![]() |
Citat:
|
Ja sam Hasan Zahmanović-Kerić nikad čuli?E pa vala ni ja...Al et ta mi prva glupost pala na pamet...
Inače mi je pravo ime Almir,iz Slovenije,ne umem da sviram-kenjam po tipkama,mrzim fajlaše,volim kiseli kupus,sadim luk i krompir,imam 2 krave i 4 ovce,vrlo važno:Poznam Blatusana,još neoženjen,sve ponude na PM...:D |
...
Nisam ni ja ozenjen ali necu na ovom sajtu traziti ponude ;) Odoh na adult finder mozda me i stave za moderatora =))
|
Citat:
Citat:
=)) =)) To je napisao MILANCESHOW.Menjali smo Nick. Sada sam ja KUKI ,a KUKI je Milanceshow On sada vas malo pali i lozi,jer nikad on nije bio MARCO7.;) |
Deco, smirite buve, padace banane!
Nedim =)) |
E moj ALIX! Znam ja da si to ti.A hoces da namestis Nedima preko Jagera!!!=))
Ja sam KUKI!!! |
Dosta zezanja...Vadim crveni karton za vas neozbiljne...
...Krešo... |
Nesto mi je ovde sumnjivo! Hm....
Ko je od vas SALEPEVAC? |
=))=))=))
Taj se izgleda ponovo registrovao... =)) |
hahahahahaha
|
hohohohohoho=)):lol:
|
Jebo te, kakvi ljudi=))=)) neko rece da ste na nekim lakim drogama, more na teskim ako niste,secite mi "budalu" pa nek ide zivot!!!
|
Sto ludje - to bolje :D
|
"VADI BUDALU" =)) Pozdrav od "SALEPEVAC"
Kako sam vas presao!!!Uspeo sam da se uguram na sajt!! =))Sad sam MODERATOR!!! HAHA =)) |
Zato smo mi najbolji... =))
|
....
...u ebo te....!!!!
sad vise i neznam dali sam ja ja,i li sam neko drugi...i dali sam uopce na pravom sajtu....i dali ja ovo pisem uopste ili samo citam misleci da sam ja ovo napiso....:confused: pomagajte!!!!!...... |
Jesi li ti to, posle mesec i po dana razmisljanja i dalje u dilemi? Pa pogledaj datum iznad tvog posta :D
|
:lol::lol::lol:
|
:lol: ovo je do bola tema !!!
|
Iskren da budem, ja jos uvek razmisljam dal' da se javim il' ne... Nisam siguran vise ni u sebe ni u druge, bez obzira na datum!:confused:
|
Dobro Dosli U Zonu Sumraka!!!~X(
|
....
ma daj kakav datum...ja nevjerujem vise ni da si ti ovo napiso nit da ja na ovo odgovaram a kamo li na datume...
ja mislim cak da ovo uopste nepostoji!!!! |
Jao buraz ama si ti zabego
|
Citat:
Nisam jos nikad cuo za "zabego" ali zvuci ODLICNO! :D Sta tacno znaci? |
Hehe Jager...
"Jao buraz ama si ti zabego" To bi trebalo da bude: Jao buraz al si ti uteko-(nisi normalan)...! |
Hvala za objasnjenje, Mykeli :D
|
...No Comment...Promašio si ga do koske...
|
DELETED!
|
=))
Prijatelji čemu se smijete ? Ja se smijem što niste reagirali kako valja ;) Obriso sam "padobranca" i uputio ga da postavi pitanje gdje treba <):) Predlažem vam da također obrišete svoje postove (ja ih ne želim), jer ispadaju iz teme. |
:D zakon ste
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org