim kad pjevac nemoze pratit midi fajl :D hahahaha
|
Mrzim...kad mi se neko mesa u klav...vako treba...tako treba...
|
Mrzim sve sto vole mladi=))=))=))=))
|
@Blatusan ... e super ja vec mislijo da sam jedini stim problemom hahahaha :)
|
Ja mrzim pevačice...sve...ha ha ha...i mrzim što svakoj kad dodje na posao i mora da radi odjednom "nije dobro"...e ti im je glavna priča...i ono,kad nema mikrofon...svaka ga je ili pozajmila pa joj nisu vratili ili joj je baš "juče" ispao i na popravci je...sve su iste...
|
e stvarno kakve teme sve necete pokrenuti hahahahahha:D
|
Ja mrzim kad dodjem u lokal,a vidim dole plocice,a pevacica se odmah pozali da je malo promukla,a pevacu nikad dosta eha,i gost kad trazi istu pesmu za redom,a jos pritom jako spora pesma,ima jos dosta toga....
|
Mrzim i kad pevac vata neku ribu,a ja iza klavijature gledam to,i ne mogu nista :)
|
I na sve tome "brate odoh ja, ti vidi otpevaj nesto sto mozes"
|
Mozda sam i rek'o, al' opet cu....:D
Mrzim kad idem na tezgu nenaspavan, i sad mi se to desava, treba da ustanem oko 8h!:( Ustvari, to mi se izgleda stalno desava....:? |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org